USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку 18-річна велосипедистка «збила» маршрутку

15 Червня 2015 09:51
Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу Луцького національного технічного університету вчора, 14 червня. Внаслідок аварії постраждала 18-річна велосипедистка.

Як повідомили Інформаційному агентство Волинські Новини у прес-службі ДАІ області, о 14:50 велосипедистка 1997 року народження, яка виїхала з вулиці Гончарівської і рухалась вулицею Львівською в напрямку виїзду з Луцька, не дотрималась безпечного інтервалу і допустила зіткнення з маршрутним таксі марки ПАЗ, яке рухалось у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і госпіталізована у Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Аварію активно обговорюють очевидці у соцмережах. Так, на форумі «Луцька дошка» користувач

Nikitamega написав, що приблизно о 15:00 маршрутка стояла на зустрічній смузі, біля тротуару лежав велосипед, а велосипедист лежав незворушно.

«Проїжджаючи поряд, тільки ніби побачив що на нозі відкритий перелом. Люди понабігали, оточили», - пише користувач.

«Скорая приехала! Долго стояла! Вроде как велосипедист не прав. Маршрутка стояла в левом ряду», - пише інший очевидець аварії, користувач форуму sergK.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
yeti Показати IP 15 Червня 2015 10:05
а зупинитись ? можливо підвезти до лікарні ?
Велосипедист Показати IP 15 Червня 2015 10:13
Не знаю, як у даній ситуації, але часто маршрутчики поводяться як мудаки (підрізають, гальмують перед самим носом), особливо поблизу зупинок.
анонімус Показати IP 15 Червня 2015 11:38
то хто з них не дотримався безпечного інтервалу і хто винен в дтп?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus