USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У луцьких ліфтах встановили відеокамери

6 Березня 2013 15:22
Камери відеоспостереження встановили у ліфтах Луцька представники ОСББ, аби дізнатись, хто їх шкодить.

Про це стало відомо під час наради у заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка з приводу діяльності ОСББ на Волині.

Як повідомила голова правління Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк, на проспекті Соборності у багатоповерхівках, які входять до ОСББ, встановили відеокамери, аби побачити, хто псує ліфти. Конкретний номер будинку не повідомили, оскільки вважають, що це може злякати правопорушників.

Окрім того, представник об’єднання співвласників багатоквартирних будинків зауважила, що за цей рік зекономили половину коштів від витрачених за опалення попереднього року. Загалом же держава на розвиток ОСББ в області торік виділила понад 6 мільйонів гривень. На жаль, цього року у державному бюджеті не передбачили фінансів на ОСББ,- зауважили на нараді.

У підсумку вирішили скликати з’їзд представників ОСББ області, де б учасники заходу могли поділитися досвідом. Захід пропонують організувати у квітні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
приколіст Показати IP 6 Березня 2013 15:28
Ще конче небхідно встановити в ліфтах витяжки та унітази, щоб не палили і не сцяли. А краще за все отримані відеоматеріали викладати в Мережу, щоб уродів бачили всі...
ЖЕКун Показати IP 6 Березня 2013 16:40
лапша
Сергiй Показати IP 6 Березня 2013 18:55
i ще антивандальнi стiни, щоб маркерами не писали.. а ще жильцiв всiх повиселяти, бо то вони все, а не марсiани...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus