USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку буде нове телебачення?

8 Березня 2013 15:02
Молодь Луцька подала проект щодо створення Першого молодіжного онлайн-телеканалу Волині «Ектів +».

«Кожна молода людина буде почута. Хтось захоче зняти передачу про музику чи про парашутистів - нехай знімає. Хтось захоче зняти сюжет про тварин чи про картини - місце відкрите для творчості. Максимум альтернативи, і максимум цікавості - саме це буде презентувати своїм глядачам перше молодіжне онлайн-телебачення Волині», - пишуть заявники проекту.

Зокрема ініціатори планують створити передачі, яких ще не показували, та наголошують на тому, що проект спрямований на те, щоб молодь могла розвивати та втілювати свої ідеї:

«Молодим людям не потрібно буде ховати свої божевільні ідеї у глухий кут, все стане можливим завдяки першому молодіжному телебаченню, де немає меж,» - пишуть ініціатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
lola Показати IP 8 Березня 2013 15:34
То коли ж воно буде?
кгб Показати IP 8 Березня 2013 20:31
ура! дідо, хто там ще? одним словом, всі, всі поливачі волинського телебачення в рядочок стройсь! молоде телебачення "без меж" чекає вашого креативу, ваших передач. ото заживем! буде нарешті на що дивитися: "не потрібно буде ховати свої божевільні ідеї, все стане можливим". назвіть хоч одного організатора чи менеджера того "телебачення".
Влад Показати IP 8 Березня 2013 21:47
а їм інженерів не треба???
изя Показати IP 9 Березня 2013 01:00
це вже давно реалізовано за допомогою ютюба
Сергій Показати IP 9 Березня 2013 12:54
не вдала ідея. приречена на крах. (
Реальність Показати IP 9 Березня 2013 19:56
Ідея насправді гарна - свого роду соціальне телебачення, яке існує в багатьох європейських країнах. Але нажаль, не своєчасна - таке телебачення не є прибутковим, тому, в кращому випадку, воно стане забавкою одного із заможних дядечок:) Проте, кожна гарна ідея має право жити:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus