USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцькі тролейбусники кажуть, що не отримують премій та понаднормових

26 Серпня 2016 23:00
Водії, які працюють на Луцькому підприємстві електротранспорту, не отримують ні премій, ні доплати за понаднормові години роботи.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, 26 серпня, повідомив депутат Ігор Поліщук, зачитавши заяву працівників ЛПЕ, адресовану Луцькому міському голові Миколі Романюку.

Він зауважив, що у вищезгаданому зверненні йдеться про те, що підприємство не нараховує премій водіям за понаднормову роботу й не оплачує цю роботу в подвійному розмірі, як того передбачає закон. Окрім того, підприємство не здійснює і не оплачує оздоровлення тих же водіїв, які працюють у шкідливих умовах.

«Є звернення, але немає фактажу. Тому пропоную на наступну комісію запросити директора ЛПЕ і задати йому питання щодо підтвердження або спростування фактів, зазначених у заяві. Загалом звернення адресували міському голові, але прийшла працівниця ЛПЕ і попросила розглянути його під час комісії з питань законності», - зазначив Ігор Поліщук.

Тож, за те, аби на наступне, можливо, позачергове засідання профільної комісії, запросити директора Луцького підприємства електротранспорту обранці громади проголосували одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Загризун Показати IP 26 Серпня 2016 23:13
Які ще премії ? Нехай радіють що зарплату вчасно стали отримувати !
Лучанин до Загризун Показати IP 27 Серпня 2016 00:32
Якщо в законі пише, що положено платити,то значить потрібно виконувати,а не ухилятися від сплати!Вони що не люди,чи що?Один закон має бути для всіх,в тому числі і для працівників ЛПЕ!і це факт!
Гризодав до Загризун Показати IP 27 Серпня 2016 02:14
А те що начальство їх отримує то це нормально? Можливо директор чи бухгалтер за кермом понаднормово працюють? Понаднормові та за шкідливість сплачувати зобов'язані, а премії або нікому, або всім. А хочуть премії урізати, то нехай контролери добре працюють - якість перевезень від цього тільки зросте!
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2016 00:35
Так що директора ЛПЕ потрібно притянути до відповідальності за невиплату премій і понаднормових працівникам даного підприємства (за невиконання закону)
петя до Лучанин Показати IP 27 Серпня 2016 14:28
Прийдеться йому ти гроши виддати на взятку якшо притянуть
Совок Показати IP 27 Серпня 2016 13:08
Припиняйте колотити колоктив, а то ваші місця займуть хлопці-АТОвці! Де це бачено, щоб премія або всім, або нікому? А водію, який минулих вихідних вліпив авто на преремоги, теж премію у вас платять? Ви ПДР учіть, а не у міську раду бігайте
Окс до Совок Показати IP 27 Серпня 2016 16:44
В розрахунковому листі за липень місяць графа премія в мене зовсім відсутня, при тому що я накатала 240 год (при нормі 168 год.). Коли я підійшла до начальника і запитала в чому проблема, то він відповів: "Секретарка написала на тебе доповідну, що ти поза зупинкою підібрала пасажира, який відмовився платити за проїзд (пасажиром була бабулька на пенсії)". Так, я винувата, але хіба я вчинила не по людськи і за це мені потрібно зняти повністю премію? І якщо раніше за понаднормові години нараховувалась премія, то з червня місяця директор наказав зняти, оскільки треба економити. Коли я навела директору той факт, що в мене четверо дітей, і на кожну дитину я мала право брати проїзний вартістю 50 грн. (в місяць 4*50=200 грн., за рік 200*12=2400, я працюю 3 роки, це буде 3*2400=7200 грн.), оскільки в моїх дітей є посвідчення для безкоштовного проїзду в громадському транспорті, тобто я зекономила підприємству 7200 грн., хоча могла брати ці проїзні і продавати знайомим по 40 грн., то директор відповів, що йому менеджер по маркетингу не потрібен. Тільки чим займається його менеджер? І ще, директор говорить якщо щось не подобається пишіть заяву. Тільки він не врахував той факт, що я маю дві вищих освіти одна з яких американська, і я можу піти на будь-яку роботу, і в ДЕПО буду робити до тих пір, поки там все буде чесно і справедливо і до працівників будуть ставитися по людськи. А не бути підлабузником як де-яке начальство (бо в них не має відповідної освіти, відповідного досвіду) і бояться втратити насиджене місце, бо куди вони можуть ще піти і отримувати зарплату 7000-8000 грн., виконуючи роль клоунів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus