USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Лучанам показали янголів «радості»

16 Січня 2012 09:37
У мешканців Луцька з’явилася можливість додати трохи радості у життя. В обласній юнацькій бібліотеці 15 січня відкрилася виставка скульптур, які називаються «joy-чики».
Зі слів майстрині Катерини Новак, вона вирішила називати свої роботи «joy-чиками», бо «joy» в перекладі з англійської ‒ «радість». «Ці іграшки створені, щоб приносити не лише естетичну насолоду. Ними можуть гратися малі діти, а для них гра ‒ це завжди радість», ‒ розповіла жінка.
Для виготовлення фігурок Новак використовує екологічно чисту керамічну масу. Вона стверджує, що існує секретний інгредієнт, який вона не може назвати.
«Але саме цей компонент робить їх міцними», ‒ зауважила вона.
Тестує творіння Новак її маленький син. «Якщо вони пройдуть «краштест», то значить їх можна давати дітям», ‒ зазначила вона.
Під час експозиції, яка триватиме протягом тижня, буде презентовано понад 20 робіт майстрині. Як повідомила авторка, вони символізують вагітність, материнство, дружбу та інше. «Досить часто прототипами скульптурок стають мої друзі чи родичі. На виготовлення витрачаю мінімум тиждень», ‒ додала митець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Forever Autumn Показати IP 16 Січня 2012 12:30
кльово-кльово було. правда
Алла Показати IP 16 Січня 2012 15:42
Дуже, жухе цікаво! Приходьте, запрошую, можна не лише побачити, а й придбати для себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus