USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наркокартель» під Луцьком створила сім’я ромів. ВІДЕО

4 Квітня 2012 12:49
Циганська сім’я з-під Луцька заробляла на наркотиках. Доходи в родини були досить непогані – один прихід «клієнта» приносив до сімейного бюджету щонайменше 4 тисячі гривень.
Про це повідомляє телеканал НТН.
Циганська сім’я з-під Луцька завдяки своєму бізнесові отримувала прибутки, яким позаздрили б навіть високооплачувані чиновники. Продавали спритники наркосировину. Дрібними партіями навіть не морочили собі голови – торгували великими. І суворо дотримувалися конспірації. Один прихід охочого до кайфу давав циганам щонайменше 4 тисячі гривень.Вони діяли, як у справжньому детективі: явки, паролі, зміна автомобілів. У цій ромській родині приховувати сліди злочину вміють навіть діти.
«Про дану циганську родину вже неодноразово надходила оперативна інформація про те, що вони здійснюють торгівлю наркотичними засобами. Але весь час не можна було до них здійснити підхід, так як дана родина дотримувалася строгої конспірації. Ніяких розмов про купівлю чи продаж наркотиків по телефону не велося, між собою говорили на жестах, використовуючи певні слова», - стверджує оперативний співробітник УМВС України у Волинській області.
Та цигани таки не догледіли. Погоріли роми на оптовій партії макової соломки. Прагнучи покласти до кишені кругленьку суму, пішли на оборудку з малознайомим чоловіком. Аби той переконався, що зілля вдосталь, навіть показали йому свої запаси в поліетиленових пакунках.
Оперативний співробітник УМВС України у Волинській області розповів: «Остання оперативна закупівля була - 30 стаканів макової соломи на суму 4тисячі 800 гривень. Стакан продавався по 160 гривень. Під час проведення обшуку у даній родині були вилучені гроші, золоті вироби, два автомобіля, на які накладено арешт. Хочу зазначити, що в даній родині ніхто ніде не працював, а жили за рахунок наркотиків. Родина не бідна».
Без бою давати описувати майно, яке за останній час прикупили, продавці дурману і не думали. Та коли зрозуміли, що силова перевага не на їхньому боці, перейшли до іншої тактики. Вилучені купюри, мовляв, допомога на дітей.
Запроторити за ґрати підприємливу родину міліціянти сподіваються вже найближчим часом. Та правоохоронці певні - коло учасників цього бізнесу значно ширше. Тож полювання на членів волинського наркокартелю триватиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
11 Показати IP 4 Квітня 2012 15:59
це ті що асимілювалися в суспільство- гидота.
тиць-здиць Показати IP 4 Квітня 2012 16:22
Ромале-мля! А вивести їх в чисте поле, поставити лицем до стіни і кулю! Прямо в лоб!
Здрасте Показати IP 4 Квітня 2012 16:35
Суд дасть умовно, так як в багатьох подібних ситуаціях поступав. Цигани вміють ділитись і стояти один за одного.
дід Показати IP 4 Квітня 2012 17:47
бити батогами( по їхньому)-- а то з наших податків їм допомоги на діток - а толку з тих діток самі знаєте скільки.
сергій Показати IP 4 Квітня 2012 19:57
та цигани це 10 процентів айсберга, заробляють порівняно копійки. Наші брати словяни побільше мають.... Так що не треба тут расизмом займатись.
тиць-здиць (расист) до сергій Показати IP 4 Квітня 2012 23:35
Маїш рацію. !0% заробляють цигани ромської національності, коїх в Україні є скіко відсотків? -Правильно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus