USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поблизу «Променя» – ДТП. Фото

10 Січня 2017 12:28
Дорожньо-транспортна пригода за участю тролейбуса та легковика трапилася сьогодні, 10 січня, у Луцьку на вулиці Василя Мойсея.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Так, на кільці поблизу «Променя» зіткнулися легковик «Опель» та тролейбус. Згідно з попередньою інформацією, водій тролейбуса не врахував дорожню обстановку, та затиснув «Опель» до узбіччя.

На водія-порушника склали протокол за статтею 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна).

Фото патрульної поліції Луцька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 10 Січня 2017 17:28
Інформація попередня, але на водія-порушника склали протокол. Тобто винуватця визначили відразу. Дуже прикро що в нас ніхто не бажає думати. Чому саме водій тролейбуса, а не водій легковика не врахував дорожню обстановку? Тролейбус, на відміну від легковика, не може їхати як заманеться, він прив'язаний до контактної мережі. Опель не стояв, а їхав, а якщо врахувати що він знаходиться посередині тролейбуса, то саме водій легковика не врахував габарити та напрямок руху тролейбуса та хотів проскочити. + дорога не прибрана добре. Саме тому знову постає питання: хто був за кермом легковика, якщо він відразу став абсолютно постраждалою стороною?
Луцкий Показати IP 11 Січня 2017 09:39
Очень часто на том кольце троллейбус заезжает с правой крайней от кольца полосы, не хочет перестраиваться в левый поворотный ряд чтобы не ждать и не пропускать машин слева. Пусть обратят на это внимание
Макс до Луцкий Показати IP 11 Січня 2017 12:15
А що таке (лівий поворотний ряд) ? Такого в ПДР немає. І ніхто не зобовязаний пропускати машини зліва. Вчіть правила.
Road Rules до Макс Показати IP 11 Січня 2017 13:15
Саме так. Вїжджати на кільце можна з будь-якого ряду. З'їжджати з кільця можна або попередньо перестроївшись в крайній правий ряд або з внутрішноього ряду але попередньо ПРОПУСКАЮЧИ транспортні засоби які рухаються в зовнішніх рядах. Також потрібно враховувати дорожню розмітку на кільцях. Кільце з 2 рядами це тривіально. Уявіть кільце з рядами більше 3 і тоді зрозумієте логіку того шо не той головний шо в лівому ряді. Це типова помилка тих хто вввжає шо якшо я вїхав на кільце то я для ВСІХ головний.
Галя Показати IP 19 Січня 2017 06:38
Було б добре якби почистили від снігу тротуари ще жодного року такого не було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus