USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Західну Україну привезли «тітушків», – соцмережі

30 Листопада 2013 16:48
На Івано-Франківськ, Тернопіль і Львів відправили багато беркутівців з Донецька і Києва, а також так званих «тітушок».
Про це повідомляють активісти львівського Євромайдану у Facebook з посиланням на користувачів соцмереж.
«У мене ось така інформація (інформація достовірна 100%, подзвонив мій брат, який працює в Києві військовим і має багато знайомих з «Беркуту»... Просив, щоб я сьогодні з хати невиходила і завтра теж, просив дуже сильно, щоб я ніде не світилась (тому пишу тобі в приват). Отже, до головного: на Франківськ, Тернопіль і Львів відправлено дуже багато «Беркуту» з Донецька і Києва і так званих «тітушок» – під тітушок переодягнені у спортивні костюми спецнази і загони особливо жорстоких бійців, які підготовлені для воєнних дій, а не тупі малолітки, як говорять... Їм дали наказ розганяти і бити всіх (дітей, жінок і старших людей), а ще наказали прибрати всіх активістів Євромайдану», – цитують одну з користувачок соцмереж.
«Ще сказав, що їх (тобто армію) готують до воєнних дій, звозять зброю і готують навіть танки... Багато міліціонерів учора відмовились вийти на Майдан розганяти людей, їх зразу ж було звільнено! Просив дуже сильно не влаштовувати Майдан, тому що, цитую, «ці невинні діти, дуже сильно постраждають»... Просто стає страшно за людей, які вийдуть на Майдан, я сама стояла всі ці дні на Майдані і готова дальше стояти, але до такого я неготова, тому що стає страшно за себе і цих людей... Я розумію, що прості студенти – навіть які мають фізичну підготовку – не зможуть протистояти кільком сотням цього продажного бидла», – пише вона.
Нагадаємо, у Львові з 14.00 відбувається всенародне віче. Координатори Львівського Євромайдану ще перед початком попросили всіх дітей, неповнолітніх та пенсіонерів покинути площу біля пам’ятника Т. Шевконкові, оскільки можлива небезпека нападу беркутівців.
Разом з тим, у метрах 500 від проспекту Свободи, біля парку Франка, було помічено три автобуси з водіями у формі «Беркуту». Самих беркутівців в автобусах не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Владі по понятіям Показати IP 30 Листопада 2013 17:40
Примітивні урки ви навіть владу не вмієте втримати. Ваша участь боятись і парашу мити коли ми всі люди спимо, а вдень ви тітушки. Повірте це ненадовго
Тітушкам до Владі по понятіям Показати IP 30 Листопада 2013 17:41
Завжди мити парашу. Завжди
Ірина Показати IP 30 Листопада 2013 20:08
Вони не зламають і не побють масу народу, коли ми усі вийдемо на майдани. Не довго залишилось. Люди забиратйе усіх своїх знайомих, друзів і на майдан. ЗА МИРНЕ ПОВАЛЕННЯ ВЛАДИ АБО ВЖЕ ЯК БОГ ДАСТЬ:)!!!!!!
123 до Ірина Показати IP 30 Листопада 2013 20:10
Ірина, ти або провокатор, або ТП
Vetal Показати IP 30 Листопада 2013 20:25
Ірина повністю згідний! а ти 123 м***дак!
321 Показати IP 30 Листопада 2013 21:26
В нас в країні що в всіх дах поїхав? Невже немає здравомислячих людей? Для чого уряду та Президенту робити такі речі? Завдяки деяким учасникам майдану (не студентського, а політичного) країна і так вже обісрана, більше не треба. Уряд і Президент і без того не знають як відмитися і відновити країну до нормального життя. Окрім того чим їм заважає Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ? Вони там не є і не будуть найближчим часом. В них на даний час це єдина проблема - втримати Київ від провокацій, які відбулися цієї ночі. Вони що самогубці? Є 3 людини які рвуться на пост Президента і не можуть дочекатися виборів, один рік всього навсього залишився. І є одна єдина людина, якій пече найбільше. Саме він боїться що випустять Тимошенко, саме йому вигідні ці події і саме він спровокував майдан до цих подій, бо до його появи там було все тихо і сутички розпочалися відразу як тільки він там з'явився. Це все факти які люба нормальна твереза людина може відстежити в записах телебачення. Подібні заяви, які є тут робляться спеціально для провокацій, щоб підняти народ на спротив. Якщо це не зупиниться, то буде чергова революція і буде черговий розпач, економіка країни впаде на декілька порядків, від країни відвернуться всі інші країни. А результатом буде розпад країни. Вам цього треба? Протверезійте. Розберіться в своїх лідерах (в мене їх немає - я вільна людина, на відміну від вас). Зтравлювати людей - це гидко! І якщо вони не зупиняться, постраждає ще багато невинних людей.
Вадим Показати IP 1 Грудня 2013 07:06
Я звертаюся до того, в кого немає ні імені, ні прізвища, а є лише порядковий номер 321. Якщо Ви не бачите, як Україну повзучою російською інтеграцією намагаються повернути до СРСР і не пустити до Європи, то це не означає, що останні цього не бачать. А якщо Ви бачите це і знаєте про це і розумієте це, то ви просто зрадник українського народу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus