USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не забудьте привітати своїх найдорожчих - сьогодні день матері

12 Травня 2013 14:26
Господь не може встигнути усюди одночасно, і тому він створив матерів. 12-го травня в 2013 році відзначається одне з головних родинних свят — День матері.

Традиційно це свято відзначають у Європі, в США, в країнах Азії. І така велика популярності цього свята цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Мами присвячують життя своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя.

Святкування Дня матері відбувається у другу неділю травня. Уже протягом ста років цей день стає приємним приводом для того, щоб зателефонувати мамі або приїхати до неї, щоб сказати «спасибі» за її кохання, підтримку і самовідданість.

Вперше це прекрасне свято відзначали в 1907 році. Ініціаторкой його проведення виявилася проста американка Анна Джервіс, яка таким чином хотіла виразити свою безмежну любов до свої передчасно померлої мами.

Написавши листа з проханням підтримати згадану ідею в різні інстанції, Анна знайшла підтримку людей. І вже через три роки заходи до Дня матері в її рідному штаті отримали статус офіційних.

Країни колишнього СРСР відзначають це свято не так давно. Але за короткий час воно знайшло відгуки в серцях мільйонів жителів Росії, Україні, Білорусі та інших країн.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всім мамам Показати IP 12 Травня 2013 14:27
Хух, хоть тут нормально те, що це написали! А то на ВП нічого,зате про Кварцяного більше ніж треба в 10 раз! Зі святом! Любіть!Поважайте та цінуйте! Рідніших людей на світі-нема!
Знайка Показати IP 12 Травня 2013 17:52
дякую за гарну підбірку пісень)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus