USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку пропонують вчити рестораторів і метрдотелів

16 Листопада 2016 14:39
Луцька міська рада пропонує стимулювати покращувати якість роботи працівників готельного та ресторанного бізнесу.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Так, члени виконкому розглянули Програму підтримки малого і середнього підприємництва у Луцьку на 2017-2018 роки. Загальний обсяг її фінансування - 500 тисяч гривень (260 і 240 тисяч гривень на 2017 та 2018 роки відповідно).

З-поміж заходів запланували забезпечення належного стандарту обслуговування туристів у закладах харчування, проживання, на які пропонується виділити 20 тисяч гривень. Зокрема, йдеться про навчання офіціантів, допомогу в розробці двомовних меню і брошур, ймовірно, введення відзнак кращим закладам ресторанного та готельного бізнесу.

Нагадаємо, цьогоріч команда відеопроекту «Ревізор» проінспектувала готельні та ресторанні заклади Луцька. Не всі вони приємно вразили телевізійників. Радше навпаки, зокрема, неприємні враження залишилися в «Ревізора» після відвідин готелю «Профспілковий», гіпермаркету «Там Там», та їдальні «Берізка». Натомість готель «Україна» отримав схвальні відгуки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 7 Грудня 2016 10:56
Готель"Україна" отримав відзнаку "умовно", в обмін на обіцянку виправити численні недоліки.Варто відзначити, що виправлено нічого не було і стан готелю надалі сильно не дотягує до відзнаки"ревізор".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus