USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Помер Іван Михайлович Лазорко

26 Жовтня 2014 12:20
Іван Михайлович Лазорко – тато голови правління відкритого акціонерного товариства «Укртранснафта» Олександра Лазорка - помер 26 жовтня.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним та близьким Івана Лазорка. «Він був хорошою людиною, пам'ять про яку завжди буде світлою», - кажуть знайомі Івана Михайловича, який покинув цей світ на 67-ому році життя.

Прощання з померлим відбудеться завтра, 27 жовтня, о 13:30 у луцькому Будинку Панахиди.

Іван Лазорко народився 9-ого квітня 1947 року в селі Юнівка Локачинського району Волинської області.
Закінчив Луцький державний педагогічний інститут і Вищу партійну школу при ЦК Компартії України. Член КПРС з 1969 року.
Трудову діяльність розпочав директором Локачинської середньої заочної школи. На партійній роботі - з січня 1970 року.
Працював лектором Локачинського райкому партії; керівником лекторської групи; заступником відділу, завідувачем ідеологічного відділу обкому КПУ.
З 1990 року - народний депутат СРСР.
В червні 1990 року обраний секретарем обкому,
главою ідеологічної комісії обласної партійної організації. 3 грудня 1990 на XXIV звітно-виборчої конференції обраний першим секретарем Волинського обкому КПУ.
Січень 1993 - генеральний директор виробничо-торговельної асоціації "ВОЛИНЬХАРЧОПРОМ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Штефан, Луцьк Показати IP 26 Жовтня 2014 13:46
Хай спочиває в Бозі. Очевидно багато справ за ним числиться, якщо і вища школа КПСС і секретар обкому КПСС, ідеолог КПСС, лектор КПСС... Про покійників, або добре, або нічого. Як про Б.Клімчука. Я зауважив, що "Волинські новини" з прихильністю ставляться до колишніх партфункціонерів. Із чого б це? Золото партії? Не видаляйте коментаря.
Петро Показати IP 26 Жовтня 2014 14:05
Ми - з однієї школи - Затурцівської середньої. В сімі’ї без батька з раннього дитинства росли два сини. Іван – старший. «Золотий» медаліст випуску 1965 року. Розумний, поміркований, великодушний. З шкільних років був вірним справі і обов’язку, вольовим і стриманим, в школі захищав слабкіших, добропорядний і добродушний. Рідкісне почуття власної гідності (без зазнайства), скомпоноване з почуттям такту. Пройшов, як тоді і вимагалось, всі щаблі кар’єри. Такий був час. Не відомо, ким би тоді був коментатор Штефан (очевидно, невдаха по життю і карєрі): сажотрусом, осанізатором, вантажником? Нехай Іван Михайлович спочиває з Богом. Земля йому пухом.
Штефан, Луцьк до Петро Показати IP 26 Жовтня 2014 14:37
Не хотілося б, проте мушу відповісти. Я не був тоді ані сажотрусом чи асенізатором (починається на "а"), ані вантажником. Але, із задоволенням був би кимось із них, аби тільки не бути комунякою. Слово честі. Не може бути доброю людина, яка посідала такі посади у совкові часи. Як і мати "рідкісне відчуття власної гідності". А тим більше, пройшовши всі щаблі кар'єри у обкомі КПСС. У КГБ був, точно. Бо вища партійна школа була патронована саме цим відомством. Ви теж один із них. Дякую "ВН", що не видалили коментар.
революцьонер до Штефан, Луцьк Показати IP 27 Жовтня 2014 09:01
Штефане, повірю, що ти тоді був ще ніким. Під стіл пішки ходив. Але, що Лазорко, що Ярощук навіть на високих посадах залишалися людьми.Що ж до КГБ, то зверни увагу, не був секретарем з ідеології, де конче треба бути в одній зв'язці. Чоловік доволі скромний. Та й накерував під супроводи гучномовців всього рік. Я був по інший бік барикад, але чисто по-людськи іноді цього чоловіка було шкода. Він не заслуговував на ті образи, які лунали в його бік. Одні отримували зиск від своєї посади, а Лазорко попіл на голову. Стримайся, Штефане, хоч поки людина лежить на погості.
Сусід Показати IP 26 Жовтня 2014 14:31
Земля пухом!...
Олександра Показати IP 26 Жовтня 2014 14:52
Шановні коментатори, майте совість та повагу до людей, яки зараз втратили рідну людину. Смерть - це завжди боль для близьких людей. Співчуваємо разом. Земля пухом!
Анонім до Олександра Показати IP 26 Жовтня 2014 15:11
а хто менi поверне дiда, якого кпсс в красноярську згноїли в 50-х ? а потому батькiв в колхозi тримали, поки начальники на чорних волгах каталися ?
оля до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 17:11
а мені хто поверне діда якого замучили бандерівці???
зух до Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 09:02
А ти поїдь у Красноярськ і знайди тих, що згноїли. Якщо такий борзий.
до Штефана Показати IP 26 Жовтня 2014 16:08
Тоді прості "комуняки" гнули спини в селі і в місті, щоб такі, як ти зараз мали що докрадати. І не потрібно з усіх комуністів робити страховиськ. Тоді переважна більшість людей були, все-таки, людьми совісті і честі, набагато поряднішими, як теперішній "народець".
Штефан, Луцьк до до Штефана Показати IP 26 Жовтня 2014 17:11
Цікава тема розвинулась. Найбільше комуністи боялися втратити партквиток. Більше, аніж розстрілу. А те, що прості комуністи були чесними і совісними та гнили у тюрмах, це ви розкажіть своїй прабабці. Сиділи, як воші у кожусі і боялися губу відкрити задля захисту свого імені, родичів, дітей чи власного народу. Письмово відмовлялися від рідних батьків, дядьків, сестер і тіток. Щоби зробити кар'єру чи не повезли у Сибір. Це була когорта зрадників і пристосуванців. І ви мені тут комуністичним горохом чи бульбою не дорікайте, що мовляв ти ними викормлений і закінчив ВУЗа за совєта. Комуна нічого не виробляла і не заробляла, а тільки забирала у людей плоди їхньої праці і розподіляла між своїми - спецмагазини, лікарні, "берізки", спецкурорти, саеаторії та їдальні... А прості комуністи бачили це все і мовчали
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 16:32
Співчуваю рідним, людина справді була непогана, хай з Богом спочиває. Але кілька слів про інше. Не дивутесь таким, як отой штефан, що й нині боїться свого імені, їм не зрозуміти простої істини: люди всякі бували і бувають, не зважаючи на совок чи теперішні революції гідності. Сотні тисяч, якщо не мільйони, з партійним квитком теж гноїлися по тюрмах і знищувалися тою КПРС, але людьми залишались до кінця. Зрештою, мабуть, і того штефка та система надурняк навчила коми ставити і навіть дякувати за те, що не видалилими дурню.так що, чоловіче, маєш мислі такі - ліпше май їх при собі - людям вони при горі нідочого. ПС. Сумніваюсь, що за твоїм, штефку, некрологом хтось щось подібне напише. Хоча живи сто літ.
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2014 17:06
Іван Михайлович так хороша людина земля пухом , а от синок козел
панас Показати IP 26 Жовтня 2014 17:51
Земля хай буде пухом!
бувший лучанин Показати IP 26 Жовтня 2014 18:45
Досягни того, що досяг він, потій гавкай. Хай спочиває Іван Михайлович, земля пухом!
Штефан, Луцьк до бувший лучанин Показати IP 27 Жовтня 2014 08:33
Такого тоді досягти було просто: продай
орест до Штефан, Луцьк Показати IP 27 Жовтня 2014 09:05
В тебе що, напад шизофренії почався?
Danmark Показати IP 26 Жовтня 2014 23:30
Від 1945 до 1991 на Волині потрібно було бути комуністом для досягнення авторитету та пристойного майбутнього дітей. Але серед тих хто керував процесом формування комуністичної ідеології були не патріоти, а споживачі, через те СРСР був приречений і пішов в РФ. Тепер приречена РФ.
Анонім до Danmark Показати IP 27 Жовтня 2014 14:34
хай спочиває з миром
сусід Показати IP 27 Жовтня 2014 00:10
Хороша була людина. Земля йому пухом. Співчуття його родині.
Колега по роботі Показати IP 27 Жовтня 2014 09:46
А служба занятості - це останнє місце роботи! Де?
Валентина Показати IP 27 Жовтня 2014 15:57
Хороша була людина, співчуття рідним
Олга Показати IP 28 Жовтня 2014 00:37
Найщиріші співчуття.... Земля пухом .... Він був справжнім, мудрим, і багатьом нинішнім владцям до нього далеко....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus