USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Молокозаводи не платять аграріям

5 Квітня 2012 14:35
Чотири молокопереробні підприємства Волині мають заборгованість перед сільськогосподарськими товаровиробниками області. Борг складає понад 12 мільйонів гривень.
Про це повідомила прес-служба ОДА.
Зокрема ПАТ «Ковельмолоко» боргує людям 5,8 мільйона гривень, ПрАТ «Ратнівський молокозавод» - 3,4 мільйона гривень, ПАТ «Рожищенський сир завод» - 2,9 мільйона гривень та ТзОВ «Шацький молокозавод» - майже 100 тисяч гривень.
Керівники цих підприємств отримали попередження від влади ще у понеділок,2 квітня, під час обласному селекторі у заступника волинського губернатора Віталія Карпюка. Тоді термін погашення боргу було окреслено до сьогодні, 5 квітня.
Окрім того, фахівці головного управління ветеринарної медицини у Волинській області проводять перевірки щодо дотримання належних санітарних норм під час заготівлі молока на підприємствах.
Що ж стосується їх боргів перед людьми, то матеріали передали в Антимонопольний комітет України у Волинській області. Якщо підприємства-боржники не розрахуються з людьми, їх буде притягнуть до відповідальності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
базар Показати IP 5 Квітня 2012 19:09
От с...и, моя мама горба гне, молоко гади забрали, а не розрахувалося Комо ще за минулий рік.
123 Показати IP 5 Квітня 2012 20:18
Карпюк молодець. Нехай не попускає щодо оплати. Нехай проконтролює цю справу до кінця.
Із Ратноо Показати IP 6 Квітня 2012 05:54
Да ніхто тим баригам нічого не зробить. Як дурили нас так і будуть дурити. У нашому селі осталося 63 корови з 200 які були десять літ назад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus