USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вокзал у Ківерцях «замінував» студент

18 Листопада 2012 11:48
Замінування Ківерцівського залізничного вокзалу виявилося жартом 23-річного студента. Хлопець після святкування Дня студента, вирішив розважитись у такий спосіб.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Волинські правоохоронці протягом двох годин розшукали жартівника, який повідомив про замінування будівлі залізничного вокзалу у Ківерцях.

Працівнки Ківерцівського райвідділку міліції отримали дзвінок від невідомого чоловіка про замінування вокзалу у місті. На місце події відразу ж виїхали фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, спеціалісти кінологічної служби та слідчо-оперативна група.

Однак, інформація про вибуховий пристрій, який буцімто був закладений у приміщенні, виявилася неправдивою. За словами, начальника міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Тараса Пазина, знадобилося менше двох годин, аби обстежити будівлю вокзалу та прилеглу територію і встановити особу жартівника. «На щастя, інформація про замінування не підтвердилася, тож вибухових пристроїв не виявили. Варто відзначити, що оперативно проведені працівниками міліції заходи не допустили змін у розкладі руху поїздів», - пояснив начальник.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців особу зловмисника, який повідомив про замінування вокзалу із таксофона, вдалося встановити протягом двох годин. Псевдомінером виявився 23-річний місцевий мешканець. Добряче відсвяткувавши День студента, хлопець вирішив розважитися у такий спосіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 18 Листопада 2012 18:29
Якже вони його відслідкували?
? Показати IP 22 Листопада 2012 17:16
Мовчки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus