USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Що пообіцяли протестувальникам з фірм групи «Континіум»

30 Жовтня 2015 17:17
Через заборгованість із виплати заробітної плати десятки працівників фірм групи «Континіум» вийшли на акцію протесту у Луцьку.

За станом на 16.00 30 жовтня учасники акції, що відбулася поблизу будівлі ВКФ «Віта-Авто», завершили розмову з керівництвом, їм пообіцяли вирішити питання.

Як розповів один з протестувальників, колишній працівник фірм «Баут» та «Ріккона» з селища Смига Рівненської області Василь Стець, керівництво пообіцяло скласти графік погашення боргів протягом двох тижнів. У випадку, якщо заборгованість не почнуть погашати (бодай частково, адже фірми мають фінансові проблеми), учасники акції збиратимуться знову та вживатимуть більш радикальних заходів. Він визнав, що керівник, можливо, і не має можливості негайно виплатити заборговані кошти, адже від нього залежить не все. Василеві Стецю боргують заробітну плату за чотири місяці.

До акції долучилися десятки працівників декількох фірм з Луцька та Рівненщини, які також вимагають виплати заробітної плати.

Отож, наразі вони отримали від керівництва обіцянку вирішити питання із заборгованістю. У випадку невиконання вимог люди планують нові акції протесту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
все просто Показати IP 30 Жовтня 2015 17:52
Переможемо корупцію. Дайош бой рейдерству!!!
ЛЮСТРАТОР Показати IP 31 Жовтня 2015 05:28
ІВАХІВ ЧЕСНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ
Олег Показати IP 31 Жовтня 2015 20:21
Затримка по зарплаті ТОВ Баут йде з березня цього року і керівництво постійно щось обіцяє але грошей не дає. Всередньому борг працівникам 15-20 тисяч. Далі будемо перекривати проспект Волі.
Грошики ТЮ - ТЮ Лаве Показати IP 1 Листопада 2015 17:13
Ще платний вхід на роботу зробити для безмовних ібезвільних рабів Івахіва...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus