USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Стрілянина в Мукачевому: Правий сектор, Нацгвардія, палаючі авто. Є загиблі. ОНОВЛЕНО

11 Липня 2015 17:46
При в’їзді до Мукачевого невідомі, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, заблокували дорогу до міста, стрілянина сталася в районі Червоної гірки. Озброєні люди назвалися представниками Правого сектору. Президент Петро Порошенко доручив правоохоронцям затримати злочинців.

Натомість заступник головного командира ВО «Тризуб» імені Степана Бандери Андрій Стемпіцький назвав це спробою знищення Правого сектору. Він також повідомив, що в результаті перестрілки в Мукачево вбито 2 бійців Правого сектору, ще 4 поранено.

Радник глави МВС Антон Геращенко назвав стрілянину в Мукачевому боротьбою за переділ сфер впливу.

Згідно з інформацією місцевого видання Mukachevo.net, події відбуваються на території комплексу Антарес та колишнього клубу Червоний дракон, що на вулиці Лермонтова. Було чутно численні постріли.

За попередньою інформацією, озброєні особи, які представилися як Правий сектор, зайняли територію комплексу Антарес та колишнього нічного клубу Червоний дракон. Їм зчинили опір люди з оточення народного депутата із групи «Воля народу» Михайла Ланя, який в епіцентрі подій.

Зазначимо, що керівником вказаної депутатської групи є волинський нардеп Ігор Єремеєв.

Користувачі соцмереж повідомляють, що комплекс оточено міліціонерами у бронежилетах. Комплекс, до якого входять тренажерний зал, басейн, сауна, належить народному депутату Михайлу Ланьо.

На місце подій прибула вже міліція та СБУ.





Близько 14:00 виникла перестрілка неподалік Червоної гори, на трасі Київ-Чоп, як продовження розбірок.

Рух транспорту вулицею Данила Галицького (колишньою Дзержинського) обмежено, в частині від Бульвара Гойди і до виїзду з міста. Постріли чутно в районі АЗС поблизу Червоної Гірки.

Як повідомляють правоохоронці, оголошено план перехоплення.

Згідно з інформацією прокурора області Володимира Янка, який знаходиться зараз на місці, є поранені серед працівників правоохоронних органів. Загиблих наразі немає.

Як повідомляє сайт Мукачево.net з посиланням на медиків, в результаті розбірок поранено 9 людей. Одна людина – у вкрай важкому стані: у чоловіка поранення голови. 5 спецпризначенців та один водій отримали вогнепальні поранення.

Зі слів медиків, була присутня і важка зброя типу гранатомета.

Також, як повідомляє місцевий сайт PMG.ua, біля АЗС на трасі Київ-Чоп при виїзді з Мукачевого горять три автомобілі.

Цей же ресурс пише, що із компетентних джерел вдалося дізнатись, що до подій можуть бути причетні бійці Правого сектору та люди народного депутата Михайла Ланя.

Також перекритий виїзд із Ужгорода у бік Мукачевого. Щоб дістатись Мукачевого, потрібно їхати через Чоп.

Пізніше на перестрілку відреагував Петро Порошенко, заявивши, що доручив правоохоронцям затримати злочинців.

“Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч всім проявам бандитизму!”, – написав він, підтвердивши смерті в результаті перестрілки.

Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч всім проявам бандитизму!

Posted by Петро Порошенко on 11 Июль 2015 г.


А голова МВС Арсен Аваков повідомив, що бандити в Мукачевому гранатометами знищили 2 міліцейських авто і їм запропоновано здатися.

В Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка в суботу здійснила напад...

Posted by Arsen Avakov on 11 Июль 2015 г.


Заступник головного командира ВО «Тризуб» імені Степана Бандери Андрій Стемпіцький повідомив, що в результаті перестрілки в Мукачево вбито 2 бійців Правого сектору, ще 4 поранено. Також він розповів свою версію кривавої події.

«В місті Мукачеве на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців Правого сектору. В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука», – написав він.

З його слів, вимоги Правого сектору такі: «негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ».

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачев...

Posted by Андрій Стемпіцький on 11 Июль 2015 г.


У Правом секторі підтвердили підняття по бойовій тривозі всіх бійців і повідомили про втрати в Мукачевому. Про це повідомляє korrespondent.net.

"У цей час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотний процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів", - заявляють у Правому секторі.

Організація також висунула вимоги. Вони хочуть, щоб були заарештовані депутат Ланьо, "який брав безпосередню участь у подіях, всі бандити і силовики, що відкривають вогонь, і ті, хто віддавав наказ".

Також повідомляється, що весь Військово-політичний рух Правий сектор піднято по бойовій тривозі.

Народний депутат і радник глави МВС Антон Геращенко назвав стрілянину в Мукачевому боротьбою за переділ сфер впливу. Про це він написав у соціальній мережі Facebook.

«Група озброєних осіб приїхала на об'єкт, що мав відношення до народного депутата України, який має за плечима сумний досвід 90-х років – Михайла Ланьо. На місці стався збройний конфлікт. Причину якого необхідно встановити», - зазначив Геращенко. Він послався на свої джерела, котрі назвали попередні причини події. "Мої джерела коротко охарактеризували ситуацію, як спробу переділу сфер впливу», - прокоментував радник глави держави.

Сегодня в Мукачево произошла еще одна трагедия. Группа вооруженных лиц численностью 15-20!человек, приехала на объект,...

Posted by Anton Gerashchenko on 11 Июль 2015 г.


19:00. Як повідомляє ТСН, до Мукачевого вирушили бійці Нацгвардії.

Триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об'єкт в Мукачевому. Про це йдеться у заяві Національної гвардії України.

"У зв'язку із цим, підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до місця події для надання допомоги правоохоронним органам та виконання передбачених законодавством завдань відповідно до ситуації, яка склалася на даний момент", - йдеться у заяві.



ФОТОГАЛЕРЕЯ: Бійці Нацгвардії вирушили у Мукачеве / ngu.gov.ua

19:08. Під час перестрілки в Мукачевому загинув один цивільний

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, передає Еспресо.TV.

"Зовсім недавно мені стало відомо про загибель одного з цивільних осіб", - сказав він. Також Шевченко додав, що у важкому стані перебуває правоохоронець.

19:22 Прокуратура назвала перестрілку в Мукачевому терактом.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу прокуратури.

Так, прокуратура Закарпатської області за вказівкою ГПУ розпочала розслідування мукачевскої перестрілки за фактом організації терористичного акту. Також обласна прокуратура розповіла хронологію кривавої перестрілки.

19:30. Правий сектор збирає безстрокову акцію по Україні і Києву на 20:00.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook головного командира ВО "Тризуб" імені Степана Бандери та заступника провідника та керівника силового крила "Правого сектору"Андрія Стемпіцького.

"Зараз розпочинаються безстрокові акції по Україні і в Києві. Місце збору - адміністрація президента та управління МВС", - написав він.

В коментарях до свого посту у соцмережі на запитання одного з користувачів "Прямо зараз краще на Банкову чи на Богомольця?", він відповів - "Банкову".

"Повна мобілізація! Сьогодні на 20:00 усім активістам і прибічникам "Правого сектора" Києва, а також усім людям доброї волі - під Адміністрацію президента на Банкову, 11!", - також йдеться в повідомленні прес-служби "Правого сектору".

Глава "Правого сектору" Дмитро Ярош прокоментував перестрілку в Мукачевому

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз, найголовніше, стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття.

Для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню...", - написав він.

Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз, найг...Posted by Дмитро Ярош on 11 Июль 2015 г.


ЧИТАТИ ЩЕ: У ПОДІЯХ В МУКАЧЕВОМУ БЕРУТЬ УЧАСТЬ БІЙЦІ ДУКУ, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЯ З АТО





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
факт Показати IP 11 Липня 2015 17:55
От вони "герої" Правого сектора у всій красі!!! І це квіточки, що вони далі творити будуть...? На Сході москалі, а на Заході - ПС?! От до чого загравання з такими доводить!:(
віра до факт Показати IP 11 Липня 2015 18:18
А ПС відстоюе хоч якусь справедливість, дивись, як розпоясались * владці*!!!!!!!
Надія до віра Показати IP 11 Липня 2015 18:59
Поки в цій країні не встановиться верховенство закону, толку не буде! Хто взагалі такий цей ПС? Бандитське, збройне формування, яке під прикриттям патріотичних гасел займається бандитською діяльністю! Де прописано хто і що цей ПС? Так що давайте без зайвих слів, пора вже припиняти цю вакханалію бандитизму! Вистачає того що на Сході відбувається!
Андрій до Надія Показати IP 11 Липня 2015 20:09
Судячи з вашої "логіки" - "Хто взагалі такий цей /ПС/ - ("впопучлєнци" днр та лнр)? " Але "прізідєнт міру" з ними веде "мЄнські договорняки", а тут вже бандитами обізвали ТИХ, хто життя ложить своє на "сході"... Чи може вам відомі захисники "групи Єрємєєва,Ланьо, Петьовки чи Балоги"? Чи може імені ПОПи врешті-решт, за "проданий бізнес"? ПС видно хотів перекрити наркотрафік, як і Саакашвілі зробив в Одесі.. (а зустріли такий опір.. У всіх питання виникло про зброю в ПС.. А чому НЕ виникло про зброю в протилежної сторони, та ще й в "зоні відпочинку"? ("Учасники АТО", чи легальна армія наркоторговців?)
Андрій до Андрій Показати IP 12 Липня 2015 09:57
Багато хто зараз стверджує: "...С коррупцией так не борются..." А ЯК с коррупцією та контрабандою борются? Пишуть в прокуратуру та подають в суд? Бгггг, розповісти якиий буде "результат"?) Прогугліть: "Мукачево - это Врадиевка!" (посилання модери "сбивають") Та hvylya.net - Шесть плохих последствий для Украины и Петра Порошенко после событий в Мукачево.
Анатоль_ до віра Показати IP 11 Липня 2015 19:14
Ми разом з панею Наталкою Семенівною в шоці!
сусід до Анатоль_ Показати IP 12 Липня 2015 07:23
ви хоч труси повдягайте з з панею Наталкою Семенівною
дід Пилип до Анатоль_ Показати IP 12 Липня 2015 12:48
ти з своєю пані Наталею вже за%бав всіх, зникни звідси!
Андрій до віра Показати IP 11 Липня 2015 19:32
Кто с кем воюет в Мукачево и кого поддерживает "арбитр" нации. ------------------------------------------------ Вряд ли кто-то сейчас может сказать, что на самом деле произошло в Мукачево. Наверняка известно лишь одно - группа "Правого Сектора" что-то не поделила с местными бандитами. Именно бандитами, т.к. нардеп Ланьо, Петьовка, как и их хозяин Балога - первые бандиты Закарпатья. Лет 10 назад в "Жизнеописании Виктора Балоги" я приводил много документов и рассказывал, как обычный бандит с руками по локоть в крови стал ближайшим сподвижником Виктора Медведчука, а потом и Виктора Ющенко.
Анонім до Андрій Показати IP 11 Липня 2015 19:53
Т.е. если называть "бандой" бойцов Правого Сектора, как это уже сделал и президент, и министр внутренних дел, фактически став на сторону Ланьо, защищающего интересы Медведчука, то вторую сторону никаким образом "белыми и пушистыми" сделать не удастся. Ибо это - настоящие бандиты, бандиты из тех самых 90-х, которые так и не стали нормальными людьми. Справка: Ланьо Владимир Михайлович, 1965 года рождения, уроженец Закарпатской области, житель города Мукачево Закарпатской области (улица Г. Петрова ...), ранее судимый по ст. 206 ч. 2 УК Украины. Кличка «Блюк». Лидер группы, занимавшейся рэкетом (Закарпатская область). Имеет обширные связи среди лиц, занимающихся контрабандой. «Отмывает» доходы, полученные преступным путем. Участвовал в вывозе проституток в Турцию, Австрию. Владеет приемами рукопашного боя. Многократно выезжал в Венгрию для налаживания преступных связей.
11 до Анонім Показати IP 11 Липня 2015 20:55
100% Ваша првда !
13 до віра Показати IP 12 Липня 2015 11:38
Давним давно цих скотобазівців треба вичистити, вже зовсім припухла бидлота!!!!!!!!!!!!!
ЗМІйючка Показати IP 11 Липня 2015 18:06
Про що раніше писали і говорили - тепер все це правда і бачимо наслідки!:( "Геройський" ПС - ось так... далі буде...
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 18:06
забагато куда лізе той правосек
! Показати IP 11 Липня 2015 18:14
Конкретні докази ПС будь-ласка в студію, а потім і говорити будем!!!
ти двбйб до ! Показати IP 11 Липня 2015 19:41
фото зверху глянь
? Показати IP 11 Липня 2015 18:16
Можуть бути і являються ПС це зовсім різні речі, докази будуть тоді і поговоримо
конкретно до ? Показати IP 11 Липня 2015 19:02
Досить вже тої балаканини і бла-бла! Хто - той - правий сектор? Хто вони такі? Чому озброєні і влазять скрізь де їм заманеться, вони мають на це право? В цій країні буде діяти закон?!
Анонім до конкретно Показати IP 12 Липня 2015 09:00
А навіщо в цій країні діяти закону? Майдан, як сказав учора Аваков, відправив його в небуття.
СБУ Показати IP 11 Липня 2015 19:18
Не знаю чому, але чує моє серце, що правда на стороні командира ВО "ТРИЗУБ".
123 до СБУ Показати IP 11 Липня 2015 20:23
А мое сердечко чует,что Украина на пороге бо-о-ольшого шухера.
Бармалєй до СБУ Показати IP 11 Липня 2015 21:16
Твоє серце має вірну чуйку.
Сергій Показати IP 11 Липня 2015 20:41
Ото завтра Кислев на расии24 буде тролити провосеків...
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 20:43
Україна знову з тими ж медведчуком-кучмою-порошенком і т.д. по списку, а народ так як завжди в конкретній ж*пі, мафії і олігархам треба показати кулак, а інакше ми просто виздихаємо
кий щек хорив і сест Показати IP 11 Липня 2015 20:49
ПС норм пацани....не треба триндіть ...!!!!треба брати зброю в руки і рішати всіх м*даків цього злочинного режиму!!!...а то бл*дь поставили Пороха -Сєню....вони ночували на Майдані?чи кров проливали?...чи Вінницький кучерявий жид публічно якісь гроші давав?..сьогодні ось 10 тис грн з моєї кишенні на тушонку для ато...а ось 300тис грн на тепловізори.Якби не ПС то вже давно б Україну проср*ли!!для чесних справ потрібні гроші...і неважливо як вони отримуюються!!...вічна память Сашку Білому
Анонім до кий щек хорив і сест Показати IP 12 Липня 2015 00:23
Дійсно, "ПС норм пацани"! І вони зроблять життя ще кращим, чим зробив майдан.
....... до кий щек хорив і сест Показати IP 13 Липня 2015 22:36
так дякуючи твоїм гавн*кам правосєкам ми свою Україну вже просрали, кордон беркута на майдані був останнім рубежем незалежної і мирної України, опісля наша свята земля потонула у крові ... такими як раніше ми вже ніколи не будимо
ку до кий щек і хори Показати IP 12 Липня 2015 00:20
Тобто по Вашій логіці я маю право якщо я вважаю, що хтось корупціонер і суд його виправдав взяти сокиру і піти його завалити, так ? Наразі я бачу що ПС собі вирішили що Ланьо бандит і пішли на нього війною, скажіть а якщо завтра хтось собі вирішить що ви бандит от просто так собі вирішить і все і не буде діяти сетодами які діють в правовій державі томущо в нього буде залізне для цього виправдання типу "все куплено" ну там заяви в міліцію якісь писати, а просто піде і Вас завалить він буде правий чи ні? Якщо Ви вважаєте що це правильно то я тільки про одне переживаю що таких як Ви не багато бо інакше мені шкода мою і так нещасну Державу.
Анонім до ку до кий щек і хори Показати IP 12 Липня 2015 08:57
А навіщо очикувати суд? Усі суди продажні. Тому бери сокиру і вали кожного, хто тобі не до вподоби. Чи може скажеш, що, наприклад, бочкова люстрація - це дійство іншого пошибу?
кий щек хорив і сест до ку до кий щек і хори Показати IP 13 Липня 2015 02:33
нажаль але саме так...на мою думку анархія-мати порядку!..тому що нажаль в добру сторону нічьо незмінилось. Порох їздить по Европі...нічьо конкретно не робить..Сєня(європейський премьєр)-балабол!! ну чому ніхто поїде на передову? ніхто?..чому немає десятків справ по хабарниках і корупціонерах?..в нас немає правової держави...а існує привільована злочина судова система..і міліція
ЧОМУ? Показати IP 12 Липня 2015 02:19
Чому ніхто не говорить про те, що якби не добровольці, які пішли на смерть, без мобілізації, за Рідну Землю, коли ЗСУ не діяли (одні з перших були "правий сектор"), ви б, зараз, невідомо, чи змогли б пости на українській мові писати?
пр до ЧОМУ? Показати IP 13 Липня 2015 22:39
ЗСУ не діялти?
Сергій Показати IP 12 Липня 2015 07:18
Це результат бездіяльності президента. Де люстрація, де чистка суддів. прокурорів, таможні.....????? Як і на Майдані Правий сектор знову стає лідером, а не котом Леопольдом. Скільки можна у вишиванках говорити про таможні, хабарництво..... під фанфари фестивалів !!!!!!! Трезвійте
воля народу Показати IP 12 Липня 2015 07:59
Дуже непроста ситуація. За законами держави, наче Правий сектор неправий. За законами справедливості, Правий сектор однозначно правий. Але держави нема. Справедливості, також нема. Хто її повинен встановлювати? Держава? Так, держава. Але те, що називається державою, стоїть на стороні свавілля. На стороні беззаконня. На стороні бандитів. Більш того, вона очолює цих бандитів. Але рано, чи пізно, справедливість переможе. Демонстративно ставши на сторону мафії, влада підписала собі вирок. Тепер її не врятує ніщо. Як скоро це станеться? Скоро.
Анонім до воля народу Показати IP 12 Липня 2015 10:48
коментар було видалено
ку до воля народу Показати IP 12 Липня 2015 10:10
Можливо і так, але Ви хоч 100 раз всіх суддів прокурорів міліцію поміняйте, переатестуйте це нічого не поміняє,блюди повинні зрозуміти що саме можливість маніпулювати законом і створює беспрєдєл а закон приймають ДЕПУТАТИ яких люди і обирають слухаючи їх дибільні заяви про люстрацію. ДОКИ НЕ БУДЕ ЗВЕДЕНО ДО 0 КОРУПЦІЙНІ СПОКУСИ І МОЖЛИВОСТІ ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ ШЛЯХОМ ПРИЙНЯТТЯ НОРМАЛЬНИХ ПОПУЛІСТСЬКИХ ЗАКОНІВ ЗАДЛЯ ТОГО ЩОБ ЛЮДИ ХЛОПАЛИ ЇМ ЇМ СИЛЬНІ БУДЕ ТЕ ЩО Є ЗАРАЗ І ВСЕ.
ку до воля народу Показати IP 12 Липня 2015 10:11
"А НЕ ПОПУЛІСТСЬКИХ"
мафія Показати IP 12 Липня 2015 23:15
Балоги там чудять вже 24 роки Незалежності ! Всією родиною чудять !
депеш мод Показати IP 13 Липня 2015 02:38
нерозумію тих дибілів які осуджують ПС...вони єдині за україну!!ділом!!життям!!
Анонім Показати IP 13 Липня 2015 08:10
http://business.vesti-ukr.com/-->13 июля в Вашингтоне откроется первый Американо-украинский бизнес-форум, в котором примет участие украинская правительственная делегация во главе с премьер-министром Арсением Яценюком. То есть Яценюк поехал уговаривать американов инвестировать деньги в экономику Украины. Деньги нужны как воздух, прям беда. И тут ТАКОЕ. Совпадение? Не думаю. Последние события показали, что рвануть может в любой точке незалежной. Ни один инвестор в здравом уме связываться с таким правительством не будет. Теперь вопрос: кому это выгодно? Думайте сами. В конфликте замешаны МВД и ПС. Враг дергает за ниточки либо тех, либо других. Либо и тех и других. В итоге 146% Яценюк уедет из Вашингтона с дыркой от бублика, а не с инвестициями. Так-то, малята...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus