USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку чоловік стрибнув з пішохідного мосту. ОНОВЛЕНО

7 Вересня 2016 14:46
Із мосту, який з’єднує ТЦ «Караван» та залізничний вокзал, стрибнула людина. Від отриманих травм чоловік загинув.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі комунального закладу "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катостроф", повідомлення про надзвичайну подію вони отримали близько 11:30.

Прибувши на місце події, медики діагностували у постраждалого політравму та зафіксували клінічну смерть. Реанімаційні заходи, які проводили лікарі, на жаль, не допомогли. І вже о 12.30 у чоловіка констатували біологічну смерть. Зі слів працівників «швидкої», загиблому на вигляд було років 30-35, документів при собі він не мав. Що ж до того, чи перебував чоловік на момент трагедії у стані алкогольного сп’яніння, відповісти не можуть, оскільки аналізів у нього не брали.

Разом з тим, як написала у спільноті «Типовий Луцьк» Оксана Савчук, загиблим виявився вантажник Аркадій, який працював на Привокзальному ринку.

Зі слів дівчини, вона потрапила на місце події вже після того, як чоловік впав, тому не може сказати, що стало причиною трагедії.

За розповідями людей, чоловік зловживав алкоголем, - повідомляє Волинь24.

"Я бачила, як чоловік стояв біля перил мосту і похитувався. Потім перевалився через огорожу і полетів униз", - розповіла жінка-очевидець.

Утім, за словами інших очевидців, було видно, що чоловік погано себе почуває.

"Він сьогодні пішов на маршрутку на 11:50. Мав їхати у село Промінь. Вона мала відправлятися від залізничного вокзалу. Чого скочив - не розумію...", - розповів один з колег Аркадія.

"Чи вживав Аркадій алкоголь? Ну та так, як і всі! Зранку був на роботі, все було нормально...", - додав колега.

Чоловік підтвердив, що загиблому було 35 років.

Близько 13 години на місце події прибули родичі для опізнання тіла, які згодом і забрали загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
кгб Показати IP 7 Вересня 2016 14:56
Довела ця долбана держава людину!!!
А чого зразу до кгб Показати IP 7 Вересня 2016 16:22
держава? А може в нього інші причини були, от в мене, наприклад, родичі такі тварі, що кого хочеш доведуть, але х..р їм, не дочекаються! Народ, плюйте на все і любіть себе, яке б те життя не здавалось капосне, жити все ж незрівнянно і набагато краще, ніж в могилі лежати.
Людоньки до кгб Показати IP 7 Вересня 2016 19:50
Які люди така й держава
123 Показати IP 7 Вересня 2016 15:28
Працюють полисмени? Не надорвитесь.
Суддя Дред Показати IP 7 Вересня 2016 17:29
Бл..ть,невже буде міст самогубців?...((
О Показати IP 7 Вересня 2016 19:03
Жаль хлопця. Тільки всі розуміють чому зараз жити не хочеться і нічого не змінять щоб було краще. А та Гонтарева вже по 30 долар анонсує. Те що робиться в страшному сні не присниться. Мені теж важко бо житло своє не придбати і за 200 років. І терплю хоч і часом хочеться піти і жити на дворі... Такі в мене родичі...
А до О Показати IP 8 Вересня 2016 10:34
забий на родичів і не "йди жити на дворі" їм на зло. І взагалі, коли дуже важко, то не заморочуйся всяким брєдом типу "всіх простити, всіх любити, підставити другу щоку, за що ж мені це", а скажи про себе або навіть в голос : "Не дочекаєтесь с..ки!", можеш щей палець середній показати, або з трьох фігуру скрутити. Допомагає реально.
Nana Показати IP 7 Вересня 2016 20:47
А чому якщо хтось бачив як він хотів стрибнути, не зупинив його, щоб цього не сталося?
Б Показати IP 7 Вересня 2016 21:38
Лежить людина а поруч мусоний бак =(. Є над чим подумати. Ще б трохи і певно влучив би в нього. Люди це образ Божий і мають цінність. А в нас ціни підвищились а ми знецінились. Сумно дуже сумно. Що дійсно цінне забули. Через 5 хвилин після смерті всі будуть знати як треба було жити.
Марія Показати IP 9 Вересня 2016 00:09
Скільки труднощів і проблем в цьому житті всі знають,здавалося б що деякі ситуації взагалі безвихідні та безнадійні,але глянеш на тих людей які маючи смертельний недуг зі всіх сил намагаються жити,тоді вже усвідомлюєш що життя всерівно дорожче всіх тих негараздів та проблем,тож краще цінувати життя,а просто піти с нього це дурниця,бо другого шансу вже не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus