USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

1-й волинський тербатальйон просить допомоги у Міноборони

18 Червня 2014 22:00
Володимир-Волинська міська рада звернулася до виконувача обов'язків Міністра оборони України Михайла Коваля з проханням вирішити проблеми 1-го батальйону територіальної оборони. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Нагадаємо, нещодавно відбулося перше бойове злагодження волинського тербатальйону. Добровольці 1-ого батальйону територіальної оборони Волині згадували призабуті ​ази військової справи, а також дізнавалися тонкощі тактичних дій та прийомів.

Володимир-Волинська міська рада 18 червня прийняла звернення до виконувача обов'язків Міністра оборони України щодо невідкладного вирішення проблем службової діяльності 1-го батальйону територіальної оборони, який знаходиться у місті Володимирі-Волинському.

Напередодні до депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Коби надійшло звернення від керівництва батальйону з проханням допомогти вирішити нагальні потреби. Суть цих проблем можна окреслити таким чином:

1. Для забезпечення виконання програми бойового злагодження потрібно додатково 14 днів. Укомплектованість батальйону офіцерським складом не дає змоги якісно провести заходи бойового злагодження у стислі терміни.

2. Необхідне значне збільшення годин на проведення вогневої підготовки; дається взнаки відсутність достатньої навчально-матеріальної бази.

3. Відсутність бронежилетів та кулезахисних шоломів.

4. Відсутність дієздатних АКБ до нічних прицілів та несправність оптичних приладів до стрілецької зброї.

5. Відсутність медикаментів у аптечках та медичних сумках, а також запасу медикаментів для поточного забезпечення особового складу.

Разом з тим, морально-психологічний клімат у батальйоні достатній для того, щоб констатувати: за умови забезпечення особового складу засобами індивідуального бронезахисту (бронежилети, шоломи кулезахисні) та завершення програми бойового злагодження військовослужбовці готові до виконання завдань зі збереження територіальної цілісності України.

Володимир-Волинська міська рада звернулася до виконувача обов'язків Міністра оборони України Михайла Коваля з проханням вирішити усі перелічені проблеми батальйону територіальної оборони.

На фото: перше бойове злагодження волинського тербатальйону

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Червня 2014 23:11
Вренени прошло немало,а ситуация по-прежнему не меняется
Хаттаб Показати IP 19 Червня 2014 07:39
Смешные фотографии.Особенное последнее фото.При таком построении цепи риск получить пулю себе в спину 80%(говорю как кадровый военный прошедший горячие точки).Да и ранение одного из людей в задней цепи может привести к рефлекторному зажиму курка автомата при падении и как вариант(не раз в бою уже было) выстрелы в своих же бойцов спереди.Плюс такое построение может иметь место только в том случае если бойцы очень опытные(а эти салаги 2 раза думаю стрельнут по 10 патронов и вперед умирать за баптистов Турчинова и Кролика Сеню).
Дончанин Показати IP 19 Червня 2014 07:58
" «На батальон всего четыре бронежилета, нет даже рации, старые каски. Нам обещали, что через сутки все подвезут, но так и не выполнили обещание. Высадили в чистом поле, роем окопы и сидим в них. Но самая большая проблема - отсутствие тепловизоров, устройств для ночного видения. По соседству был батальон, прошлой ночью он принял огонь на себя, теперь с ними нет связи, и мы не знаем, что с ними. Мы сможем еще день продержаться, а дальше просто закончатся патроны, да и оружия на всех не хватает», - рассказал боец журналистам одного из украинских СМИ."
Ректор Показати IP 19 Червня 2014 12:06
допомогу треба просити у Бога!
авас Показати IP 19 Червня 2014 14:22
Работать нужно на поле, дом строить, деревья сажать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus