USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку, шукаючи другу половинку, допомогли хворим дітям

21 Березня 2015 21:15
Друга зустріч в рамках акції «Швидкі побачення» відбулась 20 березня в обласному центрі Волині. Десять пар спілкувались між собою з надією зустріти долю, а також займались благодійністю, - повідомили організатори заходу.

Нагадаємо Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що перший такий захід відбувся 1 березня у «Львівській майстерні шоколаду».

Організатори «Швидких побачень» Ірина Баран та Віктор Марчак вдруге спробували влаштувати особисте життя лучан та допомогти малюкам, які хворіють на рак. Так, усі учасники жертвували певну суму для БФ «СТОПРАК».

У кав’ярні «Друзі Forever» зібралось десять самотніх хлопців та дівчат у пошуках щастя. Формат таких побачень передбачає можливість швидкого знайомства та спілкування з особами протилежної статі. Якщо хтось комусь припав до душі, то вони можуть продовжити вечір разом.

Під час зустрічі за столами сиділи хлопці та дівчата. Кожні десять хвилин лунав дзвоник, який сповіщав про зміну співрозмовника. Хлопці пересідали за сусідні столики й розпочинали нові знайомства.

Забороненими темами під час побачень визначили проблеми війни, релігії та політики.

Також учасники заповнювали картки вподобань. Після завершення дійства організатори їх аналізують та надсилають контакти тим парам, чиї симпатії співпали.

Також «Друзі Forever» подарували усім учасникам картки на каву з побажанням, аби цей заклад вони відвідали вже у парі.

Загалом, за вечір зібрали 1100 гривень, які витратять на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лузер Показати IP 23 Березня 2015 22:32
ну 10 хвилин це не 5... ростемо))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus