USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кіндера зловили на браконьєрстві?

17 Грудня 2011 15:40
У лісовому масиві біля села Солотвин Ковельського району працівники міліції, лісової охорони та єгері під час рейду зупинили для перевірки документів «ватагу» мисливців, яку «очолював» Ковельський міський голова Олег Кіндер. Разом з ним на полюванні були два міліціонери, митники та інші поважні люди з Ковельщини.

Про це пише газета Волинь-нова .

Посилаючись на заклопотаність, Олег Кіндер відмовився пред'явити документи на полювання, а його старший брат Геннадій та решта мисливців виявилися більш «покірливими». Всі вони мали відстрільні картки, які дають право полювати в інших угіддях на зайців. Поганявшись по полях, солідна компанія з мером міста завернула в ліс, мабуть, з надією вполювати тут козла або кабана.

При виході з лісу до мисливців й підійшла рейдова бригада. Хоча їх було десять чоловік, протокол про порушення правил полювання складено лише один. Суворість Олега Кіндера і поважність його товаришів по зброї поставили єгерів у незручне становище.

Протокол було складено на Геннадія Кіндера, який є теж знаною людиною краю. він – депутат Ковельської міської ради, до речі, голова постійної депутатської комісії, яка з-поміж іншого опікується й екологією. А до цьогорічного Дня місцевого самоврядування він навіть був удостоєний почесної грамоти обласної ради.

Але протокол Кіндер-старший відмовився підписувати і на розгляд справи про накладання адміністративного стягнення не з'явився. Районний мисливствознавець Сергій Джала виніс відповідну постанову за відсутності порушника. Варто сказати, що сам Геннадій Кіндер уже не вперше притягується до відповідальності за порушення правил полювання.

«Боротьба з браконьєрством є важливою галуззю природоохоронної діяльності. Дуже важко боротися з цим ганебним явищем. Ми читаємо в пресі, як сержанти поліції штрафують англійських прем'єрів. У нас з цим трохи складніше. Бо навіть колишній начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області, а нині ковельський мер Олег Кіндер, як бачите, вже не хоче пред'являти документи. То як же тоді покращувати природоохоронну роботу?» - зазначив учасник цієї рейдової бригади Василь Козак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
мисливець Показати IP 17 Грудня 2011 15:43
Г... . Не дай, Боже, з хама пана.
Ла Показати IP 17 Грудня 2011 15:46
Олега Піндера- на нари
лучанка Показати IP 17 Грудня 2011 16:01
Доки всякі міліціонери, митники та чинуші будуть вважатися "поважними людьми"? А не звичайними сірими клерками сфери послуг населення.
Наталія. Показати IP 17 Грудня 2011 16:57
"Менш поважні"люди, а саме єгері теж досить часто є співучасниками незаконних полювань. Щодо описаних подій, то тут вихід один- відставка без права займати державні пости, а також визначений штраф.
читач Показати IP 17 Грудня 2011 17:08
Поважні люди. Ох і жартують в редакції -ВН-!
лучанка до читач Показати IP 17 Грудня 2011 18:04
а на Аверсі ще крутіше жартують. Називають чинуш "владцями".
Ковельчанин Показати IP 17 Грудня 2011 19:57
Політичні опоненти не встигнуть вилити на Кіндерра пару тон бруду... він і до того в своєму ла_ні потоне.
ЕКО-Волинь Показати IP 17 Грудня 2011 20:01
Так тримати!
Лютий Показати IP 17 Грудня 2011 20:10
Заказуха 100%. Чому не пишуть коли це було? А згадали лише зараз? Відповідь одна - скоро вибори і комусь вигідно дрібно і жалюгідно пакостити. Перед тим як писати, треба на себе в дзеркало подивитися, правдолюбці. Ця стаття створена за сприянням одного з підприємців Ковеля, з яким Кіндер судиться. Кажуть у підприємця К...са подвійне прізвище, яке він змінив через депортацію з Польщі і своє "гарне" минуле, доречі, він і є генеральним спонсором замовлення.
Роман до Лютий Показати IP 18 Грудня 2011 07:06
Скажем так, те що стаття замовна, це зрозуміло. В нас всі статті замовні:) Що стосується, так званого мера, то мені досі образливо за ковельчан, що їх так "розвели" на виборах. Ну невже не нічого не було в голові, щоб голосувати за вищезгадану персону. Хоча, лучани від ковельчан теж не далеко відійшли....
Точно заказуха? до Лютий Показати IP 18 Грудня 2011 13:14
Це Гаврилюк спеціально і силою зібрав до купи ватагу озброєних "владців", придбав для них дві автомашини:VW T5 АС9303ВА та Шевроле-Нива АС1525АН на яких відправив їх до солотвинського лісу, напоїв-накормив і з червоно-розпашілими небритими пиками вивів прямісінько в руки рейдової бригади, яку теж, попередньо, зібрав в складі міліціонера та лісової охорони, надавши їм транспорт, форму та посвідчення і вивів прямісінько на озброєних "браконьєрів"-службовців, які, в цей час, по мобільному доповідали Гаврилюку про місце своєї дислокації для чим швидшої зустрічі з правоохоронцями. При цьому Гаврилюк заплював дюжині гоп-компанії очі на о-о-отакенний банер в який прямісінько і припаркувались їх автомобілі: "Ковельський СЛАТ "ТУР", Голобський єгерський обхід". А для Кіндера Кавас спеціально на цей випадок придбав новенький камуфляжний комплект з о-о-отакенним шевроном на лівій руці генерала екоінспекції області, двох гончих собак, рушницю і понтові чоботи з гламурною задньою шнурівкою і жовтенькими лейбликами на халявах? Отаке, братці, в голівці кіндера бзичить-крутиться мухою. Хату діти спалили - заказуха, гроші з Каваса взяв - заказуха, зловили на "браконьєрстві" - заказуха? Заказушний, ти, наш!
Спостерігач Показати IP 17 Грудня 2011 21:41
Це бидло наворочене землі під собою не чує. Тепер ковельчани побачать кого обрали...Такого слизн-чка і жіночного піжончика ще треба пошукати.
З Ковеля Показати IP 18 Грудня 2011 00:10
Як розповідають очевидці події на полюванні відбувались нещодавно - наприкінці листопада цього року. У Кіндера все - "заказуха". Він, тіпа, політик. Як сказав на прес-конференції підприємець К. (про це писали ВН): ковельський мер - "взяточнік". Кіндер подав підприємця до суду, а підприємець подав в суд записи розмов з Кіндером. В тому числі й про гроші. Суд відбудеться 26 грудня 2011 р. о 9.30. Цікаво?
мисливець Показати IP 18 Грудня 2011 07:29
Лютому. Підприємець Кавас Віктор Степанович проплатив цьому виродку в кишеню, який назавжди залишився кіндером, гроші за землю під будівництво обєкта. Землі немає, грошей не повернув і ще й судиться за те, що його, мовляв, скривдили. Панове, з ким місто має справу?!
Лютий до мисливець Показати IP 18 Грудня 2011 22:59
Весна покаже хто де Кавас....
Грудень до Лютий Показати IP 20 Грудня 2011 09:29
Осінь показала-хто кому Кіндер...
сосна Показати IP 18 Грудня 2011 12:16
Бог всё видит и всем воздаст по заслугам. К Юле его на нары. Они же с одной шайки.
Саша до сосна Показати IP 18 Грудня 2011 14:39
Та при чім тут Юля? Вона що знає, які фокуси викидують за її спиною кіндери? кіндери її фотками і серцем тіки прикриваються і висять на стовпах перед виборами. Юля в тюрмі а кіндери лазять по охотах. Коли в Ковелі люди хотіли щоб сесія назвала ім*ям Юлі вулицю то кіндери були протів. А як би Юлі було приятно, що про неї памятає ціле місто.Хоч вона і в тюрмі. Кіндери з переляку наклали в штани. Такі вони герої. А в верховну раду вже хоче аж розпинається. Знов будуть Юльою прикриватися.Паскуди. Он по суду з Кавасом кіндери хвастаються, що в Київі підключили Турчинова і Власенка аби відмазали від взяточіснецтва. кіндери хвастаються кажуть, що Кавасу треба мотати удочки бо ним заніматимуться вірні люди Турчинова в спецслужбах. Нащо таким вірним Юліним людям вимазуватися в г--но кіндерів? Він що ділився з ними взятками? Сто процентів не ділився. Так що не нада про Юлю. Вона справедлива а кіндерам ганьба. Вони позор Батьківщини.
ХАУС Показати IP 18 Грудня 2011 16:11
Який аусвайс на ваффен міг показати гер Оле Кіндер? Для цього треба мати довідку від психіатра. Без такої довідки дозволу на зброю не дадуть. Психічне здоров'я очільника Ковеля має великий інтерес для громадськості. Бо. видається, коли до купи сходяться піроманія, клептоманія та ретроградна амнезія поєднані з манією величі є всі підстави сумніватися? Мери проходять медогляд перед виборами? Документи на стіл!
Рецидивісти-браконьєри?! Тягне на місце пригоди? Показати IP 18 Грудня 2011 18:40
Свого часу «Ковельська правда», з посиланням на волинську газету «Вільна думка», інформувала про те, що 18 листопада 2007 року рейдова бригада природоохоронців виявила на полюванні у недозволеному місці біля села Солотвин Ковельського району депутата Волинської обласної ради, голову постійної депутатської комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів(!) Олега Кіндера (фракція БЮТ), депутата Ковельської міської ради Геннадія Кіндера (фракція БЮТ), який є членом постійної депутатської комісії з питань екології (обидва – рідні брати) та начальника Ковельського водоканалу Михайла Сидоренка. У газеті «Вільна думка» було навіть опубліковано фотознімок: на лісовій засніженій дорозі стоять поруч Михайло Сидоренко (у білому маскхалаті з рушницею) та Олег Кіндер (у цивільному). Ця цитата з сайту: http://kowel.at.ua/news/nachalnik_vodokanalu_pereshkodzhav_ekologam/2008-08-20-150 І, наостанок, питаннячко до правоохоронців-"економістів". Як подейкують ковельчани, на новобудові Кіндерової хати (та, що згоріла від каміна у якому діти смажили сосиски), збудованої виключно за трудові доходи (вартість за оцінками ЗМІ близько 200 000 дол. Переконаний - в Кіндерових деклараціях держслужбовця такі доходи зазначені) бачили працівників і техніку з КП "Добробут", які неабияк трудилися наприкінці жовтня, прокладаючи водопровід. Тягнули його до хати метрів триста. Технічний колодязь при дорозі змурували. Цікаво, комунальна техніка і робітники на приватному обійсті мера працювали "за так" - за спільну мисливську дружбу з тепер уже директором "Добробуту" Сидоренком, чи може Кіндер таки сплатив в касу "Добробуту" якусь копійку?
Фотографії з місця інциденту 27.11.2011 р. Показати IP 18 Грудня 2011 21:24
http://xmages.net/i/3266211 http://xmages.net/i/3266212
Газета «Вільна думка», 07.04.2010 Показати IP 18 Грудня 2011 23:36
У годині одинадцятій ранку (це – перед «кулішом») починаються «підобідки». Часто, щоб уславити свою «стоянку», бенкетники з рушницями «мітять» територію, розвішуючи на деревах допиті пляшки з-під оковитої. Ось і 18 листопада 2007 року в недозволеному місці біля села Солотвин Ковельського району на полюванні були не аби хто – депутат Волинської обласної ради, голова постійної депутатської комісії з питань ЕКОЛОГІЇ, РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ (!) Олег Кіндер (фракція БЮТ), депутат Ковельської міської ради Геннадій Кіндер (фракція БЮТ), який є членом постійної депутатської комісії з питань ЕКОЛОГІЇ(!) (обидва – рідні брати), теперішній начальник ковельського водоканалу Михайло Сидоренко, а також працівники... міліції та інші підлабузники. Лісова охорона звернула увагу голови профільної комісії облради з екології на порушення вимог Закону України «Про мисливське господарство та полювання». Але один із облесників рішуче відтяв: «На таких як ви – ми ніколи не реагували», а сам голова комісії відразу відвернувся. Від кого? Від Закону? Рейдовій бригаді з великими труднощами вдалося таки витурити братів-«політиків» і «гоп-компанію» з лісу. P.S. Хоч описані в "Вільній думці" події відбулися чотири роки тому, думаю, і те, що сталося наприкінці листопада цього року було повним аналогом тих, кількарічних, подій. Ті ж дійові особи: Олег Кіндер - тепер вже, правда, не головний еколог області, а головний посадовець чималого міста в центрі області; Геннадій Кіндер - дякуючи брату та партійному домінуванню в раді доріс до керівництва екологічною комісією міської ради; Працівники міліції. що входили до "гоп-компанії підлабузників" та митники, думаю, ті ж самі. Місце пригоди - те ж саме, що і чотири роки тому. Поведінка - та сама: «На таких як ви – ми ніколи не реагували», а сам (Олег Кіндер) відразу відвернувся. Та й час затримання мисливців-порушників теж той же - після "підобідків", коли вже територію "помітили". Чому таке трапляється? Хто винен, що місцеві князьки, прикриваючись партійною риторикою (бач - опозиціонери!) нахабно "кладуть" на встановлений для простих смертних порядок речей? Перестануть "дурака валяти" чи й в майбутньому Козаку чекати на зустріч з Кіндерами в Солотвинських лісах?
Луцьк до Газета «Вільна думка», 07.04.2010 Показати IP 19 Грудня 2011 16:27
Пропоную всім алкоголікам - підприємцям і їх замовним "писакам", тупо проспатися.....Або похмелитися. Ви всі такі смішні....
Земляку до Луцьк Показати IP 19 Грудня 2011 20:09
Ага. Кіндер сміється, аж на кутні зуби. Абсолютно!
З міста залізничників Показати IP 19 Грудня 2011 16:00
"Цікава стаття".І коментарі до неї. Тільки питання виникають: а чому тільки згадують прізвище Кіндер? Чому інших осіб не названо, не складено на них протоколів? У нас що, подвійні стандарти? Чи халатне відношення до своїх посадових (рейдових) обов'язків? Тоді виходить, що і "рейдовики" такі ж самі. Звідси і випливає, що комусь ну дуже невігідно, хто зараз в Ковелі при владі, от і хочуть людям нав'язати негативну думку, повісити ярлик. Ковельчани люди кмітливі, зможуть розібратися, де чорне, а де біле.
"Несудді" з міста залізничників Показати IP 19 Грудня 2011 19:05
На Ваше питання відповідає інженер охорони і захисту лісу Василь Козак: "...закон передбачає за порушення правил полювання не лише складання протоколу, відповідно й штраф, а й проведення «виховної роботи». Козак каже, що з тієї компанії мисливців лише Геннадій Кіндер притягався до відповідальності за аналогічні порушення раніше. Відповідно, процес «виховання» він вже пройшов, а отже саме його й були підстави карати серйозніше, як інших". Таким чином, до решти поважних порушників правил полювання було застосовано "виховання" у вигляді публічного осуду посадовців за їх фактичні дії. Знаєте, не кожен мер міста обласного підпорядкування може занести собі в "актив" систематичні "зустрічі" з охоронцями лісу. І не кожна мерська родина, при цьому, представлена професійними екологами, які чомусь раз-у-раз порушують правила полювання. Якщо ж зважити на результати виборів, то за Кіндера проголосувало всього лиш якихось 5 тисяч 662 голосів з 52 тисяч виборців-ковельчан. І сам Кіндер визнає, що "роботою влади сьогодні незадоволені , мабуть до 90% людей". Бачте, він сам оцінює, що позитивною його роботу визнають лише його прихильники - 10%. Ви що, самому Кіндеру не "вір"ите? А щодо коментарів? То, як то кажуть, які вчинки - такі й відгуки про них.
Люблін...... Показати IP 2 Лютого 2012 23:00
Агоооов народееее!!!!!!!Шановні мисливці,ви що не бачите що робиться перед носом?Та тут треба шукати не тільки наших так званих (бізнесменів,депутатів,мерів)бракон...,але і хватає в наших колективах таких самих.Що ж це робиться,що ж в нас неосталося чесних мисливців ?Каваса ГЕТЬ!!!!!!!!!!!Масла ГЕТЬ!!!!!!!! Треба зібрати збори при справедливих мисливцях(а я знаю 80 % мисливців Ковел.р-н) і будуть такі що підтримають.Вибачте за неграмотність.Пишіть кому цікаво [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus