USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У кіпріотів хочуть забрати волинські торфовища

17 Червня 2013 15:25
Суд може скасувати рішення Волинської облради від 10 квітня про погодження надання надр у користування ТзОВ «Зелена Енергія В», засновниками якого є чотири кіпрські компанії.

До окружного адмінсуду надійшов позов на рішення Волинської облради від 10 квітня, яким погоджувалося ТзОВ «Зелена Енергія В» надання надр у користування.

Нагадаємо, засновниками цього ТзОВ є кіпрські фірми.

«Погодити ТзОВ «Зелена Енергія В» (04073, Київ, проспект Московський, 8) надання надр у користування з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ торфу «Велике», «Червинське», «Коростянське», «Куликівщина», «Судче» загальною площею в нульовій межі 9864 гектари, в промисловій – 6101 гектар на території Любешівського району за виключенням об’єктів природно заповідного фонд», - йдеться у скандальному рішенні Волиньради.

Ухвалити це питання вдалося лише мінімально потрібною кількістю голосів – 41-м. Цей проект рішення підтримали представники прогубернаторської більшості. Натомість опозиційні депутати за нього переважно не голосували.
Отож, суддя Волинського окружного адмінсуду Наталія Плахтій ухвалила відкрити провадження по справі про визнання протиправним та скасування «торфового» рішення Волинської облради.

Як стало відомо із власних джерел, до Волиньради позивається голова фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кіпріоти Показати IP 17 Червня 2013 17:08
Поцілуйте нас в ... , з розбігу))))))
1 Показати IP 17 Червня 2013 22:17
Це Башкаленко кіпріот ,його ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus