USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі медики борються за життя жінки, яка «влетіла» під колеса авто

22 Серпня 2016 11:45
Медики борються за життя жінки, яка вчора, 21 серпня потрапила під колеса автомобіля. Потерпіла перебуває в міській клінічній лікарні у вкрай важкому стані.

Як повідомлялося раніше, 21 серпня, о 16:50 на проспекті Перемоги трапилась ДТП – жінку збив легковик. Зі слів очевидців, жінка перебігала дорогу в невстановленому місці. Вона не розрахувала траєкторію руху та не встигла проскочити перед автомобілем, в результаті опинилась під колесами. Удар був настільки сильним, що з ніг жінки злетіло взуття, а у правому нижньому куті лобового скла автівки було багато тріщин.

Швидка прибула на місце пригоди, наклали на потерпілу фіксатор шиї та госпіталізували постраждалу.

47-річна жінка була доставлена в міську клінічну лікарню з діагнозом відкрита черепно мозкова травма. Наразі жінка перебуває під наглядом медиків у вкрай важкому стані, підтверджено діагноз перелом основи черепа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
! Показати IP 22 Серпня 2016 12:33
Вважаю що водій винен так чи інакше повинен був передбачити і не допустити наїзду.
Просто до ! Показати IP 22 Серпня 2016 13:30
Вважай далі.
прохожий до ! Показати IP 22 Серпня 2016 14:07
Буде можливо винний, якщо втановлять, що перевищив швидкість по якій діють обмеження в містах і крім того на окремих ділянках доріг в містах. Жінка винна, що переходила в неустановленному місті .Якщо слідство і суд дійдуть до висновку, що швидкість не перевищена і водій був тверезий, зробив все для запобігання наїзду, машина була справна, ніхто не втік з місця ДТП і визвав швидку,то думаю, що він буде признаний не винним. Треба переходити вулицю в встановлених місцях.
Лучанка до ! Показати IP 22 Серпня 2016 14:10
Чуєш умнік. А ти сядь за кермо і попробуй проїхати по частині яка предназначена для руху авто. Тим більше там забор для таких курок як ця жіночка.... А для чого забор ставлять біля дороги? Я б на неї ще заяву написала будучи на місці водія.... І нехай такі куриці і індюки, яким важко пройтись до переходу платять за зломані машини.... + за зрушені нерви водія. В чому винен водій, в тому що ця скотиняка перелізла через забор чи обійшла і кинулась на густо завалену дорогу машинами? ПДР написано: шо людина яка переходить дорогу має переконатись в безпеці. А вона коза - бігти під машину. А тим хто пише що водій винен, берем ключики від машин своїх, друзів чи знайомих і проїдьтесь вулицями міста. Думаю дуже гарна буде екскурсія для вас як водіїв. А жіночка нехай поправляється.
1601 до Лучанка Показати IP 22 Серпня 2016 15:57
Пишу як пішохід. Але цілком з Вами згідна і підтримую Вас. Жах як їздять водії, а 2 жахи як переходять дорогу пішоходи. Поспішила на 1 секунду.
Марина до Лучанка Показати IP 23 Серпня 2016 23:04
Підтримую
123 Показати IP 22 Серпня 2016 13:50
4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
Ілля Показати IP 22 Серпня 2016 13:58
Шкода жінку. А водії не по полях же їздять треба теж обережно містом їздити бо це можуть і діти бути школярі і так далі і навіть тваринок шкода
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 14:04
Водій там при чому. Якшо не переживають за себе. Ще й водіям проблеми влаштовують
123 Показати IP 22 Серпня 2016 14:06
4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
тетяна Показати IP 22 Серпня 2016 15:01
В сусідній Польщі за перехід в в ’’неположеному’’місці- штраф 100 злотих...підеш? - мабуть,- ні!!!
Та ну до тетяна Показати IP 22 Серпня 2016 15:18
Та підуть. В нас штраф іноді власне життя, як в даному випадку, і то перебігають. Суть не в штрафах, а в відсутності розуму значної частини пішоходів і наплюватєльському відношенні до власного здоровя і життя. Жіночці щиро бажаю одужати.
Василь Показати IP 22 Серпня 2016 16:10
Недавно був свідком такої ситуації - жіночка з дочкою хотіла перейти місце у недозволеному місці (до переходу метрів 50м ), але тут їхав патруль. Зупинились і чемно розяснили, що потрібно переходити у відповідному місці. І що ви думаєте? Поліція поїхала, вони простояли ще 2-3 хв. і всеодно перейшли вулицю у невстановленому місці. Або палкою по горбу або гривнею, бо з нашими людьми подоброму неможна. Хочемо змінити країну, а на свої вчинки очі закриваємо!!!
Данчік Майданчік Показати IP 22 Серпня 2016 17:02
Жалко жіночку хай видужує!
Кіра Показати IP 22 Серпня 2016 17:24
Люди самі себе ж і вибають!! І за тупості!! А жіночці хай видужує
Та Показати IP 22 Серпня 2016 17:49
скільки ж можна в кожному коменті "жіночка, жіночка, жіночка" - коли ви вже позбудетесь цього недолугого дебільного слова?!Чому нормально не сказати "жінка"? Адже ви не кажете "мужчинка", бо звучить дико й смішно, от так само і та "жіночка".
Читайте ПДР України Показати IP 22 Серпня 2016 18:19
Для чого тут "перетирати" винна не винна. Є правила якими користуються люди в сусльпільстві, це відрізняє їх від тварин. Як хтось краде чи вбиває це по своїй суті, таке ж порушення правил. ПС. Шкода і Водія і потрепілу. (Вибачте за руСССкий.) 4.14. Пешеходам запрещается: а) выходить на проезжую часть, не убедившись в отсутствии опасности для себя и других участников движения; б) внезапно выходить, выбегать на проезжую часть, в том числе на пешеходный переход; в) допускать самостоятельный, без надзора взрослых, выход детей дошкольного возраста на проезжую часть; г) переходить проезжую часть вне пешеходного перехода, если есть разделительная полоса или дорогая имеет четыре и более полосы для движения в обоих направлениях, а также в местах, где установлены ограждения; гг) задерживаться и останавливаться на проезжей части, если это не связано с обеспечением безопасности дорожного движения; д) двигаться по автомагистрали или дороге для автомобилей, за исключением пешеходных дорожек, мест стоянки и отдыха.
Лучанка Показати IP 22 Серпня 2016 18:35
З жінкою все ясно, мені ще водія авто шкода - їхав нормально і наїхав собі проблеми.
Анонім Показати IP 23 Серпня 2016 09:53
Людину шкода, нехай видужує! Але шкода й водія. Їхала собі дина, а тепер має через когось купу проблем, побиту машину.купу хвилювань. Я пішоход, але як їдеш в транспорті -самій страшно, як кидаються. Колись бачила як під маршрутку, в основі моста біля варшавки кидалась жінка з коляскою. На мості!!! Де з'їжть, де висока швидкість. Колеса застрягають, а вона таки пхає і біжить. Навіть в мене було бажання вийти і по голові надавати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus