USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни протаранили човен українців зі словами «Дави их». ВІДЕО

30 Серпня 2013 09:31
Генпрокуратура України звернулася до компетентних органів Російської Федерації за допомогою у допиті російських прикордонників, які були на катері, що зіштовхнувся з українським баркасом.

Про це пише «Українська правда» з посиланням прес-службу відомства.

«Генпрокуратура направила міжнародно-правове доручення компетентним органам про міжнародну правову допомогу у кримінальному провадженні стосовно інциденту, який стався в Азовському морі, де зіткнулися український баркас і катер берегової охорони прикордонної служби Російської Федерації», - сказано у заяві.

Українські телеканали отримали відео інциденту, з якого випливає, що російські військовослужбовці свідомо таранили маломірне судно з українцями. Причому робили це з великим азартом і словами «Дави их».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
007 Показати IP 30 Серпня 2013 09:41
Москаляку на гіляку ....!
Xjuj Показати IP 30 Серпня 2013 10:16
Не переживайте. Їхні землякі, тобто Васточная Украіна, ні слова не кажуть проти російських прикордонників, навпаки ще й виправдання їм шукають, в стилі "ми самі винні, так нам і треба".Форуми почитайте.Ще й обісрали тих, що пікетували російскі посольства з цього приводу.
Актима Показати IP 30 Серпня 2013 11:09
А де там азарт, я не бачу. Звичайна ситуація, прикордонники надають допомогу постраждалим українцям.
Нікчемний Я Показати IP 30 Серпня 2013 13:38
Давити - це вже перебор, звичайно. Але як так вийшло? Російські прикордонники побачили рибалок, і просто так вирішили їх роздавити? Не вірю. Просто так нічого не буває. Нашим рибалкам не варто було би браконьєрствувати в російських територіальних водах, а на вимогу прикордонників - зупинитися. Тоді всі були би живі та здорові. А так, отримали те, на що заслуговують.
Я Показати IP 30 Серпня 2013 23:37
Посмотрите полную версию видео. Там погранцы очень долго гонялись за нарушителями границы и неоднократно требовали остановится. А таран как вынужденная мера был примененправомерно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus