USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцькому довгобуді відбулася психологічна драма. ФОТО

29 Вересня 2013 10:35
Недитячу драму «Метро» показали у луцькому довгобуді «Бронкс» актори київського театру-студії «Splash».

Виставу за сценарієм Ніколаса Байєра столичні театрали демонстрували 28 вересня під час міжнародного театрального фестивалю «Мандрівний вішак», що відбувається за підтримки благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк»,.

Відомий луцький довгобуд, що в районі вулиці Шевченка, став на півтори години нетрями Нью-Йорку. Цікаво, що серед декорацій вистави використали справжню автівку. Жорстока п’єса призначалася для глядачів віком від 16 років.










У виставі доля зводить у одному вагоні метрополітену представників різних вікових категорій, професій та соціальних прошарків суспільства з різними поглядами на життя. У кожного з персонажів є ті чи інші життєві проблеми.











У одному вагоні з ними перебувають двійко молодиків-хуліганів, які, розважаючись, починають по черзі тероризувати кожного з пасажирів. Дехто відчуває страх перед хуліганами і не в стані нічого зробити, дехто намагається не звертати на них уваги, сподіваючись спокійно доїхати до своєї станції. Поступово розваги хуліганів перетворюються на відверте знущання над усіма пасажирами, і постає питання, кому вистачить сміливості протистояти їм.

























Публіка перейнялася конфліктом, який зобразили актори, та з цікавістю слідкувала за перебігом спектаклю. Після завершення дійства глядачі проводжали акторів несамовитою овацією.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Светлана Показати IP 29 Вересня 2013 22:27
SPLASH,ВЫ МОЛОДЦЫ!!!
Браво !!! Показати IP 30 Вересня 2013 22:22
Вистава суперова ! Такого в академічному обласному драматичному і т.д... точно не побачиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus