USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат облради звинуватив ДАІшників у корупції

24 Травня 2013 12:05
Про справу «на декілька мільйонів», до якої можуть бути причетні працівники волинського та рівненського ДАІ, головному міліціонеру Волині розповів депутат облради Ігор Гузь.

Про це стало відомо під час 19-ої сесії Волинської облради 24 травня.

За словами «фронтзмінівця» Ігоря Гузя, у нього є інформація про те, що правоохоронці заробляють гроші на водіях великогабаритного транспорту. Мовляв, з кар’єрів поблизу села Рафалівка, що на Рівненщині, транспортують пісок вантажівками. Утім, аби дозволити водіям проїзд на їхніх автомобілях далі, на дорогах Волині їх зупиняють ДАІ-шники та беруть гроші. І хоч спочатку «такса» була 50 гривень то вже з 1 травня цього року вона збільшилася вдвічі. А в день з кар’єрів виїжджає по 200-300 вантажівок. Тобто, мова йде про великі гроші.

«Відомі місця, де це робиться, на яких поворотах… І мені розповідають, куди ці гроші діваються… Називають прізвище в апараті МВС Волинської області», - зазначив Ігор Гузь.

Тож, він попросив розібратися начальника управління МВС у волинській області Олександра Терещука із ситуацією і зазначив, що, на його думку, після його звернення це припинять робити на деякий час. Але в нього є інформація щодо днів і годин, коли ДАІ-шники займалися корупцією і номери їхніх автомобілів.

«Повірте мені, якщо факти підтвердяться, то щодо працівників міліції приймуть усі необхідні дії», - відповів Олександр Терещук. І попрохав, щоб депутати надавали правоохоронцям усю інформацію щодо фактів корупції, адже МВС, мовляв, – це той орган, де з правопорушеннями можуть впоратися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 24 Травня 2013 12:24
хай "впораються" з дозвільною, паспортним, мрев, де до нині пропонують людям у примусовому порядку платити благодійні внески.
777 Показати IP 24 Травня 2013 12:45
ой, а типу він сам не знав))) аха ха! їм всіх на гілляку пора,як і маскалів, на пару,щоб сумно не було!
111 Показати IP 24 Травня 2013 12:57
Населений пункт Рафалівка знаходиться у Рівненській обл.Територіально найближче-Маневицький р-н Вол.обл. Автору-уважніше.
дідо Показати IP 24 Травня 2013 13:05
Гузь також долю хоче.
Факт Показати IP 24 Травня 2013 13:54
Ага, зараз, даішників затримають і посадють. Запит подав Гузь, поморозився міліціянт кожен виконав свою роботу і по домах. Антракт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus