USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як журналісти викрили склад контрабанди у Володимирі-Волинському, який «не бачить» влада

7 Жовтня 2016 11:13
Магазин безакцизних товарів давно відкрито працює у прикордонному Володимирі-Волинському. Правоохоронці роблять вигляд, що нічого не бачать.

Дивіться, як магазин з контрабандними товарами у Володимирі-Волинському на вулиці 20 липня, знаменитий на всю Волинь, став “героєм” репортажу програми “Секретні матеріали” на 2+2.

"Володіє цією точкою місцева Леді Гага - Лариса Якимчук. Продає контрабандистам безакцизні цигарки, фальсифіковану горілку і навіть спирт. Працюючи без страху, продавці навіть роздрукували прайс на продукцію. Кожен покупець бере продукції мінімум на 1500 грн. Зі слів постійних покупців, склад працює не менше року", - йдеться у сюжеті.



Журналіст Євген Плінський описує сюжет так:

“Багато хто знає про проблему контрабанди сигарет з України в ЄС, але мало хто знає про те, хто поставляє ці сигарети контрабандистам. Сьогодні ми починаємо цикл матеріалів присвячених тютюнової індустрії. У першому випуску Ви побачите, як працюють магазини для контрабандистів в місті Володимир-Волинський. Хто, кому і за якою ціною там продають? Хто така місцева Леді Гага? Як Роман Насиров рятував свою репутацію, піднімаючи по тривозі всіх фіскалів області, але так і не врятував? І сенсація, ексклюзивне інтерв’ю місцевого кота, про те, як менти Володимир-Волинська за спиною у журналістів допомагали вивозити склад з нелегальними сигаретами і горілкою на мільйони гривень”, – повідомив він.

Продовження цієї резонансної історії дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Містер Хаос Показати IP 7 Жовтня 2016 11:27
Ж Е С Т Ь!!!
111111 Показати IP 7 Жовтня 2016 12:15
Щеб за Саганюка взялися, тоді б можливо повір про боротьбу з контрабандою
гага Показати IP 7 Жовтня 2016 12:19
Не суньте сюда носа ми у Володимирі самі знаємо що робити і як жити про бідність ви нічого не пишете носа суньте в київ
Гага - северная птиц до гага Показати IP 7 Жовтня 2016 15:37
Працювати не пробував??
Майданутий до гага Показати IP 18 Жовтня 2016 19:50
Нікіта з могілевським в долі.
свідомий Показати IP 7 Жовтня 2016 12:24
Передивившисть повністю цей випуск програми розумієш - цю країну ніщо не врятує, до такої межі все дійшло, що просто жах, де ми живемо... :(
До автора Показати IP 7 Жовтня 2016 12:37
А хто сказав вам, що влада не бачить? Бачить, і підготувала і надіслала дуже багато звернень до абсолютно всіх можливих структур (всі рівні фіскальної служби,,прокуратури , міліції (на той час)....І вдячні були б вам, якби ви розкрутили цю справу до кінця.Зможете? Приїжджайте, надамо вам всі копії звернень і відповіді на них. А знаєте, одного разу навіть було так, що допитаний був працівник, який готував ці звернення. Чекаємо.
просто до До автора Показати IP 7 Жовтня 2016 14:25
Або боріться,або здавайтесь( у відставку).Це бекання ягняти вже надоїло.Для чого в Володимирі влада?
До просто до просто Показати IP 7 Жовтня 2016 15:01
Закон читайте, якщо не хочете ні бекати, ні бекання слухати. Ми боролися в межах наданих нам законом повноважень. А ви? Ви хоч щось зробили чи ПРОСТО там цикарки купуєте і вам так добре?
До прсто Показати IP 7 Жовтня 2016 15:32
Моя перша відповідь на ваш коментар чомусь не надрукована.Пояснюю, ми працюємо в рамках чинного законодавства і боротися можемо також в рамках чинного законодавства. Здається. вам вчора по поличках розклали процес конфіскації, закриття складу і т.д..А ви б закон почитали, а не займались (за вашими словами). беканням.Чи може і самі там отоварюєтесь і не вигідно щось робити? А, взагалі, моє звернення було до автора статті.Приїждждайте, доведіть справу до логічного завершення, допоможіть, розберіться і тоді зробіть повноправний висновок про боротьбу чи про здачу влади.Моє вам шануваннячко!
І що? Показати IP 7 Жовтня 2016 15:44
Не надрукуєте? Але хоча б приїдете у Володимир-Волинський?
Гаманець Показати IP 7 Жовтня 2016 16:04
А куди подівались місцеві активісти, волонтери, борці за справедливість, патріоти різних політичних сил, учасники майданів та інші не байдужі громадяни? А-уууууу!!!
Лада Показати IP 7 Жовтня 2016 22:03
гирикович, снимай усы тебя все узнали
сава6 Показати IP 7 Жовтня 2016 23:10
пів володимира торгує підпільно і усі це знають і влада і поліція податковоа всі і всі щось з того мають
міссіс Сміт Показати IP 10 Жовтня 2016 16:53
Ви краще зробіть репортаж, як у цьому місті виживати за заробітну плату у півтора тисячі гривень і коли жінка отримує на дитину 800грн. Вам бл.... не смішно???!!!! Тут люди мають якось виживати.. вони переживають за контрабанду цигарок !!!!! Переживайте за те, що вчителі мусять їздити у Польщу, щоб прокормити свої сім'ї. приїдуть запіаряться, аж нерви беруть. А як в магазині запитаєш чому дорожче певний продукт ніж наприклад у Луцьку, то кажуть "прикордонне місто". То і зарплати тоді робіть "прикордонні". Може менше контрабанди стане....
Ккееехе Показати IP 18 Жовтня 2016 19:51
Бабки не допомогли
Артем Показати IP 12 Лютого 2017 11:42
народу негде работать! вот только, что и осталось- показывать способы выживания! где- просвещение на все государство достижений в легкой и тяжелой промышленности, сельском хозяйстве???? Украине нужна законная наказуемость за все и на любой ступени- тогда будет толк..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus