USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцький гурт гратиме у потязі. ВІДЕО

5 Квітня 2013 12:00
Луцький гурт ФІОЛЕТ братиме участь у еко-концерті в потязі «Івано-Франківськ - Рахів» у рамках акції «Карпатський протяг», спрямованої на вирішення екологічної проблеми Карпатського регіону – пластикового засилля.

«Карпатський протяг» промчиться транскарпатським рейсом «Івано-Франківськ – Рахів» 6 травня, на поливаний понеділок. Музиканти з Волині «виганятимуть пластик» з Карпат разом з трьома українськими гуртами. Як повідомляють організатори, потяг «штовхатимуть» гурти PERKALABA, Los Colorados, Fiolet та ТристаВісім.

Лідер гурту Сергій «Колос» Мартинюк розповів «ВН»: «Карпатський Протяг, як на мене, - один з найоригінальніших фестивалів України, так як відбувається у вагоні електрички. Хороша ідея, гарне наповнення і креативні організатори. Щодо прибирання пластику у Карпатах, то після минулорічного прибирання центрального парку у Луцьку, вже нічого не страшно. Колись ФІОЛЕТ грав на причепі фури на концерті організованому байкерами, але в електричці грати ще не доводилося. Для нас це буде гарний досвід, - головне, щоб не закачало в процесі».

Еко-концерт у потязі приміського сполучення «Івано-Франківськ – Рахів» та еко-толока в горах цьогоріч відбуватимуться вже втретє, на початку (квітень-травень) та наприкінці туристичного сезону (серпень-вересень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кося Показати IP 5 Квітня 2013 12:13
Молодчинки наші! Частіше б вдома грали!
Василь Показати IP 6 Квітня 2013 13:19
Головне, що би ці місцеві "таланти" виконали свій суперінтелектуальний мегахіт "Та ну нах№й"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus