USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Волинським селянам не платять за здане молоко

17 Вересня 2015 10:37
Майже півмільйона гривень боргує підприємство волинським селянам за здане молоко – вирішити проблему просять прокурора та голову ОДА.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради 17 вересня.

З відповідним депутатським запитом до голови облдержадміністрації та прокурора Волинської області звернулася Людмила Кирда. Вона повідомила, що до неї звернулися мешканці населених пунктів Маневицького району з проханням допомогти розв’язати проблему заборгованості зі сплати за молоко з одноосібних селянських господарств.

Так, ПАТ «Ковельмолоко» не виплачує селянам за здане молоко ще з травня цього року. Ціна 2,5 гривні за літр не покриває витрат на виробництво, але навіть цієї мізерії, зі слів депутата, селяни не отримують місяцями. Аналогічна ситуація, з її слів, у Ківерцівському районі. Загалом заборгованість селянам становить майже півмільйона гривень. Відтак, вона просить вжити заходів, щоб вирішити проблему. Депутати Волиньради запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Єрємєєв Показати IP 17 Вересня 2015 16:01
Всі питання до мене!
лучанка Показати IP 17 Вересня 2015 16:42
не забудьте проголосувати за Івахіва, бо він бідненький якщо віддасть вам гроші за молоко то піде по миру з торбою. Як були виборцями -дурнями - то ось уже декілька каденцій ними і залишаєтесь і наступаєте на ті ж граблі. немає чого плакатись самі винні. А він прокрутив в банку ваші півмільона і дружині купив сумочку за .кордоном з крокодила ага......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus