USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виконком Луцькради «воюватиме» з прокуратурою через кафе

5 Грудня 2012 15:18
Виконавчий комітет Луцької міської ради відхилив протест прокуратури щодо надання дозволу товариству «ЕМПІРО Україна» на розміщення павільйону дитячого кафе-кондитерської з дитячим майданчиком у скверику поблизу дитячої поліклініки на проспекті Волі.

Відповідне рішення члени комітету ухвалили 5 грудня.

Зі слів заступника начальника юридичного відділу міської ради Наталії Юрченко, підприємство «ЕМПІРО Україна» подало всі необхідні для встановлення торгово-розважального об'єкта документи, а працівники дитячої поліклініки 29 листопада повідомили міського голову, що погоджуються з облаштування кафе-кондитерської.

Також вона нагадала, що міська рада підтримала рішення виконкому про розміщення кафе біля поліклініки.

Тож, Юрченко запропонувала відхилити протест прокуратури. «Тим більше виконавчий комітет не може скасовувати власні рішення», - додала юрист.

Виконавчий комітет підтримав думку Юрченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Леся Показати IP 5 Грудня 2012 15:29
А за "Буратіно" слабо було "воювати"?!:)))
Лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 16:07
Ось їх і інтереси там замішані депутатів наших,що так кревно навіть прокуратурі вказують- це вже смішно.Що це "ЕМПІРО Україна»,хто там генеруючий чи підставний чиновник.Вони ж самі можновладці.Ой, ні прокуратура не піддавайтесь їм, може це буде наука іншим- ваша справедливе рішення
Чеширский Кот Показати IP 5 Грудня 2012 16:10
Пахнет БОЛЬШИМИ деньгами? Или эти коммерсанты забыли отстегнуть прокурорским на праздник?
Лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 16:25
"Виконком Луцькради «воюватиме» з прокуратурою через кафе" Ми розуміємо,що це їхні особисті інтереси,Але нам це не є необхідністю,нехай краще повоюють за підвищення зарплатні народові нашому та за працевлаштування молоді в місті та області, це буде набагато корисніше, а то займаються всім, аби нічим!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus