USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку SENS збив велосипедиста з 4-річною дитиною

10 Березня 2016 12:32
Велосипедист із 4-річною дитиною потрапив під колеса автомобіля. Дитину госпіталізували з травмами, - повідомляє прес-служба поліції області.

Учора, 9 березня, вранці на вулиці Сєченова в обласному центрі під колеса автомобіля «ZAZ SENS» потрапив велосипедист з 4-річною дитиною.

ДТП трапилася близько 9 години. 42-річний мешканець Луцька, керуючи автомобілем «ZAZ SENS», не надав перевагу в русі та допустив наїзд на 40-річного велосипедиста із села Великий Омеляник.

Внаслідок пригоди постраждала 4-річна дитина, яка їхала разом із батьком на велосипеді. Його госпіталізували в неврологію центральної міської клінічної лікарні. Медики виявили в дитини закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Цього ж дня близько 12 години на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку 40-річний лучанин на автомобілі «Fiat» здійснив наїзд на 20-річну студентку із Львівської області.

Потерпілу госпіталізували у відділення травматології міської лікарні. У неї діагностували забійну рану голови та забій колінного суглоба.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у вівторок, 8 березня, на перехресті вулиць Ковельська-Луцька в місті Володимир-Волинському, автомобіль «Volvo XC-90» зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Passat». У ДТП постраждала 5-місячна дитина. Немовля госпіталізували до реанімаційного відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не лучанин Показати IP 10 Березня 2016 15:00
статистика росте а відповідальність ні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus