USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українець віз контрабандою через Ягодин цигарок на 230 тисяч

24 Липня 2014 09:49
На Ягодинській митниці Міндоходів затримали 30 тисяч пачок контрабандних сигарет. Громадянин України, котрий прямував з України в Республіку

Польща, спробував перевезти через митний пост «Ягодин» 30 тисяч пачок цигарок загальною вартістю майже 230 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Спробу незаконного переміщення товару припинено працівниками Оперативного управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів.

Цигарки марок «Премьер» та «МагнаТ» виробництва Республіки Білорусь громадянин України мав намір перевезти вантажним автомобілем «SCANIA» з причепом через кордон шляхом приховування від митного контролю.

Сигарети були упаковані в картонні коробки та знаходились у спеціально виготовленому сховищі, в передній стінці причепа. Відтак, візуальний огляд вантажу був ускладнений

Виявлення контрабандних цигарок стало можливим за допомогою застосування технічних засобів митного контролю,- уточнюють працівники митниці.

За даним фактом незаконного переміщення предметів працівниками Ягодинської митниці складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Товар та причіп вилучено.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцький Показати IP 24 Липня 2014 10:24
Ну - ну, одного зловили, мабуть не поділився, з "ким треба", а скільки проїзжає по "зєльоній"? Пропоную журналістам провести власне розслідування, в нас на митниці повний безлад!!!!!
333 до Луцький Показати IP 24 Липня 2014 13:56
А чого не перевіряють автобуси тіпа "рейсові " вони возять не менше... І всі бачать чи є добро на митниці чи немає коли вони стоять на отстоі...
Мєсний Показати IP 24 Липня 2014 12:09
Потрібно просто замутити контролюючий орган найвищого підпорядкування (не в МВС чи іншій х*рні) який буде підзвітний не можновладцям а громадському контролю (хоча б майдано-автомайданам), який буде навмисне пропонувати взятку і матиме право та техзасоби для фіксації. Поставити цим людям ЗП достойну - штук 20 гривень, щоб не такою великою була спокуса. І показово брати ДАІшників, митиників та іншу нечисть і садити з конфіскацією з публічними громадськими судовими процесами. Це не казка - декілька мудрих людей зберегли б величезні гроші для бюджету! Сеня, то для тебе написано! Шкода, що ти це швидше за все не прочитаєш(
Луцький до Мєсний Показати IP 24 Липня 2014 12:28
.... то вже зовсім інша мова.... і як не прикро, не про нашу країну(((((
111 до Мєсний Показати IP 24 Липня 2014 14:00
Може хай правий сектор там править парадом??? Данильчук буде не проти...
888 Показати IP 24 Липня 2014 13:26
назад з європи привезлиб валюту,продажна європа не здохлаб , а наші митники і прикордонники курви продажні та жадні.
777 Показати IP 24 Липня 2014 14:27
У Грузії поставили на митницю митників з Швейцарії а потім той план що вони давали закріпили за своїми
андрей Показати IP 24 Липня 2014 22:45
А що декого жаба давить то может сам заробити себе чи кишка тонка???
Луцький до андрей Показати IP 25 Липня 2014 09:30
.....через таких як ти, зас..ців ми і живемо в такому лайні, а чесно заробити слабо, якби всі прагнули заробити чесно, то й і додумалися, що систему міняти потрібно, тоді і почався би рух в цю сторону, почали б ставитися правильні питання і пропозиції зміни в нашій державі, а то вже дістало всі тягнуть покривало"" на свій бік, а все інше не цікавить, як ви зрозуміти не можете,- ми всі живемо в одній країні в одному суспільстві, і всі являємося частиною одного цілого! І до поки всім буде так як є і тобі егоїстична твоя натура, теж буде не весело, так ти можеш і далі возити свої папіроси на Польщу, чи може ще якусь фігню, але рано чи пізно "вцеплять" і прийдеться башлять"" а "кишка" не тонка, просто совість не дозволяє травити людей, а ти звісно продовжуй бо більше нічого не вмієш і ні на що не здатен!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus