USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фітотерапевт допомагає лікувати рак травами та щирою молитвою

5 Лютого 2017 19:00
Дипломований біолог допомагає одужати навіть тим пацієнтам, на яких офіційна медицина ставить хрест, йдеться в матеріалі тижневика Волинські Новини № 52.

У родині Валецьких зналися на травах аж три покоління народних лікарів. Наймолодший із династії фітотерапевтів, Ігор Валецький, працює учителем. Перед тим лікував травами батько Євген Миколайович. А першою, хто передав знання з фітотерапії, була бабуся Ігоря Євгеновича – Євдокія.

Саме вона завжди любила брати із собою маленького Ігоря. Доки шукають якусь квітку чи травичку, бабуся Євдокія розповідає, для чого ця рослина, від яких недуг допомагає, а кому й нашкодити може.

Ігорів тато Євген Миколайович не з добра мусив узятися за лікування травами. Під час Другої світової він утратив обидві руки (по лікоть). Тож наймолодший із дітей, Ігор, був батькові за руки. А коли в лікарні Євгена заразили гепатитом, саме завдяки травам чоловік позбувся смертельної недуги.

– У дієвості ліків, які нам щедро дарує матінка-природа, я й сам переконався ще в дитинстві, – каже Ігор Валецький. – Річ у тім, що підлітком комплексував через свій маленький зріст. Дізнавшись про це, тато дав мені «бджолиного хліба» (квітковий пилок, який іще називається перга) і сказав щодня таку-то дозу з’їдати. Яким же було моє щастя, коли через місяць я помірявся й побачив: підріс майже на десять сантиметрів!!!

Саме в той період, до речі, в Ігоря Валецького закарбувалася думка про те, яким чудодійним продуктом обдаровують нас Божі комахи, тобто бджоли. Він збагнув, чому так важливо лікарські трави не лише підсушувати чи спиртові концентрати робити, а передусім на меду настоювати. Бо, як казав Євген Миколайович, весь секрет у тому, що мед – це єдиний продукт, який проходить через будь-яку мембрану, потрапляючи в кожну клітину організму.

Узятися за фітотерапію попросив смертельно хворий

Багато років поспіль допомагаючи батькові лікувати людей травами, сам Ігор Євгенович не думав усерйоз займатися фітотерапією. Тому по закінченні школи вступив до Луцького педінституту (тепер Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, – ВН), де отримав диплом біолога/географа, та поїхав працювати вчителем до села Підзамче Рівненської області, що за 120 км від Луцька.

– Проте смерть тата і прохання багатьох його пацієнтів продовжити батькову благородну справу змусили й мене узятися за лікування людей, – продовжує Ігор Валецький.

Першим, хто одужав завдяки наймолодшому з династії травників, став чоловік зі Львівщини, який звернувся з діагнозом рак четвертої стадії. Хвороба пустила метастази, лікарі пророкували пацієнту: «Якщо і проживеш, то максимум місяць». Відтак хворий ухопився за Ігоря Валецького, як за останню рятівну соломинку. І – не прогадав! Бо коли пройшов весь курс лікування та прийшов до медиків на обстеження, ті повірити не могли: повністю здоровий!

Відтоді й ось уже 16 літ Ігор Євгенович рятує хворих не лише з України, а й із багатьох країн Європи та Америки. Було таке, що українка-заробітчанка лікувалася в Італії, тамтешні «ескулапи» так експериментували, що з діагнозом «фіброма шийки матки» відправили жінку до України помирати.

– Печінка в пацієнтки так збільшилася, що я, глянувши на її живіт, подумав: вагітна. Уже хотів відмовити (бо фактично всі трави проти онкології токсичні й вагітним протипоказані). Та Господь розпорядився по-іншому: ми підібрали жінці комплекс трав, вона успішно пройшла курс лікування, а через трохи телефонує зі Сполучених Штатів: «Дякую, лікарю! Я так чудово стала почуватися, що тепер ось на заробітках в іншому кінці світу».

У чому секрет рослинних препаратів?

Хоча дивовижних результатів було у практиці фітотерапевта дуже багато, та їм передували багаторічна робота, купа перечитаної літератури, дослідження щодо впливу кожної окремої рослини та їх дії в комплексі.

– Ліки проти раку – це суміш 47 трав. Утім, якщо навіть одна з них не підходить пацієнту, провокує алергію, треба видозмінювати рецептуру, – пояснює фітотерапевт.

Щодо секрету природних ліків проти онко, то Ігор Євгенович не вважає їх чимось незвичайним. Насправді людський організм сам себе позбавляє від злоякісних новоутворень. А рослини просто усувають збій імунної системи, допомагають нам самоочиститися від «чужорідних тіл».

Серед хвороб, які можна вилікувати травами, – епілепсія, аденома простати, простатит, енурез, мастопатія, молочниця, захворювання суглобів та кровоносної системи, параліч (були у Валецьких хворі, які по 20-30 років лежали після інсульту прикутими до ліжка).

А щодо шкірних захворювань – то це взагалі нескладно: вистачить і суміші чотирьох трав.

Утім, зауважує фітотерапевт, успіх лікування залежить не лише від підбору трав. Велике значення має правильно встановлений діаг­ноз (бо ж буває, люди здалека телефонують, кажуть про свою недугу, а потім з’ясовується – хвороба зовсім інша і потребує іншого курсу). А ще важливу роль у боротьбі з недугою відіграє сам хворий, точніше – його самодисципліна.

– Коли я підбираю курс лікування, тривати він може від кількох тижнів до кількох років (це коли йдеться про рак). І весь цей період людина має точно в той же час приймати ліки і рівно в такій дозі, у якій я визначив. Раз пропустив чи після полегшення махнув рукою – все, ефекту не буде і всі попередні зусилля виявляться марними, – попереджає фітотерапевт.

Обман – на совісті шарлатанів

Оскільки лікування травами – це для Ігоря Валецького не бізнес, а обов’язок перед Господом, який наділив таким даром, то дуже часто чоловік консультує тяжкохворих телефоном, пересилає трави поштою. Коли бачить, що людина справді нужденна, – допомагає безплатно.

Та за таку доброту люди не зав­жди гарно віддячують, зізнається Ігор Євгенович:

– Більшість (і на цьому наголошую!) справді щиро дякують, за тисячі кілометрів дзвонять, аби сказати: «Спасибі вам за порятунок». Однак бувають і шарлатани, які зумисно придумують якийсь діаг­ноз та випитують рецептуру, аби потім за великі гроші продавати мої знання. Свого часу навіть хотів запатентувати свої ліки, та ціна в 45 тисяч завадила це зробити, – каже фітотерапевт. – Тому нічого не міг удіяти, коли на початку 90-х непорядно вчинили з нами спеціалісти однієї з московських клінік: запропонували батькові провести наукове дослідження, а коли отримали результати, що неабияк вражали, – стали без нашого відома реалізовувати ліки, ще й за чималі гроші. Ба більше: потім виїхали до Ізраїлю та нашу рецептуру почали використовувати в одній із фармацевтичних компаній. Одне слово, розбагатіли, непорядно вчинивши. Але... Бог нам усім суддя.

Найкращі ліки – у нас під ногами

Зате сам Ігор Валецький за великими статками не женеться. Каже, найважливіша йому дяка за добро – здоров’я онуків і трьох доньок, наймолодша з яких, як і тато, опановує фах біолога в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

– Зараз, коли в людей не вистачає грошей навіть на хліб, а хвороб стає все більше, я стараюся здешевити собівартість ліків – сам заготовляю трави. Деякі у нас, на Рівненщині збираю, деякі знаходжу поблизу української перлини – озера Світязь, що на півночі Волинської області. Було навіть, їздив студентом аж до Архангельської області. Але переконався: українська природа нічим не бідніша, – каже фітотерапевт.

Тож усім читачам газети Ігор Валецький рекомендує цінувати ті унікальні ліки, які дарує нам природа, але якими часто нехтуємо, замінюючи штучними пігулками.

– А ще неодмінна умова одужання – віра: у Бога та у сили власного організму! – наголошує лікар. – Бо коли людина дає собі внутрішню установку «я буду здоровим», якщо молиться щиро, тоді організм акумулює такі внутрішні ресурси, про які ми навіть не здогадуємося.

Чай проти безсоння і нервової напруги

1 ч. ложка меліси

1 ч. ложка м’яти

1 ч. ложка ромашки

Всипати трави у півлітрову банку, доверху залити окропом, настояти, процідити і пити як заспокійливі ліки. Якщо підсолодити чай медом, можна його використовувати як снодійне.

Увага! Якщо ви самостійно заготовляєте ці рослини, пам’ятайте: для лікування підходять усі різновиди ромашки, крім так званої собачої. Відрізнити останню легко за висотою стебла (сягає воно до півметра) і сіруватим забарвленням серединки (тобто кошика).

Настоянка для очищення судин від холестерину

9 лимонів

10 великих зубців часнику

1 л якісного (!) меду

Лимони почистити від шкірки та кісточок, м’якоть і часник дрібно порізати, змішати з медом, викласти в скляну ємність, накривши зверху тканиною (не кришкою, аби суміш «дихала»). Залишити в темному місці за температури 22-24 градуси на тиждень.

Процідити, залишивши чистий концентрат. Приймати чотири рази на добу по 1 ч. ложці перед їдою (але не пізніше, ніж за три години до сну, оскільки часник збуджує нервову систему).

Курс лікування – п’ять днів. Повторний курс – не раніше, ніж через рік. Під час очищення судин випивати щодня 1,5-2 л рідини.

Протипоказання: вагітність, захворювання кишково-шлункового тракту.

Оксана БУБЕНЩИКОВА, Рівненська область
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
User Показати IP 5 Лютого 2017 21:43
Рак термінальної стадії з метастазами вилікували травичкою? Совісті немає в людей. Навіщо публікувати тут таку дурню? Був не один десяток досліджень, які показали, що гомеопатія - це шарлатанство. А вилікувати травичками якесь серйозне захворювання типу рак, СНІД, гепатит, цироз - це з області фантастики. Пити трави для підтримуючого ефекту цілком можливо, як мінімум не зашкодить, але як основний метод лікування - це вже перебор. Навіщо так людей обманювати і вселяти в них марну надію? Чому пан знахар не скаже, який відсоток його пацієнтів відправився на той світ після його трав і молитв? Тому що відповідь 99%, а ті одиниці, які якимось чудом вижили, то і дзвонять йому зі США і дякують, і про них він тут пише.
Джек до User Показати IP 5 Лютого 2017 23:52
Ти д&тел,50% ліків які люди п'ють-гомеопатичні! І він не обіцяє уздоровлення 100% при 4 стадіі раку.
Євген до Джек Показати IP 12 Жовтня 2017 08:44
А чому в лікарні не висить статистика на стіні, скільки людей від їх рук померло? Ви коли ліки - пустишки купуєте в аптеках - шарлатанах, впевнені в тому, що купуєте не крейду?
Анонім Показати IP 6 Лютого 2017 00:04
Після травички чи після медикаментів, але всі там будемо... А лікування травами - це не гомеопатія, якщо вживаєте якісь терміни, то хоча б цікавтесь, що вони значать. На рахунок лікування важких захворювань - є цілі системи лікування, не пов'язані з офіційною медициною. Поцікавтесь хоча б, перед тим, як дихати тут праведним гнівом. Як відноситись до цього - це вже справа ваша.
Лучанка Показати IP 6 Лютого 2017 00:06
100% згідна
saa Показати IP 15 Лютого 2017 20:16
Бувають різні випадки і чудеса... Одначе - рак - це страшна хвороба і на 4 стадії - це 99% - передчасна смерть. На Волині багато цілителів. Людина хапається за соломинку... Але все в руках Господа. Знаєте - я пережив смерть свого брата... Всього за пів року після діагнозу - його не стало. Влили багато хімії, пив трави, веселку... Останні три тижні - не вставав з ліжка... Потім впав у кому і через добу помер. Або - Микола Романюк... Чому цей "целітель" йому не допоміг? Короче, як цинічно не звучить - онкозахворювання - це лотерея - виграє один з мільйона.
Вадим Показати IP 23 Листопада 2017 12:49
Офіційна медицина походить і постійно живиться від народної медицини. В свою чергу народна медицина теж цікавиться методами, якими досліджуються в спеціальних лабораторіях хімічний склад та дії цих компонентів в лікуванні. Лікарі й усі люди мають розподіл на «Людина Розумна» та «Людина, що запам’ятала». «Людина Розумна», що користується своїм розумом, здебільше народні цілителі, бо початком його творчості було власне спостереження своїм розумом та звичка покладатися на свій розум. Другий тип людини, завдяки системі виховання, це «Людина, що запам’ятала»! На превеликий жаль, це більшість майже у 99.9%. Такі офіційні перли: сіль та цукор – дві білі смерті! Спостереження природи, чому травоїдні дикі тварини йдуть світ за очі, щоб знайти сіль!? Щоб вивести з свого тіла шлаки з сечею, що дуже солона і кров солона, яку увесь час фільтрують нирки. Такі написи на аптеці: «Бажаємо здоров’я»!!! Чи може бажати торговельний заклад, що є аптека, щоб покупці його обходили! Цікавтеся причинами рекомендацій дієт, як я знайшов в Інтернеті на заклик Н.В. Шевченка з Москви, що лікує від раку 4го ступеня, не їсти майже нічого. Геннадій Бідокур – супротивник Шевченка, але розумно довів причини знищення ракових ДНК в цьому методі. https://www.proza.ru/2008/12/29/178 Причин відмови в їжі, при цьому лікуванні, я не знайшов.
Вадим Показати IP 23 Листопада 2017 19:09
http://www.findpatent.ru/patent/207/2075313.html Подивіться цей сайт.
Емілія Показати IP 4 Січня 2018 15:23
Добрий день! В нас в сім'ї біда (страшна хвороба) Як можна з вами зв'язатись?
Катерина Показати IP 28 Січня 2018 22:16
Доброго вечора))Біда в сім'ї...у мами рак 4 стадії ..Яккщо є можливість щось зробити...допоможіть благаю......
Анонім до Катерина Показати IP 10 Жовтня 2018 15:44
Добрий день. В нас також біда. Чи вдалося Вам зв'язатися з І. Валецьким? Чи зміг Вам допомогти?
Русин надія Показати IP 2 Лютого 2018 12:27
В нас в сімї біда як можно звязатися з вами.
Наталия Показати IP 26 Лютого 2018 17:02
Напишите номер, как с вами можно созвониться? Кто знает как найти Игоря Валевского?
галина до Наталия Показати IP 27 Травня 2020 07:58
Допоможіть мені в рятувати тата в нього метастази і рак,я його хочу вилікувати,оставляю свій номер телефона0676731248
Наталя Показати IP 14 Жовтня 2018 12:41
У чоловіка рак підшлункової і метастази в печінці як зв'язатися з лікарем
Олена Показати IP 14 Червня 2019 10:09
Добрый день как с вами связаться ?
Міша Показати IP 4 Серпня 2019 10:40
В мени щоь з простатою рік поганаерекція слаба упругість коли сплюплю з жінкою м'який стоїть 15 20 хвилин раніше більше години дайте свій номер поговоримо я позвони будьте ласкаві я дуже переживаю з жінкою скандали допоможіть МІША
Сергій Показати IP 6 Серпня 2019 19:08
Доброго дня, шановний лікаре! Хочу попросити у вас допомоги як вилікувати рак шлунка (інфриктивне пошкодження шлунка) та рак горла (2 стадія).Хочу вірити , що ваші ліки допоможуть мені видужали! Як з Вами зв'язатися?Мені 60 років.
Володимир Показати IP 6 Серпня 2019 22:00
Дайте будь ласка його координати у мого батька рак лікарі відправили додому помирати
Ярослава до Володимир Показати IP 6 Листопада 2019 09:27
+380976374898
Якимчук Раїса Показати IP 13 Травня 2020 17:17
Як можна з вами звязатись подзвоніть 0962064614
Мар'яна Показати IP 16 Травня 2020 21:04
Як можна зв'язатися з паном Ігорем Валецьким? Дайте його координати. У моєї мами онкологія.
Леся до Мар'яна Показати IP 8 Липня 2020 12:25
Хто має номер телефона Ігора Валецького напишіть будь ласка.
Тетяна Показати IP 15 Червня 2020 15:05
Доброго дня.Є люди які їздили до Ігоря Валецького ? Якщо так то поділіться будьласка адресою.
виталий Показати IP 3 Листопада 2020 19:59
я болен рак легких как с вами можно связаться 0958516684
Юрій до виталий Показати IP 31 Травня 2021 15:07
097-637-48-98.
Надя Показати IP 1 Вересня 2021 03:14
Моя мама хвора.як можна зв'язатися з Ігорем Валецьким
Надія Показати IP 1 Листопада 2021 10:09
Добрий день!В моєї мами онуологія.Ви можете допомогти ?
Іванна Показати IP 12 Грудня 2021 14:38
Поможіть помирає тато рак 4 стадія
Іванна Показати IP 12 Грудня 2021 14:39
Ось мій номер 0639617265 прошу поможіть
Людмила Показати IP 31 Грудня 2021 20:42
Сьогодні відправили вмирати додому брата 4стадія раку допоможіть мій телефон 0970109880
Надія Показати IP 2 Січня 2022 06:02
Напишіть будь ласка номер телефону, або якісь контакти щоб зв"язатись з Ігорем Валецьким.
Надія Показати IP 24 Лютого 2022 14:49
Дайте, будь ласка, номер телефону до Ігоря Валецького.. Мій номер телефону 0961661687
Альона Показати IP 4 Квітня 2022 21:11
Дайте будь-ласка номер телефону Валецького терміново потрібно.
Анна Показати IP 8 Листопада 2022 13:58
добрий день як можна з вами звязатися
Ольга Показати IP 10 Листопада 2022 11:30
Доброго дня. Жінку відправили помирати. Рак легені,є метостази. Будь ласка,як що можна зв'язатися 067-938-09-39. Дякую.
Анонім Показати IP 15 Листопада 2022 14:18
Моя кума пересиленка з мелітополя раптово захворіла на обширний тромбоз зразу тромбувались яремна та надключична вена відравили в львів в лікарню там її кололи 2 місяці кліксан тепер вона тромбована повністю її відправили додому сказали що вони знайшли ракові клітини в лімфовузлі але зробити нічого не можуть допоможіть якщо можете мій номер 0672666746
Анастасія Показати IP 29 Вересня 2023 10:34
Доброго дня. Випадково побачила дану статтю в інтернеті. Хочу поділитися власним досвідом. Я дійсно переконалася що трави реально допомагають при ракові. У мого батька рак кишківника 3 стадії. Лікарі йому провели були операцію та відправили після того на хіміотерапію. Сказали що на ній прожеве ще пів року. Батько пішов на першу хімію, після чого йому дуже стало погано. Від подальших сеансів він відмовився. Ми з сімєю думали що це вже все, не знали чи і місяця протягне, він настільки обезсилений був, постійно лежав, дуже схуд. Через тиждень випадково зустріла свою подругу, у якої у мами теж був рак. Сказала що в Хмельницькій обласній лікарні є лікар, який вже більше 30 років займається лікуванням раку препаратами з лікарських рослин, грибів та водоростей, підходить до цього всього з позицій науки, і він їй дуже допоміг і дала мені його номер телефону. Звернулася я до цього лікаря. Олександр Іванович одразу ж мене попередив що обовязково потрібно принести всю медичну документацію мого батька..виписки, аналізи. Вивчивши всю цю документацію, він призначив мому батькові розроблені ним препарати. Одразу ж мене попередив, що повністю вилікувати рак він не зможе, але продовжити тривалість життя цим його засобам під силу. Тоді я з великою надією до цього віднеслася. І не пожалкувала, що прийшла до нього на прийом. Десь через місяць прийому тих крапель та порошків батькові стало значно краще, поправився, пізніше пішов до роботи. З того часу пройшло вже 8 років. Батько ходить, працює по хазяйству. Періодично знову пропиває курс тих крапель. Тож, я дійсно переконалася в лікувальній силі тих засобів і дякую цьому лікарю що мій батько вже стільки часу зі мною, попри те що йому тоді давали пів року часу. Тому якщо комусь буде цікаво і потрібна допомога, можете написати мені на пошту, я дам номер телефону цього лікаря. Мені допомогли, тому буду рада допомогти іншим! Пошта: [email protected] Доброго дня. Я дійсно переконалася що трави допомагають при ракові. У мого батька рак кишківника 3 ст. Лікарі йому провели операцію та відправили на хіміотерапію. Сказали що на ній прожеве ще пів року. Батько пішов на першу хімію, після чого йому дуже стало погано. Від подальших сеансів він відмовився. Ми з сімєю думали що це вже все, не знали чи і місяця протягне, він настільки обезсилений був, постійно лежав, дуже схуд. Через тиждень випадково зустріла свою подругу, у якої у мами теж був рак. Сказала що в Хмельницькій обласній лікарні є лікар, який вже більше 30 років займається лікуванням раку препаратами з лікарських рослин, підходить до цього всього з позицій науки, і він їй дуже допоміг, дала телефон. Олександр Іванович дійсно мені допоміг, одразу мене попередив, що вилікувати рак він не зможе, але продовжити життя ці засоби можуть,батько поправився, вже 8 років живе і працює. Якщо комусь потрібна допомога пишіть мені на пошту - [email protected] , я дам його телефон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus