USD 40.50 40.90
  • USD 40.50 40.90
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.28 10.40

У Луцьку постійно підтоплюється будинок та травмуються люди

30 Жовтня 2013 13:21
Мешканці будинку, що на вулиці Гулака-Артемовського, 25, поскаржилися до міськради через постійні підтоплення підвалу.
Про це розповів під час 46-ої сесії Луцької міської ради депутат, головний юрисконсульт благодійного «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ігор Поліщук.
Так, народний обранець наголосив, що «після кожного дощу підвал будинку «пливе», а мешканці – пенсіонери та ветерани – через болото постійно падають та травмуються.

Зі слів Ігоря Поліщука, кошти на ремонт проблемного помешкання виділили ще у серпні 2013 року, втім, відремонтували лише приміщення на вулиці Гулака-Артемовського, 23.

«Чому обминули 25-ий будинок? Адже його прибудинкова територія значно гірша, ніж у інших?», - запитав депутат у Луцького міського голови Миколи Романюка.
Із 38 депутатів ЗА проголосувало лише 16 осіб. Таким чином, народні обранці продемонстрували своє ставлення до проблем місцевих жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus