USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Антимонопольний погодив подорожчання проїзду в тролейбусах

28 Лютого 2013 15:09
Антимонопольний комітет вважає економічно обґрунтованим підняття вартості проїзду у Луцьку у тролейбусах до 1 гривні 25 копійок.

Про це стало відомо під час прес-конференції по підсумках наради на тему: «Захист конкуренції в області», що відбулася 28 лютого.

Зараз в АМКУ триває розгляд проекту розрахунків проїзду у тролейбусах. Про висновок Антимонопольного комітету офіційно оголосять найближчим часом.

Голова обласного територіального відділення АМКУ України Віктор Гупало оголосив попередню оцінку: «Є підстави для підвищення вартості. У порівнянні з іншими областями, Луцьку і так ще пощастило, що стільки часу такі ціни довго трималися».

«Натомість, щодо підвищення цін на проїзд у маршрутних таксі, в Антимонопольний комітет ніяких звернень від перевізників не поступало,» - заявив Віктор Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zodiak Показати IP 28 Лютого 2013 15:19
А працівникам тролейбусного як затримували зарплату на 3 місяці так і будуть затримувати!
Компостер Показати IP 28 Лютого 2013 15:30
Шановний Гупало, давно не їздив тим же тролейбусом сам! Але, що йому кажуть, то він і має робити.Зараз тролейбус, завтра маршрутка. Виправдати можна все. Рівень життя зростає ж, правда. Ви відчули це на собі?! P.S. Коли хтось насмілиться, щось дорікнути мені. Я скажу просто: подивіться, як змінився, тобто "помолодшав" вік наших кондуктрів у тролейбусах... в переважній більшості, їм далеко за 60... Хоча в принципі й сам Іван Іванович ще ого-го який козак...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus