USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький гурт випустив перший альбом

25 Жовтня 2016 11:59
Хоча гурт «Давня казка» існує вже досить давно і має багато робіт - студійних аудіозаписів та відеоробіт – лише нещодавно музиканти наважилися на випуск першого альбому під назвою «Казковий», - розповів лідер групи Євген Чепіль.

До альбому ввійшли 11 пісень, з них 7 авторських та 4 народних. Автором пісень є фронтмен гурту Євген Чепіль. Усі композиції різних років написання.

Як повідомили у групі, це і ранні роботи, перероблені на інший лад, і зовсім новий матеріал, такий як: «Гора», «Хмарки», «Лети»... «Цей альбом ніби початок чогось більшого і масштабного!» - переконують музиканти. Саме тому вони зробили своєрідне представлення гурту першою піснею під назвою «Інтро» та використали там рядки Лесі Українки.

«Багато-хто в нас запитує, чому в альбом увійшли українські народні пісні, чи це не пов’язано з браком авторського матеріалу. Зовсім ні. Причина в іншому! У нас ще багато є нових пісень і не на один альбом. Просто ми вважаємо, що українська культура і пісня є геніальною і дуже красивою.

Вона заслуговує на постійні реанімації, щоб бути на слуху і не забуватися! От і зробили ці пісні в своїй інтерпретації. До того ж це експеримент на потребу слухача - що з цього матеріалу буде більш затребуваним і актуальним», - переконує Євген Чепіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 25 Жовтня 2016 18:28
Хлопці класно грають, слідкую за Вашою творчістю. Успіхів Вам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus