USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький бізнесмен продає алкоголь на сільській дискотеці?

8 Жовтня 2015 11:11
У селі Садів, Луцького району діє дискотека. На цей розважальний заклад скаржаться місцеві мешканці, мовляв, там продають школярам алкоголь й порушують санітарні норми.

Про це йшлося під час 25 позачергової сесії Волинської обласної ради сьогодні, 8-го жовтня.

Депутат Олександр Свирида озвучив запит до губернатора, головного міліціонера області та до керівника фіскальної служби на Волині, аби вони провели перевірку фактів порушення підприємницької діяльності.

«До мене звернулися представники громади села Садів, Луцького району. Люди просять навести там правопорядок, адже, зі слів селян, там продають алкоголь школярам й у вечірній час, хоча хвалена на це заборона. Окрім того, підприємець не дотримується санітарних вимог у вечірній та нічний час, адже музику чути до самого ранку, що порушує право на спокій та належний відпочинок людей. Зауважу, що підприємець - з Луцька», - розповів депутат.

Та попросив, аби у бізнесмена перевірили ліцензію на продаж алкоголю й прийняли відповідні міри щодо порушення діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2015 13:46
"Десант" рулить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus