USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку джип «влетів» в електроопору

16 Квітня 2014 11:56
В електроопору по проспекту Соборності у Луцьку в’їхав джип Nissan з 27-річним лучанином за кермом. Від удару авто відкинуло на Toyota. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Окрім того, на луцькій дошці ще один свідок аварії la20 пише: «Казали, що напроти "Аверса" (на Соборності) стояв джип з побитим передом і задом. Коли бачили, було тільки купа зівак - ні ДАІ, ні "швидкої". Хто в курсі що сталось? Бачили десь в 20 годині».

У коментарі для редакції в ДАІ повідомили, що ДТП таки зареєстрована.

Сталася вона о 19:45 по проспекту Соборності, 25. Про інцидент телефоном міліцію повідомив невідомий.

Зі слів правоохоронців, водій Nissan не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де автівка зіткнулася з електроопорою. Від удару автомобіль відкинуло на Toyota, яка проїжджала поряд. За кермом останньої перебував 34-річний лучанин.

Автомобілі отримали механічні ушкодження, на щастя, ніхто з людей не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus