USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Народні месники» побили луцьких комуністів. ОНОВЛЕНО

24 Листопада 2014 13:55
Невідомі у масках увірвалися до гаража, де таємно збираються комуністи, й побили першого секретаря Луцького міськкому КПУ Віктора Пащука.

Інцидент трапився близько 12 години за адресою: Луцьк, вулиця 8-го Березня, 24а. Так, зі слів очевидиці, ймовірно теж члена компартії, до приміщення увірвались 15 людей у балаклавах, унаслідок чого відбувся конфлікт. У той час у імпровізованому офісі «червоних» знаходилось орієнтовно така ж кількість комуністів.
Як пояснила жінка, саме у той час відбувалась звітно-виборча нарада «лівих». Однак, смачно затягуючись цигаркою, жінка зауважила, мовляв, в жодному разі не пов’язує конфлікт із перебуванням братів Конановичів в Луганську.

«Що ви, вони ж діткам продукти возили», - зауважила вона й додала, що її колег, ймовірно, «покарали» люди з Правого сектору з нашивками УНСО. Варто додати, що насправді жодних підтверджень такої інформації немає.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що луцькі комуністи регулярно передають гуманітарну допомогу до так званої ЛНР.

Наразі постраждалий комуніст перебуває у лікарні.

Зі слів начальника луцького міськвідділу міліції Ігоря Муковоза, правоохоронці працюють над встановленням подробиць інциденту. На місці пригоди працюють експерти, а Віктора Пащука чекає судово-медична експертиза.
До слова, «таємний офіс» комуністів знаходиться у гаражі лучанина Богдана Мухи, який донедавна був юристом луцького осередку комуністичної партії. Згодом він вийшов з партії, оскільки вступив до батальйону територіальної оборони «Волинь», де, з його слів, працював діловодом у штабі. Однак, як з’ясувалось, на місці дислокації батальйону, незабаром він опинився в центрі скандалу, взявши участь у бійці з заступником командира батальйону.
Фото зсередини приміщення виклали Хроніки Любарта
Тим часом, очільник волинського осередку Правого Сектору Павло Данильчук прокоментував інцидент:

«Сьогодні зранку дізнався про чергові вибрики місцевих комсомоло-кононово-виб**ків у Луцьку. Прийшлось з хлопаками розганяти підпільні збори компартії, поки хтось там «мінував» міськраду. Скажу одне точно, зробимо все можливе, щоб антиукраїнські сили та організації не діяли на Волині, а вибл**м ліпше добре подумати перед тим, як вертатися з луг**дону», - пише Павло Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 111
Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 13:59
мало дали
BOT до Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 14:49
демократ напевно? гарантуєш свободу віросповідання та інші свободи усім громадянам. окрім звичайно права бути комуністом? які ж ви лицеміри.
Анонім до BOT Показати IP 24 Листопада 2014 15:14
коментар було видалено
Та ну? до BOT Показати IP 24 Листопада 2014 15:19
А коли совки розстрілювали, комуняки і риги з яником крутили, як хотіли - ти де, сволота, був?
BOT до Та ну? Показати IP 24 Листопада 2014 16:28
я на заводі кромберг працював, а ти барига контрафакт тягав і від податків ухилявся - то хто з нас сволота?
109 до BOT Показати IP 24 Листопада 2014 21:43
Коли мозги тільки на рівні кромберга,то і не жалійся. Не всі хто шось має більше -бариги.Ти просто не береш відповідальності, не ризикуєш, не вчишся і тіль чекажш свого майдану,завалити якого небудь директора.
пан Войцех до BOT Показати IP 24 Листопада 2014 20:44
Жодного лицемірства. Демократія для демократів.
767676 до пан Войцех Показати IP 24 Листопада 2014 22:23
я це вже чув німеччина для німців цікава демократія
Сolonel до 767676 Показати IP 24 Листопада 2014 23:09
По твоєму тільки для турків?
*********--- до Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 16:11
Треба на це все, як кажуть, реагувати належним чином. І хлопці зробили правильно. Таку наволоч треба ставити на місце. НЕхай їдуть в Росію до своїх однодумців, а не перебувають в такій...Україні. Бо наступного разу поїдуть і будуть кликати пукіна в Луцьк. Нехай ходять і оглядаються. Сам особисто при зустрічі плюну в морду і не тільки... за наших загиблих хлопців...
ветеран до Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 16:28
Чергова заставка для путінської пропоганди. Нетерпимості до інших поглядів і таких методів світ не сприймає Прм продовжені таким чином, ми скоро залишимось наодинці з Росією і з розбитим коритом. Причиною цьог є бездіяльність правоохоронних органів, стосовно поїздки комуністів в лугандон і їх заяв. Їхня злочино - халатна бездіяльність стала наслідком погрому. Якщо будуть так працювати в подальшому то така участь очікує і їх. Це можна було передбачити. Ганьба!
Алі абу-Таліб до ветеран Показати IP 24 Листопада 2014 19:27
Причиною цьог є бездіяльність правоохоронних органів, стосовно поїздки комуністів в лугандон і їх заяв. Їхня злочино - халатна бездіяльність стала наслідком погрому. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100% так воно і є.
Дмитру до Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 21:56
Терпеливо прочитав усі коменти. Пишу Дмитру, бо переважна більшість коментів по-суті не відрізняється від його. Сумно так, що просто безнадія. Не бачити нам Європи ніколи. Розумію, що з Волині виїхали майже всі, у кого є не лише наснага до життя, але й здатність МИСЛИТИ. Залишилися дебільно-ліниві совки, які не знають, чого хочуть, не бачать своїх справжніх ворогів, живуть сьогоднішнім днем з єдиною думкою-мрією, якби так жити, щоб нічого не робити, але щоб платили гроші і бажано грубі гроші. Тому така ненависть, нетерпимість, сліпа віра в те, що якщо побити комуніста, чи жида, чи кого-небудь , хто попадеться під руку, то вже завтра настане легке життя.
ППР до Дмитру Показати IP 25 Листопада 2014 19:59
Повиїжджали ті, хто не хоче працювати на благо України. Поїхали на заробітки до країн з кращим рівнем життя, який НЕ волиняни зробили, а хтось. Повиїжджали на все готове, щоб нічого не робити, тільки гроші в очах і в головах. А "дебільно-лениві совки" побудували велику країну - СРСР, яка вас, небог, взяла під своє крило. Де ви були при поляуах та угорцях? Забули - спитайте старих. Ніколи не чула, шоб хтось на Сході так обурював галичан, як ви робите це останнім часом. Одне точно - повиїжджали розумні. Тому на вас, які залишились, Схід не ображається. Бо ви хворі
ППРу до ППР Показати IP 26 Листопада 2014 14:18
Не треба судити людей за те, що вони хочуть кращого життя. До речі, ніхто з тих, що виїхали, не сидить без роботи і не живе на жебрацькі подачки, а працює і, переважно. на тяжких роботах. Більше того, грошові перекази гастарбайтерів вже давно становлять суттєву частину платіжного балансу України. Люди виїхали з метою самореалізації або елементарного бажання вижити, не висіти на шиї у родича-пенсіонера. І саме не "дебільно-лІниві", а ті, що виїхали і такі, які виїхали, будували велику країну СРСР. А як вона "взяла нас під крило", то ще раз уважно почитайте історію. А стосовно ображення галичан плчитайте Івана Яковича Франка. І найостанніше, давайте будемо сакритичними, це допомагає в житті.
Антиолігарх до Дмитро Показати IP 24 Листопада 2014 22:46
Хлопці і дівчата, ми вже всі і давно стали антикомуністами. Тому бити комустів сьогодні вже не актуально, та й користі з цього для кожного з нас та й для усієї України ніякої, одна тільки шкода: знову стара і немічна Європа звинуватить нас у нетолерантності. Давайте тепер усі дружно станемо антиолігархами. І виступимо проти усіх них згуртованими шеренгами. Впевнений, користь буде велика: найперше, менше стане корупції, по-друге, нас перестануть розводити, як дітей, по-третє, перемігши олігархат, ми зможемо повернути їхні гроші з офшорів і тоді нам не прийдетьсфя залазити в борги Заходу, і головне, ми тоді станемо справжніми людьми, а не маріонетками в їх руках якими ми зараз переважно є ( я виходжу зі змісту коментів до цієї статті).
))) до Дмитро Показати IP 25 Листопада 2014 02:06
ви тварини. вас навіть бити не треба, ви повигризаєте одне одного.
поіщук Показати IP 24 Листопада 2014 14:00
Дарма били, треба було просто каструвати, щоб подібні більше не народжувались.
Маківка Показати IP 24 Листопада 2014 14:02
Молодці хлопці=))))Давно пора)
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 14:06
Так їх, Дядя Савка!))
МИ Показати IP 24 Листопада 2014 14:06
Якщо в балаклавах значить відробляли чиісь гроші, боягузи!!!!!!!!!!!!
поліщук до МИ Показати IP 24 Листопада 2014 14:14
Для того, щоб побити цих уродів, не треба платити. Досить оголосити про це. і буде черга з бажаючих. Але, як не крути а це кримінал, тому цілком зрозумілі мотиви того, чому обличчя ховають під масками.
Анонім до поліщук Показати IP 25 Листопада 2014 08:31
вже геть чиканулися люди. каже, що кримінал та ще й схвалює .далеко підемо.
анонімус Показати IP 24 Листопада 2014 14:10
який файний самопіар
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 14:13
Все як завжди - "по-європейськи". Недаром президент Сомалі каже, що не допустить, щоб його країна перетворилась на Україну.
КРОФФ до Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 14:25
А що ці "патріоти" вміють, крім валити пам'ятники чи, закривши морди бити стариків чи комуністів за їхні погляди. Бабуїни. Навіть львів'янка екс-депутат ВР Лариса Скорик невисокої думки про волинян. А вона знає, про що говорить.
*** до КРОФФ Показати IP 24 Листопада 2014 15:47
Скорик - продажна голова українсько-єврейської общини, яка ненавидить Волинь за патріотизм. З початку народження України підтримувала українофобський уряд Фокіна, згодом уряд януса. І для кого це воно такий авторитет цікаво? Те, що вона мешкає у Львові нічого не значить. Вона нічим не відрізняється від свого побратима Татачника. Чи вже забули?
УНСО-ВОЛИНЬ до КРОФФ Показати IP 24 Листопада 2014 21:21
Думка окремих людей, нехай залишається на рівні: особисте! І не варто сюди таке писати!
СССР Показати IP 24 Листопада 2014 14:14
якщо местників не покарають, буде волинська народна республыка
Анонім до СССР Показати IP 24 Листопада 2014 14:18
Ти дибіл комуністичний на фіг в расею і там соврюй росейську народну,якого чорта ви усфі тут свої права качаєте.Вас час пробив валяйте і не воняйте покидьки
Дончанин до Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 16:24
коментар було видалено
Аноніму до Анонім Показати IP 25 Листопада 2014 11:16
Уважно прочитай те, що написав, потім візьми орфографічний словник, а також довідник української граматики, порівняй, як треба писати з тим, що ти нашкрябав, і тоді зрозумієш хто є дебілом.
Луцьк (Красне) до СССР Показати IP 24 Листопада 2014 14:43
да ?)))))) А Хто з такими лозунгами об’явиться - одразу трубою по голові своїй дурній і отримає !
УНР до СССР Показати IP 24 Листопада 2014 15:21
Створюй, подивимось )
Коля Показати IP 24 Листопада 2014 14:17
В Україні напевно ніколи не стане порядку і нормальне життя так як тут нелюдів багато які забувають Бога і мучать карають людей самі. А винять у всьому весь світ .Нічого хорошого не буде поки люди не навчаться жити на землі як -ЛЮДИ
Волинь Показати IP 24 Листопада 2014 14:19
Ось тобі і Україна - европейська! Такого бардаку ще не було, піде так далі України не буду. Але їївже немає!!!
Адамка з полісся до Волинь Показати IP 24 Листопада 2014 15:32
Україна є була і буде! А тебе вже давно нема, совок гнилий..
Дончанин до Адамка з полісся Показати IP 24 Листопада 2014 16:29
коментар було видалено
Григорій Іванович до Волинь Показати IP 24 Листопада 2014 19:00
Знову вата гуглтранслейтна маскується під волинян...
руслан до Волинь Показати IP 24 Листопада 2014 21:05
Все вірно зробили,а європейська демократія добре там де немає того що у нас є-війна .коли закінчиться все тоді й може комуняцьке віросповідання дозволимо-може.Все починається з малого тому треба тушити їх одразу.тим більше що комунізм себе вже вижив і наслідки бачимо тому заборонити як і фашизм.
КНР до руслан Показати IP 25 Листопада 2014 08:04
У Китаї живе і процвітає!!! Ах да - то не приклад якщо з вашою думкою не співпадає!:)))
белое крыло Показати IP 24 Листопада 2014 14:20
Когда будет.,,,.напиши)
Анна Показати IP 24 Листопада 2014 15:08
Подивіться запис відеоконференції братів комуністів-комсомольців на Донбасі і попробуйте залишіться об'єктивними до цих партійців.
111 Показати IP 24 Листопада 2014 15:12
Якщо всі, чиї погляди не співпадають з твоїми, виїдуть в" расею" то за чий рахунок така наволоч , як ти, буде жерти.
123 до 111 Показати IP 24 Листопада 2014 15:33
ТОчно не за рахунок путінських подачок "псам с царского плеча"...
Григорій Іванович до 111 Показати IP 24 Листопада 2014 19:04
Знову Даунбас кормить всю Україну???..Це ватничок наслухався канановичів, що на Волині за місяць, другий почнеться голод, оскільки ватообразноє населеніє перестало нас кормити!
З княжого Показати IP 24 Листопада 2014 15:20
На те як бють комуністів можна дивитися вічно! А що вони хотіли завести сепарам гуму, похвалитися на усіх сайтах і думали нерви у волиняк міцні. Нарвалися!
Михайло до З княжого Показати IP 24 Листопада 2014 15:37
Для тебе діти, пенсіонери це сепари???? Ну тоді ти д***біл!!! З такими поглядами то й твій сусід сепар, твоя мати і батько сепари, бо жили при совку і пооотримували квартири нахаляву, ще й певно кредит взяли на зламі епох і віддали копійки!!!
Волинь до Михайло Показати IP 24 Листопада 2014 16:03
Мої батьки хоч і жили при совку, але квартир "на халяву"(до речі, окремо пишеться) не отримували, а виплатили за 15 років коператив досить не дешевий, і копійчаних кредитів не мали, на відміну від тебе...А пенсіонери, які кричать "Расея, Расея!" для всіх - сепари...
Правильно зробили, х Показати IP 24 Листопада 2014 15:34
Гілляк на волині багато, усім комунякам досить буде!
Дончанин до Правильно зробили, х Показати IP 24 Листопада 2014 16:33
коментар було видалено
Лорен Показати IP 24 Листопада 2014 15:42
То Орест Лютий показав як діяти з комуняками)))) А взагалі мені завжди всіх шкода....але подивилась відео з КанаНОВІчяМІ так самій руки зачухались....Данильчук невже хоть щось зробив толкове? Дякую тобі Павло))) Хоча і не крепко тобі симпатизую))) Ставлю ЛАЙК)
Михайло до Лорен Показати IP 24 Листопада 2014 15:51
Що він хорошого зробив? Кононовичі не постраждали, постраждала людина, яка навіть про їхню поїздку не знала! За це треба голову розбити йому? Чи як? А Данильчук, як Куклачьов, керує своїми собачками у масках! Бо кримінальна справа є кримінальна справа! Страхіття, Європа бля***ь, в Сизрань таких треба зсилати, як данильчуки і їм подібних! Вони тільки й вміють руками махати, а вести конструктивний діалог ну ніяк, дуже схожі на шимпанзе - поплючватись. покидатись, волосся на голові повисмикувати.
123 до Михайло Показати IP 24 Листопада 2014 16:30
Певно і ти стикався, як видно з твого коменту з Пашою. В тобі така люта ненависть до хлопців, які зробили все правильно. А прості люди додадуть і без них коконовичам. Моя порада - вступай в компартію до побратимів... ПС МОЛОДЦІ!!! РЕСПЕКТ!!!
))) до 123 Показати IP 25 Листопада 2014 02:04
скоро і тебе вилєчат у такий же спосіб.
Марічка Показати IP 24 Листопада 2014 15:47
Ай Паштет! Ай молодець! Ти добру справу зробив, хлопче=)
Петр 1 Показати IP 24 Листопада 2014 15:53
Ви сами себе боитесь признаться, что при коммунистах было больше порядка. И что имеено при СССР была построена вся инфраструктура. И что именно Сталин в 1939 году, освободив от поляков города Галичины,. дал возможность галичанам с гор и окрестных сел стать людьми, а не польскими холопами. Напрасно он это сделал, потому что все послудующие годы вы стремились снова впрягтись в польское или гитлеровское ярмо. А теперь - в американское. Но зачем вы пошли на Донбасс? Ответ - за деньги вы мать родную на площади повесите. Теперь, когда деньги кончились, чтобы платить вам за убийства мирных жителей Донбасса, вы ринулись семьями в Польщу, чтобы опять же мыть горшки у панов. Перышко в донышко. Причем тут Донбасс? Вам все эти годы никто не мешал это делать. Или вы захотели в Европу попасть с другой строны - через Донбасс и Россию? Вы в школе учились, бабуины?
Людмила до Петр 1 Показати IP 24 Листопада 2014 18:12
Таких вибл@ядків, як кононовичі - треба привселюдно на майдані лупцювати різками! Ця срань, яка називає себе комуністами, здатна тільки паскудити - більше нічого вони не спроможні робити! Куди дивиться СБУ?! хлопчики загрались - настав час показати їм, що вони вже дорослі і мають нести відповідальність за свої вчинки.
комуніст до Людмила Показати IP 24 Листопада 2014 22:27
а якщо тебе привселюдно згвалтують ти також будеш радіти
))) до Людмила Показати IP 25 Листопада 2014 02:03
женщіна, випийте валерьянки.
Фелікс до Людмила Показати IP 25 Листопада 2014 16:33
Як цікаво, чим же тобі напаскудили комуністи за останні 23 роки незалежності? Чи може це комуністи знущаються із членів, наприклад, ВО "Свобода" чи "Батьківщина", чи ляшків, чи ще з когось? Чи вони закликали й закликають вбивати тих, хто з ними не згодний? Чи вони зібрали військо на Донбасі та прийшли на Волинь рушити твій дім та вбивати тебе чи твою родину? Я знаю, що ти не зможеш мені відповісти, а ось образити можеш. І я цьому не здивуюсь, бо на цьому сайті не приводять ніяких аргументів за майдан та АТО, а якщо хтось проти, то його або ображууть, або банять. Це дуже цивілізовано, по-європейські
Григорій Іванович до Петр 1 Показати IP 24 Листопада 2014 19:33
Пренебрежительно, с отвращением, как к скотине мы относимся к м***кам . которые последние триста лет пробуют доказать что небыло, нет и не будет Украины. Высасывают со всех членов . все, что как им кажется льет воду на их мельницу. Причем в одном ряду у них всегда взаимоисключающие один другого аргументы.Потомственный алкаш Петр1 , не в состоянии ( в силу слабого интелекта) два, три иностранных языка считает себя умней галичан, "которых светоч Саталин окультурил"РУССКИЕ ГЕНЕТИЧЕСКИЕ РАБЫ Результаты голосования в программе «Открытая студия» на 5 канале Российского телевидения Вопрос: Кто для вас Сталин? Результат: великий вождь - 71,5 % кровавый палач - 10,9% наша история - 17,7% Странный народ русские. Хочется вам в ГУЛАГ, ой как хочется, прямо до кожного зуда и дрожи в коленках!
Анонім до Григорій Іванович Показати IP 24 Листопада 2014 19:44
Любят Сталина, уничтожившего больше русских, чем все внешние враги за всю историю
Камунизд до Петр 1 Показати IP 24 Листопада 2014 19:40
Канечно Петрушка Украина была создана благодаря Ленину и Красной Армии,Сталину и Кагановичу,Антонову и Муравйову, Иоану Грозному и Чикатило.....народ так себе, в схронах кофе с коньяком икоркой закусывал пока выше перечисленые врагов Украины громили и строили театры, музеи, заводы, хохлам несли культуру и просвещение
Донбасс Показати IP 24 Листопада 2014 15:55
коментар було видалено
Свідок Показати IP 24 Листопада 2014 16:01
а чому пан Ігор Муковоз, як представник правоохоронних структур, не розповів чи порушене якесь кримінальне провадження проти зрадників Кононовичів за співпрацю із терористами та сепаратистами на сході????
911 Показати IP 24 Листопада 2014 16:12
єх мало дали тому ЛОХУ ПАЩУКУ...ГОРЗВИН ФОРЕВЕ
поета Показати IP 24 Листопада 2014 16:26
Я стояв і дививсь і дивилось все місто і дивився весь світ і Америка з ним як у Луцьку яскраво гаражик палав комуніста з усіма комуністами в нім.
бандід Показати IP 24 Листопада 2014 16:33
Самі ж себе й "побили". Яких тільки інформаційних приводів не придумують після того, як пролетіли на виборах. Готуються до нових. Якби наші били, не було б уже кого піарити. А так свої.
ас Показати IP 24 Листопада 2014 16:45
комунякам однозначно *іздець,якщо мало дали- я добавлю
Анонім до ас Показати IP 24 Листопада 2014 16:49
коментар було видалено
Володимир Показати IP 24 Листопада 2014 17:42
Реальна влада в Луцьку належить бандам. Так що в Європу Україна ще не скоро попаде
69 Показати IP 24 Листопада 2014 18:26
Колегі, друзі і просто знайомі.... А давайте якогось вечора наприкінці цього листопада СПАЛИМО той гаражик.... Адже, його псевдо госпадарі не мають відповідної дозвільної документації на ту добудову.... Отже, де-юре ми закон не порушимо.... Хіба-що, де-факто) Але то таке..... Проте належним чином пролведемо осінь і зігріємося.... Запршую усіх.... Один за всіх і всі до одного.... хай палає комуна!!!!!
хіхі до 69 Показати IP 24 Листопада 2014 19:36
коментар було видалено
закон і право Показати IP 24 Листопада 2014 18:37
І це після того як Гунчик подав документи до міліції, прокуратури, СБУ по факту дій комуністів, тобто цивілізовано, ці(як говорить їх ватажок) виб...ки вцепили балаклави і погнали?! Ну-ну... А слабо Данильчуку і його гоп-кампанії так у Донецькому аєропорту погеройствувати?!:) Справжне бид...тя!!! Для таких шлях у цівілізацію і Європу на довго закритий, таких там не чекають і не впустять!!!
Штепсель до закон і право Показати IP 24 Листопада 2014 19:03
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 18:51
«Сьогодні зранку дізнався про чергові вибрики місцевих комсомоло-кононово-виб**ків у Луцьку. Прийшлось з хлопаками розганяти підпільні збори компартії, поки хтось там «мінував» міськраду. Скажу одне точно, зробимо все можливе, щоб антиукраїнські сили та організації не діяли на Волині, а вибл**м ліпше добре подумати перед тим, як вертатися з луг**дону», - і це український політеГГ!! Та в Європі до якої ви так прагнете він вже писав би заяву на звільнення!
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 19:08
Люди!!! Спалим свої квартири, бо їх будували комуністи!!!
Звертаюся до нікчем до Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 20:11
Не треба спекулювати тим, що комуністи побудували квартири, лікарні та створили інші псевдо соціальні блага.... Адже вони сотні мільйонів людей зробили рабами.... змушували працювати на державу... а не угодних нищили та морили голодоморами... Тому цей аргумент засуньте до сра...и!!!
))) до Звертаюся до нікчем Показати IP 25 Листопада 2014 02:02
виселяйся та бережи свою сра...у.
970 до Звертаюся до нікчем Показати IP 25 Листопада 2014 16:43
Ти би краще сказав, чим ти тепер задоволений навідміну від того часу, коли при владі були комуністи. Більше горшків та унітазів можеш в єуропі вимити, а раніше не міг, бо не їздив. тепер тобі щастя випало?
Волинь моя до Анонім Показати IP 25 Листопада 2014 23:56
Дурню, ти хоч в курсі який відсоток членів компартії був серед громадян СРСР? Поцікався. Будеш сильно здивований. Простих будівельників в партії були одининці. І непростих - теж.
Васьо Показати IP 24 Листопада 2014 20:18
Тепер всі, хто має погляди відмінні від правлячої еліти, будуть зрадниками України. "Стан" народу в будь якій країні не залежить від режиму, а насамперед від осіб, які правлять країною. Схаменіться, зло породжує зло. Не буде миру і добробуту, поки ми хочемо смерті "інакомислячих". Повірте, що всі війни рано чи пізно закінчуються, а люди лишаються з своїми проблемами. Жоден "вождь" не думає про інтереси народу, а насамперед про власні.
бу Показати IP 24 Листопада 2014 20:26
коментар було видалено
хіхі до бу Показати IP 24 Листопада 2014 20:51
І ваш коментар видалять, бо інакшодумаючим тут не місце...Данильчук і його К бояться сходу, як щурі... Їм тільки б морди комусь побити...
Маша Показати IP 24 Листопада 2014 21:11
МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ, ЩО НАЧИСТИЛИ РИЛО ПАЩУКУ. ЖАЛЬ, ЩО КАКАНОВИЧАМ НЕ ДІСТАЛОСЯ. ТРЕБА ТИХ БРАТЦІВ_ЛЕНІНЦІВ ДОНБАБВЕ ПЕРЕСЕЛИТИ. І ЗРОБИТИ ТАК, ЩОБ У НИХ НЕ БУЛО БАЖАННЯ НАВІТЬ ЗГАДУВАТИ НАШЕ МІСТО. ХЛОПЦІ В МАСКАХ - МОЛОДЦІ, НЕ ЗНАЮ ХТО ВИ, НЕ БАЧИЛА ВАС, АЛЕ ВАМ РЕСПЕКТ!
1111 Показати IP 24 Листопада 2014 21:17
я думаю що прокуратура багато цікавого знайде в діяльності Кононовичів.якщо вони не відкупляться
УНСО-ВОЛИНЬ Показати IP 24 Листопада 2014 21:19
Як керівник УНСО на Волині, заявляю: Луцькі та Волинські УНСОвці ніякого відношення до даного інциденту не маємо, використання наших шевронів є не правомірним!!! Але з іншої сорони, правильно зробили, адже не сліпі, бачили як ця потвора в товаристві козачків давала інерв'ю, це як мінімум наводить на думку, чому так званий патріот із Волині, який допомагає діткам (бородатим) спокійно стоїть поряд із кізяком, він для них як не крути ''бандеровец,, і мав би бути розстріляним, або в полоні!
комуніст до УНСО-ВОЛИНЬ Показати IP 24 Листопада 2014 22:29
а не готовий ти готовий відповідати за хуліганку патріот с***ий
Анонім до комуніст Показати IP 25 Листопада 2014 07:27
Вас по закону військового часу до стіни ставити треба, і я був би перший хто натиснув би спусковий гачок, бо із зрадниками тільки так і треба!
УНСО-ВОЛИНЬ до комуніст Показати IP 25 Листопада 2014 07:30
За хуліганку не готовий, а от за вбивство комуніста ще й як))))
МіХо до УНСО-ВОЛИНЬ Показати IP 25 Листопада 2014 08:09
Може ви ще нічого спільного не маєте з тим, що в Україні робиться?! Вас теж не зайве добряче пресанути...
УНСО-ВОЛИНЬ до МіХо Показати IP 27 Листопада 2014 18:13
Чим тобі насолили, чи ще кому погане зробили?
УНСО-ВОЛИНЬ Показати IP 24 Листопада 2014 21:25
Братів Коників за грати, за посібництво терроризму, і не дай Боже суд не побачитьпобачить складу злочину, проведемо массову люстрацію
))) Показати IP 25 Листопада 2014 02:02
цікаво, чи дописувачі (окрім двох, що встигла прочитати нормальних) усвідомлюють, що вони - шизофренікі?
Старий Батько Показати IP 25 Листопада 2014 07:40
Добре, добре діти. Ох і гарний дарунок мені зробили день народження. Попили вони (комуняки) крові з моєї родини. Щиро вдячний ВАМ дітки порадували мене на Старість.
а ти до Старий Батько Показати IP 25 Листопада 2014 08:41
чим кращий?
старий дід Показати IP 25 Листопада 2014 07:53
Ідіоти, а подивіться, "камо грядеши"? Куди ліземо з рилами смердючими самогоном і з матюком на вустах? Чого іншого слухати не хочемо? Куди котимося, якщо все до елементарного "мордобою" зводиться? Кому в якій Європі потрібний зброд український, який два слова без мата не звяже, паркану не пройде, щоб не обісцєти, іншого не промине, щоб не вдарити, звіра в лісі не пропустить, щоб не зжерти? Кому потрібні ми там??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Сolonel до старий дід Показати IP 25 Листопада 2014 22:15
Ти точно не потрібен толерантний ти наш. От цікаво, як би при вожді ватників Саталіні, ти закликав слухати агітаторів ворога- чи дожила б твоя сімейка до вечора, як думаєш?! Чи встигда б "подякувати" косоголовому батькові:
джонні Показати IP 25 Листопада 2014 09:27
коментар було видалено
Іван Показати IP 25 Листопада 2014 09:29
Україна розвалююється від таких дій. Люди схаменіться, бо буде пізно!
Анна Показати IP 25 Листопада 2014 10:35
В Європі всяким кононовичам на думку не спало їхати на Донбас, давати конференцію під дружнім боком сеператистів, не хватало тільки закричати "путін, спасі нас", немає чого кликати внаш край війну.
СССР Показати IP 25 Листопада 2014 12:40
Якщо право виборів і конституція України попускається правоохоронними органами і розбійними організаціями то й не дивно чому Україна розвалюється .
Згадала Показати IP 25 Листопада 2014 17:07
А де Лапін і його команда? Чому не реагує на вибрики Кононовичів в лугандоні. Семенченко - частий гість у своєму батальйоні попри все
Люди Показати IP 25 Листопада 2014 18:21
Схаменіться Волиняни ми ж всі українці від Луганська до Луцька, як ви хочете жити після цих коментарів в одній країні!!!
Кононович. Показати IP 25 Листопада 2014 18:52
коментар було видалено
Анонім Показати IP 25 Листопада 2014 18:58
Мало дали.Треба було добре їм пики потрощити)))))
Волинянин Показати IP 25 Листопада 2014 19:00
Я хоч людина і толерантна.Проте цю краснопузу гидоту треба до Донецька гнати
Лощук Показати IP 25 Листопада 2014 19:04
Данильчук звернись в СБУ.Хай перевірять цих недокомуністів.Вони реально на 7 років напрацювали
Партизан Показати IP 26 Листопада 2014 01:30
Списки всіх комуняк Волині відомі.Лідери з Нововолинська,Ратне,Каменя відомі особистості.Шила в мішку не сховати.Відповідати прийдеться.Червоний півень погуляє ще.Коктейлі вже в пляшках.
СССР до Партизан до Партизан Показати IP 26 Листопада 2014 12:57
Вибрли війну, буде вам війна !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus