USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку в Стиру потонув чоловік. ОНОВЛЕНО. ФОТО 18+

5 Червня 2015 11:54
Луцькі рятувальники витягли зі Стиру потопельника. Це сталося сьогодні вранці, 5 червня, за 300 метрів від центрального пляжу. Загиблим виявився 44-річний лучанин, працівник підшипникового заводу.

Як з’ясувалося, чоловік потонув ще 2 дні тому. Вчора, 4 червня, біля будки моржів (павільйончики в центральному міському парку, що належать моржам) знайшли забуті речі.
Небайдужі лучани стали шукати хто ж їх забув.

Обшукавши кишені, знайшли пропуск на роботу – Луцький підшипниковий завод. Зателефонувавши на завод, люди дізналися домашній телефон чоловіка, і зателефонували туди.

Рідні підтвердили, що чоловіка 2 дні не було вдома. Мама чоловіка один день тому заявляла в міліцію про зникнення сина.

Як розповіли його колеги по роботі, після закінчення зміни вони разом їхали з заводу в маршрутці №10. Чоловік пропонував колегам покупатися. Колеги відмовилися, отож
він пішов купатися сам, приблизно о 22 годині. Більше ніхто не бачив.

Сьогодні з самого ранку на Стиру й на території центрального міського парку працювали рятувальники. За станом на 11.20 тіло потопельника знайшли за 300 метрів від пляжу.
На місце інциденту викликали міліцію.

Як повідомлялося, у травні цього року на водоймах області загинуло 5 громадян, з них 2-є дітей. 12 травня стало відомо, що на водоймі поблизу села Карпилівка Ківерцівського району потонула 9-річна дитина.

31 травня у селі Кутрів Горохівського району в річці Стир потонув другокласник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Настя Показати IP 5 Червня 2015 14:03
Ужас. Що ж так не бережемо життя? Жаль співчуваю
Спасатель Показати IP 5 Червня 2015 19:12
Я поражаюсь с вашей девушки кореспонденточки. Такое милое хрупкое создание с голубыми глазами, а непроницаема, как старый морской волк. Даже меня от того зрелища немного мутило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus