USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На проблемному перехресті у Луцьку зіткнулися Volkswagen та Infiniti

2 Листопада 2016 16:24
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 листопада, близько 11 години ранку на перехресті вулиць Чорновола та Карпенка-Карого. Зіткнулися мікроавтобус «Фольксваген» та автомобіль марки «Інфініті» . В результаті зіткнення автівки отримали механічні ушкодження, постраждалих немає.

Речниця луцьких патрульних Ольга Бузулук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила, що бус «Фольксваген» виїжджав з другорядної дороги і не пропустив «Інфініті», яка їхала по головній, у результаті чого відбулося зіткнення.

Поліція склала протокол на водія буса за статтею 124 КУпАП та на водія «Інфініті» за статтею 126 КУпАП (відсутність страхового полісу).

Фото надані патрульною поліцією Луцька

Зауважимо, на цій ділянці дороги - небезпечні умови для автомобілістів. Зокрема, 28 вересня на цьому перехресті сталася ДТП за участю маршрутки.

Нагадаємо, під час засідання 14 сесії Луцької міської ради, 26 жовтня обговорювали можливість встановлення світлофору на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 2 Листопада 2016 16:46
Бачив , як оформляли Худоба на Т-5, там же підрізав мене прямо на очах мусорів - ноль реакції
луцьк рульний Показати IP 2 Листопада 2016 22:09
Таки-да....Світлофора там необхідно поставити. Бо дятли ПДР не знають і на знаги не дивляться. Бо не може бути дорога де є жд-переїзд другорядною.Це й коню зрозуміло.Але не тупим водятлам які летять по К-Карого як телепні! Заради них і треба там світлофора.
0000 Показати IP 4 Листопада 2016 10:03
Давно пора зробити світлофор!там аварій дуже багато!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus