USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вивчатимуть нові варіанти логотипу Луцька

2 Лютого 2012 16:27
Кількість заявок на конкурс на розробку логотипа Луцька збільшилась вдвічі після продовження терміну їх подачі.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 1 лютого.

Як розповіла начальник відділу розвитку туризму міськради Наталя Бунда, усього протягом конкурсного періоду свої проекти логотипів обласного центру подали 55 учасників з різних міст України та з-за кордону, з них 35 – під час другого етапу набору робіт. Більшість конкурсантів надіслали декілька варіантів, тож на розгляд журі представлено 78 проектів логотипа.

Напередодні у жовтні міський голова Микола Романюк оголосив про проведення конкурсу на розробку промоційного логотипа Луцька. Згодом проекти логотипу оприлюднили на сайті міськради, а в соціальній мережі «Фейсбук» розпочалося навіть своєрідне інтернет-голосування. Опісля прийом заявок продовжили до 31 січня, аби журі мало більше варіантів вибору.

На нинішньому етапі журі оцінить запропоновані логотипи та обере фіналістів. Після цього, з 3 по 9 лютого, триватиме громадське обговорення і уже 9 лютого журі визначить переможця. До слова, авторам найкращого варіанту обіцяють 3 тисячі гривень.

У більшості проектів задіяне зображення в’їзної вежі Луцького замку. Наталя Бунда погодилась, що місто асоціюється саме із замком Любарта. «Але не хотілося б, щоб це все замикалося на історичній пам’ятці архітектури, тому ми й звернулися до громадськості», - розповіла Бунда.

Начальник відділу розвитку туризму у мерії не хоче, аби конкурс провели, а логотип був «мертвим». Так, за словами Наталії Бунди, передбачено випуск друкованої продукції з новим логотипом міста, відеоролик з його промоцією, зустріч з суб’єктами туристичної діяльності, аби ті також використовували логотип.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 19:05
Всё как то не то
Igor_vt до Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 20:03
Твоей рожи на гербе Луцка не хватает.
зaгрeб до Совість Волині Показати IP 3 Лютого 2012 09:16
Паленачнику все не так.Иди бухай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus