USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку почастішали квартирні крадіжки

28 Січня 2015 13:46
Ситуація з тяжкими злочинами у Луцьку погіршилася, порівняно з попередніми роками. Про це у своєму звіті повідомив прокурор міста Андрій Кучер під час 69 чергової сесії міської ради сьогодні, 28 січня.

З його слів, кількість тяжких злочинів у місті збільшилася. На ці зміни вплинуло збільшення кількості квартирних крадіжок. Так, він переконує, у розслідуванні цих злочинів прокурори співпрацюють з правоохоронцями. Вже склали опис награбованого майна і здійснюється робота з ломбардами та місцями скупки б/в речей.

Натомість згодом начальник міськвідділу МВС Ігор Муковоз пояснив: в умовах нового КПК важко розслідувати такі злочини.

«Днями затримали двох білорусів у яких вилучили багато знарядь вчинення злочинів. Але причетність до злочинів довести важко. Тому це можна вважати як профілактичний захід», - додав головний міліціонер Луцька.

Хоча й додає: розкриття кількості квартирних крадіжок збільшилося на 20%.

Так, сьогодні у прес-службі волинської міліції повідомили, що розкрили злочин, коли у Луцьку дев’ятикласники викрали з квартири 335 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хаха Показати IP 28 Січня 2015 14:08
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus