USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Через Королевську Єремеєв покинув залу засідань ВРУ? ВІДЕО

22 Березня 2013 13:51
Народний депутат України Ігор Єремеєв обурився, що Міністр соціальної політики України Наталія Королевська не відповіла належно на запитання депутатів і покинув сесійну залу ВРУ.

Про це для «ВН» повідомляє парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

У Парламенті сьогодні – День Уряду. Першою перед депутатами виступила міністр соціальної політики Наталія Королевська. До неї було чимало гострих запитань. Утім, вона вичерпала свій час, не відповівши конкретно на жодне з них. Принаймні, такий висновок можна зробити з того, що народний обранець Ігор Єремеєв, обурившись покинув сесійну залу.

Так, відповідаючи на запитання щодо гуманітарної допомоги, яка нібито «стоїть» на кордоні і тривалий час чекає на розмитнення (через ліквідацію міжвідомчого органу, який надавав товарам статус гуманітарної допомоги, близько 500 партій вантажів застрягли на митниці), Королевська розмовляла на підвищених тонах. «254 такі вантажі отримали дозволи і будуть доставлені до отримувачів. Але, шановні народні депутати, якщо вас хвилюють питання, коли буде кабріолет червоного кольору доставлений до ветерана 85-річного, то він не буде доставлений. Якщо вас турбує питання, коли ті автівки, які ви виставили на кордоні для того, щоби вони потрапили на тіньовий ринок, – то вони не потраплять», – заявила Королевська.

Вона також додала: «Можливо, ви конкретизували б це питання? Може, воно стосується кормів для кішок, для цецунят, які їдуть сьогодні через кордон і потребують термінового розмитнення, тому, що чиїсь кішки та цуценята не можуть собі купувати в магазинах? Тому, шановні депутати, гуманітарні вантажі будуть доставлені в Україну, контрабанда не пройде. Ясно? Дякую»

Така відповідь обурила багатьох народних депутатів. Так, своє невдоволення поведінкою Королевської висловили народні депутати Ігор Єремеєв та Ганна Герман.

Ігор Єремєєв, взявши слово з місця заявив: «Шановні депутати! Про що ми розмовляємо? У нас сьогодні 46 мільйонів виборців із десятками запитань. А Королевська прийшла, облила всіх брудом і пішла! Дякую зі всією повагою до уряду і народних депутатів».

Після цього народний депутат зібрав речі і вийшов зі сесійної зали, разом з ним і Степан Івахів. Своєю чергою Ганна Герман попросила прем`єр-міністра Миколу Азарова більше не приводити Королевську у Верховну Раду: «Бо той тон, який вона собі позволяє до народних депутатів він діє навпаки».

Наразі у фракціях ВРУ тривають консультації щодо резолюції про відставку Уряду, зокрема, і міністра соціальної політики України Наталії Королевської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ісаак Показати IP 22 Березня 2013 14:27
Це просто жах, напевно, Королевска - сестра Азарова...Як вона розмовляє.
степан Показати IP 22 Березня 2013 15:38
образили мишку- напісяли в нірку:)
Виборець Показати IP 22 Березня 2013 15:40
Бунт у Верховній раді? Чи дійсно треба розмитнити лімузин?
Сергiй Показати IP 22 Березня 2013 16:13
а чого тiльки депутати прикордонної областi обурилися? ;-)
Рэй Показати IP 22 Березня 2013 17:02
А вы думаете они о гуманитарке пекутся? Тормознула какие-то их грузы.
Корінний лучанин Показати IP 22 Березня 2013 17:26
Королевська не свої сани сіла! "Не по Сеньке шапка!" Тут регіони дуже помилились. Вона ще не вийшла із виборчої кампанії. А Єремєєв все правильно сказав! Такого міністра, як Королевська "на фіг" із КАБМІНУ! Два слова не може зв'язати!
Пофіг Показати IP 22 Березня 2013 22:56
Яке відношення Міністр соц.політики має до митниці? Єремєєв забув що на санях підкупу та брехні за підтримки Яника вїхав у ВР?
Олексій Показати IP 22 Березня 2013 23:32
Некомпетентість Королевської + її мова, колосально доповнюють персонаж особи, яка перейшла від опозиції до влади= Я чув що її хочуть комуністи відправити в відставку, дуже правильно зроблять, такого міністра гнати треба в шию=
Олексій Показати IP 22 Березня 2013 23:36
Королевська, вирішила що треба брати з когось приклад, але вона трохи промахнулася з прикладом= Вже треба було обирати, або розмовляти на українській мові, або взагалі не розмовляти!!!
Лучанин Показати IP 23 Березня 2013 01:17
Ну наступила трошки на хвостики депутатам. А чого народ репетує? А от щодо Єремєєва не зрозуміло - встав і покинув робоче місце. Ганьба! Працювати треба, а не шукати причини щоб не робити.
виборець Показати IP 23 Березня 2013 09:26
Радує що Герман підтримала депутатів
Євген Показати IP 23 Березня 2013 09:53
Так "оппппозиціонер" Єрємєєв голосував за уряд Азірова. - Що він хоче? Коли дійде до реальних дій, наприклад голосування за відставку уряду Азірова - наш "опппузиціонер" з мальчуковою зачіскою "благорозумно" а) не прийде на голосування; б)"захворіє"; в)хитроср...ко утримається; г) проголосує проти. Гріш ціна в базарний день цьому торгашу.
депутат Показати IP 23 Березня 2013 16:22
Хай чубляться між собою.Ще ненажерлися.Та все хоче при владі бути любим способом а ці без мита товар ввозити.
AzbesT Показати IP 23 Березня 2013 16:35
Королевская-копия Лучанки.
стоп до AzbesT Показати IP 24 Березня 2013 13:14
Слухай, ти вже надоїло! Так ти і є та сама лучанка!!! Вже надоїло оце читати!!!! Хтоце взагалі публікує це неадекватство??? Це ж взагалі ...розуму нема щоб такі нісенітниці виписувати, ще й час свій тратити! Я б на місті тієї лучанки,якби знав хто ти- так в лоб пару раз дав, щоб ти знало, що язик треба за зубами тримати!!! а до редакторів: ті що комменти треба, Ви не піблікуєте, а завокзальний ринок та морально катастрофічних людей комменти афішуєте! Розберіться,а то вже самі жовтою пресою станете!!! Хватить цих комментів!!! По суті пиши, а не маразматичну фантазію вкл.!
МОРДАТИЙ Показати IP 23 Березня 2013 20:53
Королевська-це ще та ...,гіршої і придумати не можна.
ip Показати IP 24 Березня 2013 11:48
Королевська хай вчить краще мову, бо навіть коли вона говорить правильні речі, те як вона говорить все псує. Щодо її компетентності важко судити, але те що держава втрачає мільярди через схеми розмитнення гуманітарки це факт. Чи ви думаєте що ці депутати переживають за простих громадян? Цікаво що проти неї виступила група Континіум та Герман (можливо якраз їх схеми це зачепило) І ще один факт: за її відставку виступили комуністи, підозріло що митницю в Україні контролює саме комуніст.
Свісток Показати IP 26 Березня 2013 07:44
королевській краще сосати чупачупс ніж говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus