USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Шпигу будуть знову люструвати?

16 Квітня 2014 19:00
На сторінці групи «Волинська люстрація» у Фейсбуці оприлюднюється інформація про людей, «які нанесли шкоду Волинському краю».

На цій сторінці сьогодні, 16 квітня, з’явилось і «досьє» на нинішнього очільника волинської міліції Перта Шпигу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 19:19
о то новий керівник управління МВС - ригівський дуполизник, "мафіозя"- кар`єрист, звичайним міліціонерам квартири не дають, режим давав квартири за певні "заслуги".
патріот до Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 21:09
В звязку з подіями в Донецькій області українському уряду і силовикам тягнути нема куди. Операцію потрібно проводити негайно, оскільки ця зараза розповзається по всьому Донбасу і загрожує перекинутися на південь, в Одесі почалися вже якісь незрозумілі рухи. Діяти потрібно зараз і негайно. В рамках АТО складається непроста ситуація з використанням Збройних сил України. «Вони виявляються не настільки готові, як це передбачалося. І була низка неприємних інцидентів, я, з певних причин утримаюся від коментаря. Законодавством України використання Збройних сил в антитерористичній операції досить обмежене, і основні заходи проводитимуться правоохоронними органами і спецслужбами. Міліція в Донецьку практично перейшла на сторону сепаратистів, в західних областях деморалізована, а тут знову окремі козли по сценарію Путіна люструють. Господи збережи Україну від цих бездарів і спаси нас від московської навали.
Анонім до патріот Показати IP 16 Квітня 2014 22:49
люстрацію вимагає народ як на заході так і на сході, не треба лякати путлером. Народ хоче,щоб керівниками були достойні люди, а не пристосуванці-кар`єристи
13 до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 22:33
чмо майдануте, довго ти п............ не побігаєш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
скільки можна Показати IP 16 Квітня 2014 19:19
Ну вже дістали, вже сил немає це терпіти!!! http://vk.com/id225036444?z=video225036444_168386558%2Fvideos225036444
дідо Показати IP 16 Квітня 2014 19:28
чергова дешева брехня від чиновницько-мєнтовської мафії.
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2014 20:13
Долюструвалися, що вже нема кому виступити проти путінських агресорів
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 20:28
ви вже самі незнаїте чого хочите
Зусько Володимир Показати IP 16 Квітня 2014 20:29
Нічого страшного в цій люстрації немає. Найближчим часом начальник управління УМВС Волинської області Шпига Петро Петрович збере прес-конференцію і відповість на усі, в тому числі анонімні запитання, які стосуються його особи і його діяльності. А Волиняни нехай самі вирішують прощати гріхи Шпиги Петра, і надалі йому довіряти керувати волинською міліцією чи ні. Так повинно бути в демократичній правовій Державі.
477 Показати IP 16 Квітня 2014 21:04
Напевно група «Волинська люстрація» і є тими людьми, «які наносять шкоду Волинському краю».!!! Чи знають ці люди, що вони добиваються? ......сумніваюсь!!! Чоловік зустрічався з Рибаком і що???? Де тут кримінал??? Пропоную групі "Волинська люстрація" до цього ганебного списку внести Яроша, Порошенка, Тимошенко і т.д.)))
відаючий до 477 Показати IP 16 Квітня 2014 22:25
"....і тєбя вилєчат і мєня вилечат...".... спокійніше-- усі будуть і злюстровані і зкастровані....
Анонім до відаючий Показати IP 17 Квітня 2014 22:08
"....і тєбя вилєчат і мєня вилечат..."???? о ні-ні мене до себе будь-ласка не приписуйте!!! Я адекватна освічена і небайдужа людина. "Злюстровані і зкастровані.."- це Ви мабуть про "Волинську люстрацію"?))
Оля Показати IP 16 Квітня 2014 22:33
Ех, Петя, Петя. Куди ти поліз. Хоча не геть "поганий" чоловяга, навіть, місцями симпатичний
gtdybq Показати IP 16 Квітня 2014 22:41
А чи не зрадить він нас як донецькі?
до них Показати IP 16 Квітня 2014 23:01
Приду....ки, не маєте чого вчепитися - вчепіться сухої гілляки. Ви вже ского в себе в д...пі будете шукати компромат, ідіоти!
Віктор Показати IP 16 Квітня 2014 23:35
Оприлюднення такої інформації має замовний та маніпулятивний характер. Ці фотографії не були секретними до призначення Шпиги на посаду головного міліціонера області, чи до обговорення його кандидатури громадськістю. Як писав сайт Волинські новини: "Начальника відділу волинського управління МВС Петро Шпига нагородили у Києві за розкриття резонансного злочину". Нагороджував Почесною грамотою ВРУ тодішній спікер Рибак. На цій зустрічі з міліціонерами з областей не було Януковича. Однак, авторам та замовникам такої маніпуляції дуже захотілося прив'язати образ Шпиги до старої злочинної влади. Зверніть увагу, фото де Янукович та Рибак разом немає жодного стосунку до тієї події. Навіть, фон за їх спинами інший) Це фото спеціально втулили поряд із фото Шпиги. Така технологія маніпуляції. Сумнівним також виглядає твердження, що Шпига їздив до Януковича та Рибака та ще й не з пустими руками. Отож, висновок напрошується один: Шпига когось добре притиснув за помідори й перекрив кисень. Спробую цю ж думку донести й на інших ресурсах, які тиражнули цю заказуху(
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 02:56
за помідори він скоро буде тиснути себе : А найближчим часом його посада черговим по готелю Луческ -пройде без кастінгу
З міста над Лугою Показати IP 17 Квітня 2014 10:02
Люди добрі! Що ви робите??? В час, коли країні загрожує величезна біда, ви займаєтеся... мишинею вознею. Люструєте, каструєте і т.д. Долюструвалися, що вже немає до кого звернутися в разі чого: міліція деморалізована, військові подекуди теж, вже мовчу про спецпідрозділи. То замість того, щоб обєднуватися, згуртовуватися проти зовнішнього ворога, ви собі робите внутрішнього. Чи переживаєте, що без влади дехто залишиться, без тієї бажаної та давно омріяної. Боягузи! Добре сидіти в т.з.люстраційних комітетах, а не йти до війська. А чого? Бо там не так тепло і не так затишно. Соромно за таких "патріотів". Ви - криси тилові!!!!!!
Козлович Показати IP 17 Квітня 2014 11:51
Я Петра Шпигу знаю, разом працювали в УБОЗі, культурний, слухняний хлопець, ну то-й що, що вхожий в кабінети перших осіб Держави Януковича. Був вхожий у кабінети друзів Януковича, буде вхожий і в кабінети тих хто буде в тих кабінетах після Януковича, а якщо Янукович повернеться у свій кабінет, то Шпига Петро любязно знову прийде до близьких друзів Януковича. Шпига Петро це потрібна для мене і для волинян людина, він вміє подати, вміє піднести, симпатичний, вміє гарно посміхатися, має багато дипломів, він родом із Волині. Петра Шпигу добре характеризують ті хто петра Шпигу просували по-службі і з ним працювали у волинській міліції, це і Вася Куць, і Саша Сохацький, і Віталік Грицак (брат Василя Грицака - Народного Депутата від Партії Регіонів), а у Віті Швидкого Петро Шпига був, як права рука. Всі хто знає Петра Шпигу це його друзі. Ворогів Петра Шпиги знайти неможливо, бо всі його вороги або в тюрмах, або мертві. Ну, то чого-б всім волинянам не мати собі за начальника волинської міліції Петра Шпигу. Я за нього, бо він мій друг і хороший хлопець, хай буде начальником. При Петрі Шпизі всім колишнім працівникам волинської міліції буде добре.
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 11:59
і муковоза ігорця в зами
Василь Боць Показати IP 17 Квітня 2014 13:00
"Рождьонний ползать, летать не сможет". Які наївні і дурні, довірливі у нас люди. Петро Шпига все своє "трудове життя", а це два десятки років займався виключно тим, що збирав хабарі і розносив хабарі по кабінетах своїх благодєтєлєй. Кримінальні справи він "робив" виключно по жінках. (бандитів, злодіїв, наркоманів, Шпига Петро обходив стороною). Варто було в 2014 р. Петру Шпизі соромязливо посміхнутись на камеру, "зробити невинними свої симпатичні очі", і волиняни йому повірили на слово, і дали "калимну" посаду (не за безплатно звичайно). Невже хтось справді сподівається, що під старість, закоренілий хабарник Петро Шпига - в 2014 р. після Свята Великодня - раптово воскресне і почне жити по-новому без збирання і роздавання хабарів ? А як він сам зможе жити без хабарів ? Хіба такі дива можливі ? Петро Шпига ніколи і ніде не бачив і навіть не знає, як це, і що це таке: жити на зарплату. Подібна ситуація вже була, але наш люд любить наступати на одні і ті-ж граблі, і сам себе через власну тупість повторно бити по дурному чолу... В 2004 році один всім відомий теж симпатичний чоловік і вмілий оратор Віктор Ющенко так само як зараз Шпига "строїв глазкі" журналістам і переконливо розказував, як "ці руки ніколи не крали", як "бандити будуть сидіти в тюрмах", і т.д. Обдурені люди тоді "повелись". Зараз із Петром Шпигою на Волині ситуація така-ж-сама, що у 2004 році була в Україні із Віктором Ющенко. Час покаже, але мій прогноз щодо призначення Шпиги Петра начальником міліції - це помилка, яка волинянам буде дуже дорого коштувати. Шкоди від Петра Шпиги буде багато. А користі для волинян - нуль.
лпдмуа а простише и до Василь Боць Показати IP 17 Квітня 2014 14:34
ви диш Василью чи тільки чуть розказав а головне забув неможеш провірити по червоній полосі чи нехочеш чи невелять -хоча думаю що навіть якщо і таким способом даеш зрозуміти то вже прогрес -різні були на волині но дон педро це вже занадто
111 до Василь Боць Показати IP 17 Квітня 2014 14:44
шановний Василю, а ви живете і жили на зарплату ???
Олександр Терещук Показати IP 17 Квітня 2014 13:35
Якщо Петро Шпига кине пити і курити, то можна буде надіятись на позитивні зміни в його професійній діяльності. Але якщо Петро Шпига навіть будучи начальником міліції для початку не зможе навіть кинути пити спиртне і курити сигарети в приміщеннях міліції, то нічого доброго від цього слабохарактерного і безвольного хлопця не чекайте.
Прошковський іван Показати IP 17 Квітня 2014 14:01
Шпизі Петру треба хоч один раз здати нормативи з фізичної підготовки, бо з вигляду він хлопець складний, а от фізично жоден норматив він здати не годен. Така собі конфєтка в гарній упаковці, ззовні гарна, а всередині зіпсована.
я Показати IP 17 Квітня 2014 14:47
залиште людину у спокої.... і самі вже жовч свою сховайте...неможливо читати.. скільки людину можна гадити....ну не потянули Боці, Терещуки і Прошковські на посаду головного..... заспокойтеся... та попустіться.... ваше вас ще чекає попереду )))) Хай Бог вам поможе !!! і Шпизі також !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus