USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Маски-шоу» в офісі Ващук. ФОТО. ОНОВЛЕНО

18 Листопада 2011 13:32
«Маски-шоу», яке відбувається 18 листопада в будинку № 38 на вулиці Кременецькій в Луцьку, пов’язане із діяльністю юридичних суб’єктів. Слідчі дії, зокрема обшук, проводять і представники центрального апарату СБУ. Вже навіть порушена кримінальна справа.

Про це заявив помічник народного депутата Олега Зарубінського Богдан Денисюк.

У будинку на вулиці Кремецькій, 38 в Луцьку, де розташовані низка підприємств, правоохоронці влаштували «маски-шоу». Люди в масках захопили офіс, на дверях якого висить табличка «Приміщення народного депутата України Ващук Катерини Тимофіївни».

Власне, у цьому приміщенні розташований також офіс відомої бізнес-структури«Континіум».

Очевидець події розповів, що «маски-шоу» влаштували нібито СБУ та податкова.
«Нібито. Вони не представлялися. Документів ніяких не показали, зразу забігли, повибивали всі двері. Побігли наверх, роблять обшук», - заявив чоловік.

Своєю чергою, правоохоронці в камуфляжі та чорних масках, які стояли біля входу до будинку, від коментарів утримуються. «Тривають слідчі дії», - обмовився один із чоловіків.

На формі правоохоронців напис – «СБУ».

На цей час на шостому поверсі «люди в масках» заблокували вхід до офісу, на дверях якого висить табличка «Приміщення народного депутата України Ващук Катерини Тимофіївни».

Приблизно о 12.00 правоохоронці провели обшук автомобіля «Шкода», припаркованого поруч із будинком. Там оглянули всі документи, а також ознайомилися із інформацією на ноутбуку, які були в машині.





Помічник нардепа Зарубінського Богдан Денисюк розповів журналістам: «Справді, пред’явлена постанова слідчими СБУ. Із цією постановою ознайомлений і помічник народного депутата Богдан Денисюк, і помічник народного депутата Лілія Лелюга. Працівникам слідчих органів були пред’явлені документи, що це приміщення народних депутатів Зарубінського і Ващук. На це реакції не поступило».

«Після цього два помічника народних депутатів (і Зарубінського, і Ващук) написали заяви, які не захотіли взяти», - додав Денисюк.

Він сказав: «Постанова справді існує, вона підписана слідчим. Але повноваження осіб, які вчиняють слідчі дії, не підтверджені нічим. Не існує постанови про слідчу групу, не існує будь-яких інших повноважень. Спроба Лідії Лелюги пояснити це працівникам слідчих органів наштовхується тільки на одне – на те, що їй погрожують, що її закриють і вона три доби буде там сидіти».

«Там немає понятих», - заявив він.

Помічник нардепа Зарубінського підтвердив: «Те, що там існують представники центрального апарату, це – однозначно. А хто стоїть саме – не можу сказати. Але слідчі дії тривають саме в приміщенні народних депутатів».

Богдан Денисюк також заявив: «У постанові йдеться, що якийсь буцімто вбачається злочин. І на цій підставі слідчий виніс постанову про здійснення обшуку. Мова йде про відносини між юридичними особами. В цій постанові не конкретизовано, про що йде мова».

Але там згадано, що кримінальна справа порушена.
Щоправда, Денисюк не відповів, чи знаходяться за цією адресою якісь господарюючі суб’єкти.

Щодо обшуку в автомобілі – чоловік переконує, що йому нічого не відомо. «Я навіть не знаю, чия це машина», - сказав він.

У прес-службі УСБУ у Волинській області ситуації не коментують.

Щоправда, за неофіційною інформацією «маски-шоу» пов’язані саме з діяльністю «Континіуму».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
НЕВАЖНО Показати IP 18 Листопада 2011 13:50
забули хлопці з "континіума" табличку ділення, от і маски наглянули....
Роман до НЕВАЖНО Показати IP 18 Листопада 2011 17:21
і правильно зробили, що забули. Бо те що зараз в нашій країні робиться, табличкою ділення не назвеш. Повний бардак. Просто дана команда відібрати.
Lacroix Показати IP 18 Листопада 2011 14:13
мда...і в Луцьк добрались донецьки виродки
)) Показати IP 18 Листопада 2011 14:41
перевед, WOG!)))
Inna Показати IP 18 Листопада 2011 14:41
забули табличку ділення хлопці з "континіума", тепер зустрічають гостей
HELP Показати IP 18 Листопада 2011 15:14
Табличка ділення якраз на даний момент не проходить! Хочуть все! Щойно випустили мене з облави!
VSC до HELP Показати IP 18 Листопада 2011 15:29
Наше сочувствие и поздравления с освобождением.
№1 Показати IP 18 Листопада 2011 15:25
Давно пора Континиум на лопатки уложить. Ведь корупционная клоака на Волынской земле где каждый кум брат и сват этому мешает и если есть чесный какой то опер на Волыни ему просто это не позволят свыше (на месном уровне) или просто сольют информацию и дело развалится само собой. Континиуму которому все эти годы было позволено всё что угодно теперь стало понятно что не такие они и страшные. Такие жлобы что офис даже не сделали нормальный за все эти годы. Жалко что на офис на Дубенской улице не сделали обыск и в других местах. У Континиума ахилес это фунты-директора фирм прокладок и СЕРВЕР зарубежом. (думаю кому надо тот поймёт где дальше копать). Правда простых работников жалко-их там эксплуатируют за малые деньги, а теперь им зарплаты и вовсе не ведать. Говорили же ему - ПРОДАВАЙ)))
Континіум до №1 Показати IP 18 Листопада 2011 19:59
Говорят тебе - уезжай с Волыни))) А чем тебя Дубенская зацепила... умник, может тебя сдать СБУ если ты такой умный
неважно Показати IP 18 Листопада 2011 15:48
Клоуни в масках :)
лучанин Показати IP 18 Листопада 2011 16:47
№1 багато ви знаєте... континіум - найбільший платник податків в західній Україні...а скільки робочих місць забезпечено...а клоуни в масках виконують свою роботу...країна в нас така - хренова
Паша до лучанин Показати IP 20 Листопада 2011 18:16
що ти плитеш))
№2 Показати IP 18 Листопада 2011 17:01
Провокатору №1. Компанія "Континіум", на підприємствах якої працює понад 70 тисяч чоловік, ніколи ні на один день не затримала зарплату і буде її платити при будь-яких обставинах. Їдь в Росію - "Нігерію в снігу", і коментуй там москальський бізнес. Там хабарі вдвічі перевищують бюджет держави.
Раптор Показати IP 18 Листопада 2011 17:03
Маска, хто ти?
Lord Показати IP 18 Листопада 2011 17:14
А чого відразу клоуни? Видно, що у нас дуже зіпсоване суспільство! А якщо є факти, що є правопорушення, що тоді? Адже не дарма і митницю і Континіум "крутить" СБУ з Києва, це як написали вище, щоб порука "кум-брат-сват" не спрацювала! А з часом все дізнаємося, як з митницею, де хабарників заарештували!
№2 Показати IP 18 Листопада 2011 17:51
а на Волыне нет больше фирм каторых знала вся Украина, и если положат Континиум на заподной ук.., можна сушить сухари... а это беспридел (ответ №1)
народ Показати IP 18 Листопада 2011 18:07
а кому зараз легко
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2011 19:41
Нарешті Єремєєва і Івахіва потрусять трохі... а то зажралися мальохо вони.....
доброжелатель Показати IP 18 Листопада 2011 20:33
давно пора, сколько можно все решать
гость Показати IP 18 Листопада 2011 20:43
дауни в масках :)
Сергій Показати IP 18 Листопада 2011 20:49
Цікаво, а що думає по даному питанню БП, у якого Єремеев у радниках? "Не много ли совпадений? У Шпака магнитофон, у посла медальон" Так і в нас, УБОЗ, митний пост, WOG.
Сергій Показати IP 18 Листопада 2011 21:46
А саме смішне що: На цей час на шостому поверсі «люди в масках» заблокували вхід до офісу, на дверях якого висить табличка «Приміщення народного депутата України Ващук Катерини Тимофіївни». А хоч сама депутат України Ващук Катерини Тимофіївна там хоч раз була?
Андрій Показати IP 18 Листопада 2011 22:07
Раніше в 90-ті, бандюки вибивали гроші. Тепер "виконавцями" стали працівники УБОЗу, прокуратури, а замовниками - наша влада (донецька). Тільки тепер "вибивають" не тільки гроші, а й забирають фірми. І може дехто і підтримує ці рейдерські атаки, та постраждають, як завжди, звичайні працівники, оскільки донецькі почнуть правити, "різати" зарплати і перетворювати людей на рабів (достатньо подивитися на схід), а власники фірм, відійдуть від справ або повиїзжджають за кордон і будуть спокійнісінько жити! От тільки поскаржитися немає кому. Ті які повинні бути ні від кого не залежною структурою, яка повинна першочергово дотримуватися закону і забезпечувати людям мир і спокій є "злочинцями в погонах". І взагалі чого дивуватися, пан Віктор Федорович на відміну від попередніх президентів виконує свої передвиборчі обіцянки, а саме : покращує життя своє і свого оточення вже сьогодні, також з його уст лунало, що : "захід буде жолуді їсти"! Схоже скоро так і буде.
Бомба Показати IP 19 Листопада 2011 00:39
При чому тут маски-шоу ?
Оксана Показати IP 19 Листопада 2011 09:45
А сам той факт, що маски-шоу є представниками закону, а самі закони не дотримувались. Де дозвіл на обшук? А як же ж славнозвісна недоторканість нардепів та їх майна?? Все що зараз твориться - це "беспредел" і східняків, більшість яких звикли нічого не робити, жаба душить що на заході люди добре живуть. От вам і команда - "відібрати та привласнити"
перехожий Показати IP 19 Листопада 2011 12:48
Скажу як очевидець, діяли нагло, нахрапом, нікому не представляючись, діяли дуже грубо, але таке відчуття що йшли точно по наводці.вибивали двері, забирали комп"ютери з відеонаглядом,ламали системні блоки,на всі питання відповідали - зараз закрию в Сізо Київське - там і поговориш. Саме головне що ніхто так і не представився, давали відповідь ми з Києва і все.
Galanin Показати IP 8 Січня 2013 20:10
Просто "донецькіх" жаба давить, що на західній Україні дякуючі такім людям як Еремеев та Івахів, люди дійсно НАСОЛОДЖУЮТЬСЯ ЖИТТЯМ, а неіснують як худоба, чі взагалі як би*ло, а ті хто сумніваються зробіть "турне" аля донецька-луганська обл., і недевуйтесь коли на Вас будуть дивитись як на прибульців, так що цім бізнесменам нетількі дякувати потрібно, але і підтримувати потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus