USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обмежать рух вантажівок без ланцюгів протиковзання

2 Грудня 2016 11:29
Служба автомобільних шляхів у Волинській області застерігає, що під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці буде обмежено руху вантажного автотранспорту без ланцюгів протиковзання на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це водіїв на дорогах інформують встановлені відповідні панно.

У зв’язку з складними погодними умовами звертаємось до всіх водіїв, користувачів доріг терміново підготувати транспортні засоби для їх експлуатації в зимовий період.

Використання зимової гуми, ланцюгів протиковзання дозволять уникнути заторів, з’їздів автомобілів з узбіч, інших аварійних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування.

Не зайвим буде обладнання великовагових автомобілів противідкатними упорами, автомобільними лопатами, іншими засобами, необхідними для безпечного руху автомобілів у зимовий період.

Як повідомляють у прес-службі Служби автомобільних доріг Волині, минула доба на Волині виявилася сніжною, тож дорожники активно чистили дороги загального користування. За ніч працівниками філій ДП «Волиньоблавтодор» було використано 852 тонн піщано-соляної суміші, 13 тонн солі. Працювало 54 механізми і 70 робітників.

Попри це, сьогодні вранці на трасі Володимир-Волинський - Нововолинськ через замети два ТІРи застрягло, фура - злетіла у кювет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus