USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Прийти на «LutskFoodFest. Picnic», щоб допомогти бійцям

26 Червня 2015 09:00
Допомогти волинським бійцям можна, відвідавши другий гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest. Picnic» і скуштувавши страви, приготовані відомими лучанами, інформують організатори.

Нагадаємо, захід відбуватиметься у місті протягом двох днів – 28-29 червня у Луцькому замку.

У перший день фестивалю, 28 червня, відбудеться благодійний аукціон страв від відомих лучан.

П’ять відомих луцьких політиків та п’ять журналістів візьмуть участь у своєрідному кулінарному батлі. Просто в замку вони готуватимуть свої коронні страви, а потім продадуть їх на аукціоні. Відвідувачі зможуть оцінити найкращого кулінара, придбавши його витвір за найбільшу суму грошей.

Заради благодійності куховаритимуть: заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, депутати міської ради Олександр Пиза, Ірина Констанкевич, Аскольд Пекарський та Андрій Козюра, головний редактор «Таблоїду Волині», лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, фотокореспондент «Волинського агентства розслідувань» Павло Березюк, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, команди Волинського інформаційного порталу та Волинської обласної телерадіокомпанії.

Усі виручені кошти спрямують на потреби військових, котрі боронять Україну в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 26 Червня 2015 09:00
Багато жителів південного сходу вважають, що владу захопили криваві бандити, а люди у нас обмануті, залякані, але з добрими намірами... Читаючи такі статті (а їх все більше), їхня думка змінюється, багато наших людей стали такими ж кровожерливими псами, як і олігархи. Ніхто і думати не хоче, що все може змінитися і ми опинимося у блокаді і карати будуть не лише олігархів і їхніх псів, а покарані будуть і нормальні, ні у чому невинні люди.
аяяй Показати IP 26 Червня 2015 09:06
Хто карати ,кого карати?Може ти?
Інна Показати IP 26 Червня 2015 09:14
скажіть прямо що спекулюєте на темі АТО, а самі заробляєте гроші...нехай всі торгаші віддають виручку на АТО тоді буде про що говорити, а так піар на АТО
Дід панас Показати IP 26 Червня 2015 09:16
алкоголікам фестиваль дуже сподобається. дякуємо за популяризацію горілки на день молоді
опа до Дід панас Показати IP 26 Червня 2015 10:16
А що ви очікували від Пи*ди і Коз*льки!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus