USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцях не справляються з утриманням очисних споруд

16 Квітня 2014 13:51
Комунальне підприємство «Ківерціводоканал» просить гроші в обласної ради на утримання очисних об’єктів. Керівник каже, що вони стали збитковими й необхідна дотація на 130 тисяч гривень.

Про це йшлося під час постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради сьогодні, 16-го квтня.

«Ми звернулися в облраду за допомогою, бо у нас є структурна одиниця в селищі міського типу Олика, яка приймає каналізаційні стоки від двох установ обласного підпорядкування: психлікарня та інтернат. Ми маємо збитків по зарплатах 16 тисяч гривень. Ківерцівська міськрада категорично проти вкладати дотаційні гроші на цей об’єкт», - каже директор Ківерцівського КП «Ківерціводоканал» Анатолій Сапожнік.

Він додав, що торік ці очисні прийняли 11 тисяч кубометрів стоків за перший квартал, цього року майже вдвічі менше, через що гроші, які сплачують нам по тарифу не перекривають витрати на утримання.

«У 2012-му році я сам туди виїжджав й дивився на ці споруди, тоді ми виділили гроші на нові три мотори. Мені здається, що та сума, яку ви просите – необґрунтована. Ви хочете на обласний бюджет повісити утримання цих очисних установ», - каже депутат Юрій Лобач.

Члени комісії вирішили довивчити це питання, а в майбутньому, можливо, передати споруди на утримання Олицького психоневрологічного інтернату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Земляк Показати IP 16 Квітня 2014 14:14
Всьому цьому є пояснення .... 2 заклади для психічно-хворих людей на своїй шиї багато років утримували за рахунок державних коштів, що виділялись на обслуговування психічнохворих людей підприємство Ківерціводоканал - аж поки перевірка не встановила приписки "САПОЖНИКА" в псих лікарні. Раніше вже про це писали журналісти інтернет-видання «Під прицілом» Прочитайте і Ви зрозумієте http://p-p.com.ua/articles/41347/ Це зменшились приписки в одній установі і вже підприємство стає збитковим! А якщо зробити перевірки по всіх об’єктах Ківерціводоканалу ? – рахуйте самі...
Депутат м/ради Показати IP 16 Квітня 2014 15:17
Якби Сапожнік менше крав, то його організація не була б дотаційною. Він кожний рік "смокче" з міської ради кошти. Провів зкорочення серед колективу, а собі начисляє премію по 500 %. Маєтехніку надає послуги, а гроші де ? А мер його кришує, замкнуте коло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus