USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Легендарній «Лісовій пісні» виповнюється 105 років

3 Серпня 2016 12:05
Цьогоріч виповнюється 105 років з часу написання Лесею Українкою драми-феєрії “Лісова пісня”. Поціновувачів таланту відомої поетеси 6-7 серпня запрошують на поетично-мистецьке свято «Лісова пісня». Про це повідомляє Волинська обласна організація Національної спілки письменників України.

На 15-ий фестиваль «Лісова пісня» завітають директор Будинку письменника Національної спілки письменників України Олександр Гордон, відома письменниця, яка нині мешкає в Болгарії, Анна Багряна, поети Віктор Бойко (Харків), Василь Кузан (Закарпаття), Тетяна П’янкова (Івано-Франківськ), голова Рівненської організації НСПУ Ірина Баковецька та її заступник Валентина Люліч, волинські літератори.

Заходи розпочнуться 6 серпня покладанням квітів до погруддя поетеси в Колодяжному Ковельського району та до пам’ятника поетесі в Ковелі. Гості відвідають Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки, візьмуть участь у традиційній мистецькій годині в «сірому» будиночку Косачів. Того ж дня в Ковельській центральній районній бібліотеці відбудеться зустріч гостей свята з творчою інтелігенцією міста й району.

7 серпня о 12.00 годині в урочищі Нечимному за Скулином, на лісовій галявині відбудеться традиційне мистецьке дійство. У його програмі – виставки-продажі книжок і виробів традиційних народних ремесел Ковельського району, інформує управління культури облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus