USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За кращий бізнес-план пообіцяли 20 тисяч доларів

5 Липня 2011 15:54
Переможці цьогорічного ХІІІ Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді отримають фінансову допомогу для втілення цих планів у життя - на реалізацію найперспективніших ідей передбачено 20 тисяч доларів.

Про це йшлося 5 липня на засіданні Луцького прес-клубу реформ за участі організаторів конкурсу.

Волинський обласний молодіжний центр праці вшосте оголосив про початок конкурсу бізнес-планів для молоді. Проте цього року переможців чекає не лише визнання.

«Для втілення кращих проектів передбачено 20 тисяч доларів, – розповів координатор конкурсу Петро Лавринюк.

Гроші переможцям обіцяють дати у Волинському інвестиційному клубі, створеному восени 2010 року.

«Проте якщо інвестори Волинського інвестиційного клубу, які підтримують наш проект, зацікавляться бізнес-планами, ця сума цілком ймовірно може збільшитись», - додав він.

Участь у конкурсі можуть взяти молоді люди до 35 років, які мають конкретну бізнес-ідею та готовий бізнес-план. Переможців визначатимуть у трьох номінаціях: «Краща бізнес-ініціатива» – бізнес-план, який має найбільш ґрунтовну теоретичну базу; «Кращий бізнес-проект» – бізнес-план, який найбільш реальний для втілення та «Кращий соціальний проект» – проект впровадження соціально корисного для нашого регіону бізнесу.

Схожий механізм підтримки підприємливої молоді практикує Волинський обласний центр зайнятості.

«За перше півріччя 2011 року ми виділили кошти чотирьом сотням безробітних волинян, які виявили ініціативу займатися підприємництвом. Звісно, майже половина бізнес-ідей стосувалася торгівлі та послуг, 20% заявників виявили бажання працювати у сфері дозвілля та культури, що приємно дивує. Зважаючи на нові тенденції, 10% бачать себе у сільському господарстві. Ми проводили аналіз, скільком людям серед тих, хто отримав одноразову допомогу від держави на розвиток бізнесу, вдається побудувати свою справу, і цифра нас не розчарувала. Це близько 75-80%», - поділилася досвідом заступник директора Центру Алла Чубара.

Крім того, молодіжний центр праці оголосив про початок ще одного конкурсу – «Молодий підприємець року». Серед успішних бізнесменів віком до 35 років організатори будуть визначати кращих у п’ятьох номінаціях: «Успішний старт», «Акула малого бізнесу», «Середній та великий бізнес», «Бізнес-леді» та «Соціально відповідальний бізнес».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мент Показати IP 5 Липня 2011 17:51
Ніхіра собі! Які гроші можна заробити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus