USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вагітних дружин учасників АТО у Луцьку обстежують безкоштовно

5 Лютого 2016 13:16
У пологовому будинку Луцька, а також у жіночій консультації, вагітні жінки учасників АТО мають право на пільгове обстеження.

Так, із запитанням, чи справді так воно і є, звернулась під час другого пленарного засідання 3-ї сесії Луцької міської ради до начальника міського управління охорони здоров’я Миколи Якимчука депутат Алла Надточій.

«Чи виділяються кошти для вагітних жінок учасників АТО, які проходять обстеження в місцевому пологовому будинку?», - поцікавилась обраниця громади у головного медика міста.

На це останній відповів, що у Луцьку мешкає 26 дружин учасників АТО, які «принадії».

«Усі вони перебувають на обліку. Ще минулого року не було жодних запитань чи скарг, мовляв, не вистачило коштів чи щось у тому роді. Це й оперативне втручання, й обстеження. Тому й надалі вони можуть користуватимуться цими пільгами», - пообіцяв Якимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 5 Лютого 2016 14:13
А "добровільні" внески в кабінетах УЗІ це також вважається пільгою?. Ще й кажуть що принести на наступне обстеження.
Тая Показати IP 5 Лютого 2016 16:09
Тепер їм все безкоштовне: житло, кватрири, комунальні пільки народжуй і живи за наш рахунок.Доходить до абсурду
бандеровець до Тая Показати IP 5 Лютого 2016 16:49
іди туди хоч на півроку позагаряй і будеш мати все безкоштовне!! Даже місце на алеї слави дадуть просто так
Н Показати IP 5 Лютого 2016 16:51
Тільки в Україні з "безкоштовною медициною" люди отримують пільги, щоб платити менше або не платити взагалі. Пологовий будинок отримує щороку 9 мільйонів фінансування а лікарі і далі деруть свої побори. цирк. сором
Вагітна Показати IP 5 Лютого 2016 21:10
Сподіваюсь з дівчат наших героїв не вимагають в приватному порядку, як в мене, лікар хоча б по 20 грн. подяки за прийом. До того ж 280 грн.(57 огляд, а інше якісь рушники, дезинфікуючі і т.п.)як вставала на облік і зараз 250 грн перед декретом (57 грн огляд, 50 грн благодійний, 87 грн якийсь дезинфікуючий засіб і 50 на миття кабінету і канцтовари). І на кожен аналіз все своє нести, навіть скельця для крові.А ще ж рожати...Вже чула розцінки...а подруга ще й воші з роддому додому принесла(місяць назам народила)...Зато Токарчук інтерв'ю дає, що все безкоштовно.Думаю і тут так само. Заявили одне, статтю написали, гроші роздерибанили, а грібуть як з усіх...
укроп Показати IP 5 Лютого 2016 23:43
В областному роддомі треба чють не з боєм добиватись і як добєшся то підписувати документи дають з заднім числом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus